Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave

Ik ontving van de webshop Djasa zo’n aparte en gave lak, namelijk een mageneet lak “Layla Magneffect Polish  Turquoise Wave”. In deze lak zitten magnetische deeltjes die je in combinatie van een magneet moet gebruik en een heel gaaf effect geeft! Ben jij benieuwd hoe dit werkt en het effect, lees dan gauw verder!

 

Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave

Ik zal je even kort uitlegen hoe dit concept precies werkt:

Op de dop van de Layla Magneffect zit de magneet. De magneet is een rechte lijn. Je lakt twee laagje van Layla Magneffect Polish op je nagels en vervolgens houd je magneet daarboven, doe dit heel dicht bij en laat er een hele kleine ruimte tussen. Dit doe je voor 20 sec. per nagel. Ik heb bij mijn swatches de lijn wat schuin gehouden omdat ik dat effect het mooiste vind.

 

Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave

Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave

Ik vind het effect heel gaaf en ook heel duidelijk zie je het kleur verschil wat door de magneet is gemaakt. Het is heel makkelijk te doen en je hebt zo heel gauw een super unieke en mooi nagels! Nadat het goed droog was had ik nog een top coat aan gebracht voor het glossy effect.

Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave

Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave

Hier heb ik een matte top coat aangebracht ik was namelijk nieuwsgierig hoe het dan zou ogen en ook zo vind ik hem mooi, je ziet nog duidelijker de overloop van de kleuren.

Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave

De Layla Magneffect brengt heel fijn aan en vind het pigment van dit lakje erg mooi en sterk. Layla Magneffect een ruim aanbod aan diverse kleuren.

Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave is online verkrijgbaar bij Djasa Nagellak voor €11,90 per stuk

Ben jij al bekend met de webshop van Djasa Nagellak?

Liefs, Lonneke

Follow

*Ik heb dit product ter review gekregen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

14 Replies to “Layla Magneffect Polish | Turquoise Wave”

 1. Wauw, dit is inderdaad een heel bijzonder lakje! Prachtig weer hoor.
  Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #22My Profile

 2. Heel mooi gedaan!
  Manon onlangs geplaatst…Max & More | Precision Blending SpongeMy Profile

 3. Super gaaf dit zeg! Dit wil ik ook wel gaan uit proberen. Ik laat je weten als ik de lakjes binnen heb hoe dat is gegaan. XOXO
  Rochella onlangs geplaatst…Outfit the week by Rosh || Any GIVEN dayMy Profile

 4. Wat en bijzonder lakje, vind hem heel mooi!
  Kirsty onlangs geplaatst…Etos HairstylingMy Profile

 5. oh wauw dit vind ik echt een super cool effect hebben

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Camel & Black SuedeMy Profile

 6. Huh ik dacht altijd dat dit effect heel rommelig er uit zou zien, maar dit is echt heel mooi.
  Misschien ook mede door de kleur, want die is ook echt prachtig.
  Rebecca onlangs geplaatst…Mega Primark shoplog herfst 2016 + try on!My Profile

 7. super gaaf effect 😀
  femketje onlangs geplaatst…Makeup Revolution – Mermaids Forever Palette.My Profile

 8. Oh wauw! Ik heb er wel gehad, maar nooit met zo’n mooi effect!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…NIEUW IN NEDERLAND: BIOTONA | BiotonaMy Profile

 9. Goedemorgen

  Ik heb inmiddels 2 kleuren geprobeerd en ik ben verliefd…… echt super mooi

 10. Dit is wel echt een heel gaaf lakje!
  Nicole onlangs geplaatst…Benefit Gimme Brow Dupe: Essence Make Me BrowMy Profile

 11. Hey Lonneke,

  Gaaf effect zeg! De kleur is ook echt mooi 🙂 !

  Liefs!
  Astrid onlangs geplaatst…Pagina over Bullet JournalMy Profile

 12. Wat een prachtige blauwe kleur! Het effect van de magneet is ook gaaf. Al erger ik me er zelf altijd aan dat het effect vooral verschijnt op het midden van je nagels en aan de zijkanten een stuk minder zichtbaar is (doordat de magneet daar minder dichtbij zit). Had jij daar ook last van of niet?

Geef een reactie

CommentLuv badge