L’Oreal Make-up Set

Paar weken geleden had ik een winactie gewonnen bij Kirsty. Ik ontving een pakket met allemaal mooie L’Oreal producten en de film Love Rosie. De film heb ik direct gekeken en ook ben ik de producten van L’Oreal gelijk gaan gebruiken. Wist je trouwens dat L’Oreal mijn favoriete drogisterij merk is! Kijk je mee wat ik van de producten vind!

Een donker rode nagellak ik heb er een paar van. Ik denk dat je hiervan houdt of niet. Voor de herfst en winter vind ik een diepe donker rode kleur wel mooi.

Dit is dus het probleem met mij en rode nagellak. Het lukt mij niet om netjes en egaal (zoals je kan zien bij de nagelriemen) lakken. Ik zie heel veel min puntjes. Ik vind meestal de lakjes wel fijn van L’Oreal maar deze was net iets te dun vond ik en kon het slecht bij werken. De dekking is wel goed ik draag hier op de foto twee laagjes.

Dit is echt een klassiek rode kleur. Ik heb van Sleek een soort gelijke
kleur. Ik vind het mooi maar draag nooit eigenlijk, vind het iets meer
voor een speciale gelegenheid, ik ben er wel blij mee!

Voor het aanbrengen van deze kleur nam ik wel even de tijd. Wat als je net over het randje gaat zie je dat gelijk. Maar als de lipstick eenmaal op je lippen zit blijft deze ook echt wel een paar uurtje goed zitten.

Ik gebruik altijd de mascara’s van L’Oreal en vind ze daarin erg goed. Deze variant had ik nog niet eerder gehad maar was er al wel een tijdje benieuwd naar.

De mascara brengt makkelijk aan en door het borsteltje spreiden mijn wimpers goed. Toch mis ik hier wel het volume wat ik normaal ben gewend en ik werk zelf ook liever met een vollere borsteltje.

Yeah! Deze eyeliner wilde ik ook al een hele tijd hebben maar elke keer kwam het er niet van om deze te kopen of ik vergat het. Ik gebruik sinds kort regelmatig een eyeliner en heb al verschillende inmiddels geprobeerd. Over deze eyeliner had ik al meerdere goede reviews gelezen.

De eyeliner brengt fijn en gemakkelijk aan ook als je net als ik er nog niet zo goed in bent 😉 Met deze eyeliner lukt het mij goed om een rechte lijk te maken mede, de wing moet ik nog even op oefenen.

Lieve Kirsty ik ben erg blij met dit pakket vooral de laatste twee producten gebruik ik dagelijks en de film Love Rosie is echt een leuke, mooi romantische film.

Zitten hier producten tussen die jij ook gebruikt, en heb je de film Love Rosie ook al gezien? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

31 Replies to “L’Oreal Make-up Set”

 1. Leuk dat je deze set hebt gewonnen, vind vooral de nagellak en lipstick erg mooi x

 2. Wat lief dat je dit pakket gewonnen hebt, prachtige producten zeg! <3

 3. Wat een heerlijk pakket! Die mascara heb ik ooit ook gehad. Ik vond het borsteltje heel fijn, maar vond de mascara zelf ook wat minder en ben toen op de Telescopic overgestapt. Die vond ik wel heel fijn destijds. Geniet van je gewonnen items!

 4. Wat een leuke set! 🙂 Hier kun je zeker wat mee!

 5. Ik hou wel van deze klassiek rode kleuren

 6. Mooi rood is niet lelijk! Wat een geweldig pakketje. Ik vind vooral de nagellak en lipstick erg mooi. XxX

 7. Onwijs gaaf pakketje dat je hebt gewonnen! Ik vind die kleuren rood ook heel goed bij je passen.

 8. Leuk dat je gewonnen hebt! En yeah je hebt de eyeliner. Dit is echt een hele fijne, ben benieuwd of de wing nu gaat lukken! Ik vind het zelf wel de makkelijkste manier. Misschien kan ik over een paar weekjes een tutorial op mijn Youtube kanaal zetten hoe ik het doe. Ik heb een soort van techniek ontdekt zeg maar.

 9. Wat een leuk pakket om te winnen!
  Ik vind de rode lipstick je echt heel gaaf staan, moet je gewoon vaker dragen.
  Wel erg jammer van de nagellak: meestak ben ik een groot fan van die lakjes.
  xxx Anne

 10. Het pakketje ziet er super mooi uit. De producten van L'oreal vind ik altijd zo glamorous ogen. Beetje jammer van het lakje! Ik zie ook aan het resultaat dat de lak wat dun was.

 11. Wat een super leuk pakketje heb je gekregen!!! Super leuk! Die lippenstift staat je erg leuk!!! Ik hen de film nog niet gezien!

 12. De producten zien er goed uit, ik ben wat minder fan van de mascara, maar de lipstick ziet er top uit!

 13. De mascara valt idd wat tegen, maar de rest vind ik wel mooi! 🙂

 14. Wat leuk dat je hebt gewonnen! De lipstick staat je erg mooi 🙂

 15. Wat een mooi pakket zeg! De rode kleur is echt prachtig, heel chique

 16. Wauw wat een mooie producten 🙂 Lippenstift spat van het scherm af! Zo pretty staat het je 🙂

 17. Al deze producten zien er echt goed uit! Enkel de mascara lijkt inderdaad iets minder te zijn 🙂 liefs!

 18. Prachtig pakket, die eyeliner is echt super zeg!

 19. Mooie producten van L'Oréal! De nagellak en lipstick vind ik beide erg mooi, en de eyeliner lijkt me ook fijn. Het effect van de mascara vind ik wel wat teleurstellend…

 20. Wat tof dat je dit hebt gewonnen zeg! Ik vind die lipstick super!

 21. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met alles! 🙂 Vooral de eyeliner en lipstick spreken mij ook wel erg aan, misschien moet ik die ook eens gaan scoren binnenkort!

 22. Dat is een mooi setje en nog een leuke kleur.

 23. Die lipstick springt er echt uit. Lovely!

 24. Wat leuk dat je de set had gewonnen! mooie producten, vooral de mascara!

 25. Lekker zeg, dat je van die mooie producten hebt gewonnen. Ik vind de kleur nagellak echt super gaaf! En jammer dat de mascara een beetje tegenvalt, ik heb de Haute Couture variant van de million lashes gehad, dat vind ik wel een echte aanrader!

 26. mooi die lipstick hoor! hele mooie classy kleur

 27. De rode lipstick staat je prachtig, leuk dat je dit hebt gewonnen 🙂
  De film heb ik nog niet gezien.
  X

 28. Wat een heerlijk leuk pakket! Super leuk dat je het gewonnen had! De lipstick staat je erg mooi, hele fijne producten heb je ook ontvangen.

 29. wat een mooie make-up set en de lipstick staat je echt prachtig ♥ xx liefs

 30. Gefeliciteerd met je prijs. Heel leuk om je een keer met rode nagellak te zien. Staat je goed

 31. Wat een leuk pakketje! Vooral die rode nagellak & lipstick zien er geweldig uit 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

CommentLuv badge