Manhattan Last & Shine | Soft Orchid

IMG_6544

Laatst was Sonja van de blog YuStSoMe naar Duitsland geweest bij de DM. Heel lief van Sonja want ze nam twee mooie lakjes mee voor mij van het merk Manhattan. Een merk die alleen in Duitsland helaas verkrijgbaar is.

IMG_6538

Paars is tegenwoordig echt één van mijn favoriete kleur. Deze paars neigt een beetje naar lila/roze. Ik moet zeggen dat ik gelijk onder de indruk was van het kwastje (waar ik helaas geen foto van heb gemaakt) zacht en mooi schuin afgesneden. Zodra je er iets druk om zet waaiert het kwastje mooi uit en in één beweging zit de lak mooi op de nagel. Voor een mooie dekking heb ik twee laagjes op.

IMG_6547

IMG_6536

Dit lakje heeft mij zeker niet teleurgesteld en behoort tot één van de fijnste lakjes die ik heb!

IMG_6569

IMG_6558

Ik maakte tuurlijk op dit mooie lakje een nail art. Ik gebruikte hier voor een combinatie van turquoise en rosé goud kleuren.

Lieve Sonja, dankjewel voor dit prachtige lakje!

One Reply to “Manhattan Last & Shine | Soft Orchid”

  1. Wat staat dit mooi! Nu wil ik hem ook! Dus volgende week even rondneuzen!

Geef een reactie

CommentLuv badge