Max Factor | Masterpiece Glamour Extensions

Mascara is het product wat het meest wisselt bij mij. Altijd ben ik op zoek naar die ene mascara die net wat beter is als de vorige. De meeste merken maken vaak de mooiste beloftes, allemaal willen we mooie lange en volle wimpers en ik ben daar dus echt geen uitzondering op. Max Factor is onlangs uitgekomen met een nieuwe mascara Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 volumising.

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions

“Geef je wimpers lengte en volume met deze Max Masterpiece Glamour Extensions Mascara. Het mascara borsteltje heeft hele korte borstelhaartjes. Dit zorgt ervoor dat de mascara moeiteloos van de borstel op je wimpers wordt overgebracht.”

Hier nog even een goede close-up van het borsteltje. Ik zal eerlijk zijn ik had een ander borsteltje verwacht en dit viel me een beetje tegen. Als ik in de winkel had gezien dat dit het borsteltje zou zijn had ik hem eigenlijk niet gekocht. Ik gebruik graag ‘normale’ mascara borsteltjes.

Ik heb zelf niet echt lange wimper daarom zoek ik dus ook een goede mascara die wel dit effect kan geven. Ik ben een paar keer over mijn wimpers heen gegaan en ik krijg niet echt langere en volle wimper in ieder geval niet wat ik had verwacht. Ik ben wel teleurgesteld want ik heb ook veel goede reviews hierover gelezen.

Ik ben niet onder de indruk van deze mascara en voor wat deze doet vind ik de prijs ook veel te hoog. Ik vind het borsteltje niet fijn, ik mis de volume en ik krijg niet mooiere langere wimpers. De ene is erg enthousiast over maar ik een stuk minder. Persoonlijk kan ik deze ook niet aanraden. Ik heb gelukkig niet de volle prijs ervoor betaald.

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions is te koop bij de drogisterij voor €17,99

Welke mascara gebruik jij graag?

Liefs, Lonneke
Follow on Bloglovin

35 Replies to “Max Factor | Masterpiece Glamour Extensions”

 1. Oei dat is jammer zeg Lonneke. Helemaal voor die prijs! Zelf gebruik ik momenteel de mascara van Perfect Touch van de Big Bazar, de roze variant! Doet precies wat ik wil! 😉 En wat een schitterende foto's, mooi hoor! 😉

 2. Mascara is toch wel mijn grootste verslaving. Ik kan me gelukkig inhouden er niet twee of drie tegelijk te kopen, maar ik vind het heerlijk om ze uit te proberen. Deze kan dus van mijn lijstje. Had ik niet verwacht eigenlijk. Dit soort borsteltjes ben ik overigens wel een fan van.

 3. Ik vind het nog mee vallen. Het ziet er naar mijn mening mooi uit. Beetje klonterig, maar dat is bij mij vaak ook als ik aan een nieuwe borstel moet wennen.

 4. Ben juist heel merkvast met mascara en de lancome blijft het fijnst.

 5. Momenteel gebruik ik ook een mascara van Max Factor. Helaas ben ik daar ook niet geheel tevreden mee. Ik vind de (plastic) haartjes van het borsteltje uit jouw artikel trouwens vrij kort. De beste ervaring heb ik met een mascara van Essence: I love Extreme mascara. Een knalroze huls! Die valt op in het schap en mijn stash.

 6. Het borsteltje ziet er apart uit, maar de werking vind ik tegenvallen… Voor tien euro meer koop ik liever de Chanel Le Volume mascara!
  XOXO esmee

 7. Wat jammer dat hij zo tegenvalt! Deze mascara is inderdaad best prijzig voor wat hij doet.

 8. Ik was hier zo benieuwd naar, toen kwam ik hem tegen in een setje bij Kruidvat. Daarmee kon ik het leuk proberen, voor mijn wimpers werkt hij wel fijn. Balen dat hij voor jou niets waard is 🙁

 9. Ah jammer dat die zo tegenvalt, ik vind de verpakking er wel goed uitzien.

 10. Wat jammer dat hij zo tegenvalt!

 11. wat jammer dat hij niet je hoop waar heeft kunnen maken, de verpakking vind ik wel mooi uit zien, maar de haren van het borsteltje lijken mij wel wat kort…Zelf gebruik ik momenteel een( roze) prinsessen mascara van essence en een mascara van de Action…beiden vind ik fijn in gebruik, maar ik schaf volgende keer weer andere aan ( ik heb er altijd 2 tegelijk in gebruik), om te testen…

 12. Jammer, een tegenvaller! Ik zoek zelf vaak ook een mascara op die een volumeboost kan geven. Ik gebruik L'Oréal false lash telescopic, dit is een echte aanrader!

 13. mmm ik vind het resultaat ook maar eerder tegenvallen eigenlijk

  liefs
  Karlien

 14. WAATT is ie echt zo duur?! Ik heb 'm ook in zo'n actie setje gekocht met een lakje erbij. En nu twee x gebruikt; vreselijk. Komt veel te veel af, wimpers die aan elkaar plakken… Vond het ook een tegenvaller.

 15. Dat is erg jammer dat deze mascara je tegenviel 🙁 … jammer !!! Ik gebruik het liefst een mascara van Essence !! Die vind ik zo geweldig 😀

 16. Oh super jammer! Zeker omdat Max Factor zo'n goede reputatie heeft op het vlak van mascara! De False Lash Effect van Max Factor blijft wel echt één van de beste mascara's die ik ooit heb geprobeerd!

 17. Ik ben ook niet echt onder de indruk. Het borsteltje is echt een enorme domper.

 18. om eerlijk te zijn vind ik het inderdaad ook niet zo de van het! jammer..

 19. Jammer dat hij tegenvalt, hoor soms wel eens goede verhalen hierover. Ik sla hem over hihi

 20. Wat jammer. Ik ben dol op de mascara van action €1 misschien een tip?

 21. Wat jammer dat deze mascara zo tegenvalt. En dat voor die prijs nog wel. Ik gebruik altijd een mascara van Catrice.

 22. Meeh wat jammer zeg! Ik had er zelf eigenlijk ook veel meer van verwacht

 23. Hm deze valt mij ook tegen! Ik had eerlijk gezegd wel wat meer er van verwacht.. Fijn dat je hier een review overschrijft! Bespaart mij (en de andere meiden) weer een miskoop! Mooie foto's heb je gemaakt trouwens!

 24. Jammer! Ik heb zelf ook geen lange wimpers en ik zoek ook nog een goeie mascara. Als ik er eentje vind dan mail ik je wel even :).

 25. Jammer dat deze mascara tegenvalt & inderdaad het resultaat vind ik ook niet echt wauww, zelf heb ik ook graag lange volle wimpers 🙂
  Mooie foto's!
  X

 26. Voor deze prijs zou je nochtans wat meer verwachten! Het borsteltje ziet er inderdaad vreemd uit, ik zou hem niet kopen daarvoor alleen al!

 27. Ah wat jammer zeg, ik dacht inderdaad dat deze heel goed was, maar als ik het zo zie op de foto's vind ik het inderdaad een beetje teleurstellend.. Ik wilde deze ook proberen maar voor die prijs ga ik het toch maar niet meer doen

 28. Wat een leuk borsteltje, ik gebruik meestal de goedkopere merken. Essence of Catrice ofzo. Die zijn ook heel fijn!

 29. Aaaah no, zo jammer en balen dat de mascara tegenvalt! Ik heb zelf ook hele korte wimpers, dus ik denk dat deze voor mij wimpers ook niet een groot succes zal zijn!

 30. Jammer dat hij voor jou zo tegenvalt. Ik heb er wel goede reviews over gelezen.

 31. Jammer! Vind het borsteltje er inderdaad een beetje tegenvallen! Ben weer van de wat vollere borsteltjes! Goede review!

 32. Gewone borsteltjes met haren zijn ook mijn favoriet. Ik vind 2000 calories van max factor erg fijn. Die geeft volume en maakt je wimpers dikker.

 33. Wat jammer dat hij zo tegenvalt en al helemaal voor de prijs, hij is inderdaad niet goedkoop! Het lijkt mij ook geen fijne mascara

 34. je hebt mooie foto's gemaakt! alleen wel jammer dat het effect tegenvalt 🙁

 35. Oei, jammer dat ie tegenvalt. Ik denk ook niet dat ik hem wil, ik heb namelijk ook geen lange wimpers en ik hou ook liever van normale borsteltjes.

Geef een reactie

CommentLuv badge