Maybelline Color Show Bleached Neons Tropink & Sun Flare

Ik had laatst al een review gegeven van een van de lakjes van de collectie  Bleached Neons, vandaag laat ik nog twee van deze collectie zien. Ik heb mijn best gedaan om de kleuren van deze collectie goed vast te leggen, maar de foto’s laten niet echt het neon effect goed zien, wat je echt in werkelijkheid wel goed ziet.

Tropink

 Dit is een mooie zomers roze kleur. Bij twee laagjes dekt deze lak goed, en is makkelijker aan te als de swatch Coral Heat die ik eerder liet zien in een review. Deze lak droogt snel met een matte finish.
 Ik heb de foto’s vroeg in de ochtend gemaakt met niet al te veel licht, zodat je toch het neon effect kan zien.

Sun Flare

Dit is een mooie zacht oranje neon kleur met een matte finish. Ik had toch moeite om deze lak goed aan te brengen. Ik heb twee keer opnieuw mijn nagels moeten lakken totdat het resultaat mooi was. Je ziet ook op deze foto dat er al wat lak uit het flesje is. Ik had drie lagen nodig voor een goede dekking en hierdoor droogt de lak ook niet goed. Er zijn in deze collectie echt duidelijke verschillen in de structuur van de lakken. Dit is gewoon een mooie neon kleur en voor de prijs kan het ermee door. Maar de kwaliteit van de lak vind ik helaas niet zo goed.

Maybelline Color Show Bleached Neons € 3,99 zijn te koop bij verschillende drogisten.

Wat vind jij van deze twee kleurtjes? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

22 Replies to “Maybelline Color Show Bleached Neons Tropink & Sun Flare”

 1. Ik vind die oranje super mooi!

 2. Neon vind ik erg leuk en vooral de roze. De rest van de kleuren vind ik het net niet….

 3. Gave kleurtjes! Ik heb toevallig deze zelfde kleurtjes gekocht bij de Kruidvat van de week 🙂

 4. Jammer dat de kwaliteit van het laatste lakje tegenvalt, want die vind ik juist zo mooi!

 5. Beide mooie kleurtjes. Maar vind de roze toch iets mooier! 😉

 6. wow twee prachtige lakjes! Ik ben echt verliefd op de kleurtjes

  Liefs
  Karlien

 7. Ik moet zeggen dat ik ze feller had verwacht, dat valt voor mij een beetje tegen. Maar nog steeds is de roze kleur gaaf!

 8. Ik vind de kleuren prachtig. Ze zijn echt mooi vor de zomer!

 9. Jammer dat je ze vind tegenvallen ik vind ze er best mooi uitzien

 10. Wauw beide kleuren zijn echt prachtig Tropink is mijn favoriet x

 11. Wat een mooie kleurtjes! Dat oranje kleurtje vind ik erg mooi, jammer dat de kwaliteit daarvan weer wat minder is

 12. Super mooie kleurtjes!! Vooral die roze vind ik echt gaaf!

 13. Die peach is mooi zeg! En prachtige foto's maak je!

 14. Ze zijn allebei echt perfect voor de zomer, erg mooi!

 15. Vooral Tropink vind ik erg mooi! 🙂

 16. Wat een prachtige nagels heb je! Ik vind ze beiden erg mooi, lekker zomers!

 17. Ik heb die roze lak ook, en ook de groene van die collectie.
  Ik ben er best tevreden over!

  Liefs,
  Eva ♥

 18. Wat balen dat de lakjes je tegenvallen zeg. Alhoewel ik die roze heel erg mooi vind. liefs x

 19. Ik heb ze alle 4 gekocht omdat ik de kleurtjes echt super leuk vind maar de kwaliteit is niet bij alle lakjes even goed helaas

 20. Heerlijke kleuren

Geef een reactie

CommentLuv badge