Mijn favoriete nagellakken van februari

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete nagellakken van februari zien. Ik merk aan mijn kleur keuze dat ik onbewust al met de lente bezig ben. Mijn voorkeur op dit moment zijn vooral pasteltinten met een uitschieter naar koraal roze. Kijk je mee!

Mijn favoriete nagellakken van februari

Sally Hansen Color Theraphy – Pampered in Pink

Bij deze nieuwe lijn (Color Theraphy) heb je geen base coat nodig waardoor de oliën direct in contact komen met de nagel. De eerste Sally Hansen nagellak die een rijke kleur combineert met verzorgende arganolie in 38 verschillende kleuren. Pampered in Pink is een opvallende koraal roze tinten die vrouwelijk is en goed afsteekt bij elke huidtint. Voor meer kleuren uit deze lijn en de review klik hier.

Mijn favoriete nagellakken van februari

Babor – Salmon

De eerste lente/zomer look uit de BABOR make-up lijn AGE ID presenteert zich in warme en koele zomertinten voor lippen en nagels. Één van de kleuren die ik ontving om te reviewen was Salmon. Een tijdloze peachy kleur die zowel in de lente als in de zomer mijn favoriete kleur is. Voor meer kleuren uit deze lijn en de review klik hier.

 

Mijn favoriete nagellakken van februari

China Glaze – Good Tide-ings

Ik kreeg onlangs van Pretty Polish de Holliday collectie van China Glaze ‘Seas and  Greetings Collection’. Een kleurrijke en unieke collectie met verschillende structuren en effecten. Good Tide-ings is een zacht blauw kleur maar heeft ook iets van een paarse ondertoon, door deze mix is het een unieke kleur geworden. Voor meer kleuren uit deze lijn en de review klik hier.

 

Mijn favoriete nagellakken van februari

Orly Breathable Treatment & Color – Fresh Start

De nagellakken uit de nieuwe collectie van Orly zijn uniek, ze laten namelijk zuurstof. Dat niet alleen alle lakken uit deze lijn 3 in 1, base, kleur en top coat. De nagellakken zijn verrijkt met Argan Oil, Vitamine B5 en Vitamine C. De ORLY Breathable Treatment en Color collectie gehydrateerd, hersteld, verzorgt en stimuleert de groei van de nagels. Fresh Start is een opvallende mintgroene kleur die in de lente een echte musthave is. Voor meer kleuren uit deze lijn en de review klik hier.

Welke van mijn Mijn Favoriete Nagellakken Van Februari vind jij mooi?

21 Replies to “Mijn favoriete nagellakken van februari”

 1. Die blauwe en groene zijn mooi! Echt wat voor de lente!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…SHEER BLOUSE AND BLACK TULLE SKIRTMy Profile

 2. Prachtige kleuren!! De mintkleur vind ik erg leuk. Is weer eens wat anders
  Jolanda onlangs geplaatst…Nieuwe Kruidvat handcrèmesMy Profile

 3. Ohh die van Sally Hansen vind ik mooi!!
  Eva onlangs geplaatst…Biotona superfoods!My Profile

 4. Fresh Start en Pampered in Pink vind ik erg mooi.
  Deb onlangs geplaatst…Nailart: Black & white trianglesMy Profile

 5. Echte lentekleurtjes, ik kan niet wachten! Die van Babor vind ik erg mooi!

 6. Salmon en Fresh Start zijn absoluut mijn favorieten! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn eerlijke mening over de Macarons van LaduréeMy Profile

 7. Prachtige kleuren! Alle 4 perfect voor de lente. De kleur van Babor is echt mijn favoriet.
  priscilla onlangs geplaatst…Unboxing Blux Box februariMy Profile

 8. Het zijn allemaal leuke lentekleurtjes, maar voor mij springt Good Tide-ings er echt uit!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Een nieuwe fase; Winne gaat naar de basisschool!My Profile

 9. Ik vind ze allemaal mooi! Vooral omdat ik er zo’n lente gevoel van krijg. Ik kan niet wachten om mijn teenslippers weer uit de kast t e halen met mooi gelakte voetjes 😉
  Natascha onlangs geplaatst…BabyBeauty! Zarqa baby billen sprayMy Profile

 10. Wat een beauty’s! De mintgroene kleur is mijn favoriet ^^
  Irina onlangs geplaatst…Outfit Foto’s Maken & Citytrip Geboekt? // WEEKVLOG #1My Profile

 11. Wat een toffe kleurtjes! Inderdaad al helemaal klaar voor de lente! 🙂 Ik ben ook wel fan van pasteltinten! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Deauty Box FebruariMy Profile

 12. Prachtig zijn ze, de kleur van Babor is so pretty!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Dr. Organic Hemp oil rescue creamMy Profile

 13. Oh dat zalmkleurtje is echt mooi! Het eerste kleurtje doet me verlangen naar de zomer 🙂

 14. Wauw, prachtige lente kleurtjes! Hele mooie foto’s ook. Leuk om te zien, stuk voor stuk kleurtjes waar ik zelf ook van houd.
  Nienke Hilbrands onlangs geplaatst…Een dagje heerlijk ontspannen bij Thermen Soesterberg.My Profile

 15. oooh mooie kleurtjes
  ik kijk al uit naar de lente

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – February RecapMy Profile

 16. Mooie lakken, zelf vind ik de Orly lak erg mooi… ook een verrassende keuze van mijzelf!
  Sonja onlangs geplaatst…Glow Beam highlighting powder gold | MUAMy Profile

 17. Hey Lonneke,

  Wat een prachtige kleuren! Nu krijg ik ook echt zin in de lente hihi.
  Ik moet ook echt weer eens nagellak gaan dragen, is te lang geleden hehe.

  Liefs!

 18. Wat een mooie lakjes allemaal! De zalm/peachy kleurige vind ik echt heel erg mooi.
  Nicole onlangs geplaatst…Germany Beauty Haul: Shoes, L’Oreal Delicate Flowers, Balea & More!My Profile

 19. Hele leuke lakjes!
  Eva onlangs geplaatst…Hand Make-upMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge