Mijn Favoriete Skincare Producten – Avond

Ik ben op dit moment zo blij en tevreden met de producten die ik ’s avond gebruik. Ik vind het belangrijk om mijn huid goed te reinigen en ook te voeden en te hydrateren. Op dit moment zijn het alleen maar producten van Douglas die ik gebruik. Kijk je gauw mee naar mijn favoriete skincare producten!

Douglas Age Focus – Neck Firming Care (alp rose & maple extract)

Ik was al heel jong toen ik begon met verzorgingsproducten en heb al heel veel voorbij zien komen maar een crème die special voor je nek is, was helemaal nieuw voor mij. Dit is één van de producten die ik nu als gastblogger voor Beauty Unboxing nu aan het testen ben.

Ik breng de nek firming care zowel in de ochtend als in de avond aan. Het is een volle en romige crème waar je maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt.

Douglas Age Focus – Anti-wrinkle night cream (alp rose& beech bud)

Deze nachtcrème heb ik nu enkele weken in gebruik. Het is een volle nachtcrème die mijn huid minder vermoeid maakt en mijn huid deels lijkt te herstellen. Ik ben 33 jaar en ik gebruik graag al anti-aging producten, ik zie dat mijn huid vooral met lachen tekenen van veroudering toont. Tegengaan gaat helaas is niet maar met dit soort producten geloof ik wel dat je het proces kan verminderen.

Douglas Age Focus – Smoothing Eye Contour Cream (alp rose & beesch Bud)

En zowel bij een goede dagverzorging als nachtverzorging kan een oogcrème niet ontbreken. Vooral de huid rondom je ogen is vrij dun en daar zie als eerste de tekenen van huidveroudering. Ik kan dat ook niet meer zonder een oogcrème. Deze crème lijkt mijn huid rondom mijn ogen steviger te maken.

Douglas Essential Removers

Ik gebruik in de ochtend en in de avond deze drie intensieve reinigingsproducten van Douglas. Dit is één van de nieuwste lijnen van Douglas die zeer uitgebreid is. De Gentle Remover verwijderd zonder moeite alle oogmake-up. De lotion en tonic lotion reiniging mijn gehele gelaat op een zachte en milde manier. Mijn huid voelt zacht, schoon en gevoed aan.

Dit waren mijn Favoriete skincare producten voor de avond. Ik geloof dat als je producten van één merk koopt ze ook elkaar het beste aanvullen en werken. Binnenkort kan je de uitgebreide review van de nieuwe Douglas Age Focus- lijn lezen op Beauty Unboxing. Wil je nog de review van Douglas Essential Skincare terug lezen klik dan hier.

Welk merk gebruik jij graag als het gaat om skincare?

Liefs, Lonneke

10 Replies to “Mijn Favoriete Skincare Producten – Avond”

 1. Ik moet toch eens een keer naar de Douglas zeg! Dit lijken me fijne producten. Mijn nichtje heeft een baantje bij de Douglas!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Zoek de hondMy Profile

 2. Wat een mooie foto’s en wat zien de producten er vrolijk uit zeg. Ik word er helemaal hebberig van! 😉

 3. Dit ziet er vrolijk uit! Ik zag ze al in de etalage van Douglas en ze zagen er gelijk interessant uit. 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…Escada Esta Carioca Eau de ToiletteMy Profile

 4. Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik heb nog nooit skincare van de Douglas geprobeerd, maar alleen de verpakkingen zien er al leuk uit ;).

 5. Je ziet bij vrouwen die er nog goed en jong uitziet vaak aan de nek dat ze wat ouder zijn dus een creme voor je nek makes sense!
  Frederique onlangs geplaatst…Shop: Smartphonehoesjes reviewMy Profile

 6. Ik ben nog opzoek naar wat nieuwe producten. Dankjewel voor de tips!
  Donna onlangs geplaatst…5 Boeken Tips voor de Zomer!My Profile

 7. Lijken mij fijne producten, vooral die met pink verpakking ben ik benieuwd naar
  Dhini onlangs geplaatst…Kruidvat Nail Care “Anti-Age Conditioner en Complete Care 8 in 1”My Profile

 8. Het lijken me hele fijne producten! En wat een mooie foto’s heb je gemaakt!
  Marsha onlangs geplaatst…The grand blogger dinner in het conservatorium hotelMy Profile

 9. Die oogcrème lijkt me fijn! De producten hebben ook allemaal een mooie, kleurrijke verpakking vind ik 🙂

 10. Dat spul voor je nek lijkt mij wel wat, het is al lang niet meer zo strak als 10 jaar geleden

Geef een reactie

CommentLuv badge