Mijn Favoriete Skincare Producten – Ochtend

Reinigen, verzorgen en beschermen dat is wat ik twee keer per dag doe. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete Skincare producten zien die ik gebruik ’s morgens. Lees je mee!

Mijn Favoriete Skincare Producten

Douglas Cleansing Make-up Remover Wipes

Deze remover wipes gebruik ik als eerste in de ochtend. Ik haal hiermee het restant van de avond/nacht van mijn huid af. Binnenkort zal ik o.a. hierover een review schrijven op Beauty Unboxing.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Beperfect Gezichtsborstel Deluxe

Deze gezichtsborstel is nu echt al maanden mijn beauty musthave! Veel effectiever als een handmatige reiniging. De borstel verwijderd dodehuidcellen, verminderd fijne lijntjes en bevorderd de bloedsomloop. Ik merk echt dat de conditie van mijn huid met Beperfect Gezichtsborstel Deluxe verbeterd. Ik heb hierover ook op Beauty Unboxing een uitgebreide review geschreven.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Garnier Reiningsgel

Ik gebruik nu z’n twee keer per dag deze cleansing gel. Gel heeft een verfrissende geur en is echt een oppepper voor mijn huid. En ik heb best wel een gevoelige huid vooral na de zwangerschap. Dit product geeft geen branderig of vervelend gevoel en is dus ook goed te gebruiken als je een gevoelige huid hebt.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Grahams Natural Face – Anti Aging Day Cream

Grahams is een natuurlijk merk die vooral heel erg fijn is voor mensen met een zeer gevoelige huid of een huidaandoening. De dagcrème zit in een grote flacon met een pompsysteem. Makkelijk en hygiensch. De dagcrème voelt vol aan en trekt snel in de huid. Vaak heb ik ondanks na het gebruik van een dagcrème nog wel eens last van een trekkerige huid maar bij Grahams Natural Face – Anti Aging Day Cream heb ik daar helemaal geen last van.

Mijn Favoriete Skincare Producten

Rituals Touch of Happiness – Sweet Orange & Cedar Wood

In de ochtend gebruik ik altijd een bodylotion. Deze kreeg ik twee maanden geleden voor mijn verjaardag. En alleen al om de geur is het mijn favoriet. Het is echt een Rituals geur, die aanwezig is en er ook echt mag zijn. De hele dag blijf je het subtiel ruiken. Het is een geur combinatie van sinaasappel en cedar wood. Ik wil meer van deze lijn!

Mijn Favoriete Skincare Producten

Mijn Favoriete Skincare Producten

Douglas Home Spa – Seathalasso Eau de Toilette

Oke, dit is dan geen skincare product maar het is wel mijn favoriet sinds april. Bijna dagelijk gebruik ik deze heerlijk geur van Douglas. Hij is fris met een zomerse touch. Ik heb hier ook een review overgeschreven op Beauty Unboxing.

Mijn Favoriete Skincare Producten

 

Dit waren mijn favoriete skincare producten voor in de ochtend. Als ik je iets kan aanraden is het vooral de gezichtsborstel en de Rituals bodylotion.

Wat is jouw favoriete skincare product op dit moment?

25 Replies to “Mijn Favoriete Skincare Producten – Ochtend”

 1. Dat Douglas geurtje is inderdaad heerlijk!! Ik bewaar hem nog even voor de zomer 😍
  Jolanda onlangs geplaatst…De eerste beauty wellness sandaal ter wereld van XsensibleMy Profile

 2. Ik ben dol op alles van Rituals! Heerlijk.
  Nancy Baten onlangs geplaatst…MAXI SUMMER DRESS & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 3. Fijne favorieten! Rituals producten zijn inderdaad erg fijn! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Friday Nails #136 – Quick JeansMy Profile

 4. Ik ben op dit moment helemaal blij met The Ordinary. Ik gebruik meerdere producten en ik vind ze allemaal erg fijn!
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Madara Fine Line Minimising Day CreamMy Profile

 5. Jaa die geur van Rituals is ook een van mijn favorieteb! En het Douglas geurtje, hmmm!
  Astrid onlangs geplaatst…Burt’s Bees Essential kit reviewMy Profile

 6. Die Rituals is heerlijk, zeker voor de zomer! De edt van Douglas vind ik ook zalig, een echt lekker fris geurtje om mee wakker te worden. Mooie routine heb je zo! Gebruik jij ook een lotion/toner erbij?
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Grahams honing productenMy Profile

 7. De bodylotion van rituals is inderdaad geweldig! Heb ook de scrub. Voel me altijd extra happy met deze geur om me heen. Die borstel lijkt me ook wel wat!

 8. Zo een skincare borstel zou voor mij ook een mooie aanvulling zijn, en toch blijf ik twijfelen. Of ik hem echt iedere dag zou gebruiken. Ik zag zo een borstel bij de Action maar ik denk dat ie niet zo goed is als die jij hebt. (ik heb net even je review gelezen en wat een mooi apparaat is het!)
  Rituals is altijd heerlijk! Ik ben er ook dol op!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Tandpasta met MastihaMy Profile

 9. Dit ziet er goed uit! Ik ben fan van rituals en zojuist met mezelf afgesproken dat ik van het weekend nieuwe producten ga kopen met een waardebon die ik nog heb! Bedankt voor de tip! Nu weet ik zeker dat ik dit moet doen!

 10. Fijne producten! De lotions van Rituals, of eigenlijk alle producten, vind ik ook erg fijn om te gebruiken.
  Danella Lindeboom onlangs geplaatst…AZIATISCHE TERIYAKI GEHAKTBALLETJES MET RIJSTMy Profile

 11. Wat een heerlijke producten zeg! De Happy Buddah lijn van Rituals is zo lekker! Die body cream lijkt me echt een heerlijk product.
  Nicole onlangs geplaatst…La Roche-Posay Effaclar Mousse PurifanteMy Profile

 12. Ik moet even denken wat ik in de ochtend gebruik, zit vaak in de sportschool en daarna douche ik. Dus water en zeep. Ik heb ook een borstel, maar nu moet ik zelf draaien en ik wil toch een keer een luxere versie!
  Sonja onlangs geplaatst…Hello Kitty Black Magic | DouglasMy Profile

 13. Leuk om te zien! Ik vind natuurlijk vooral de dierproefvrije producten goed hihi!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Natuurlijke nagellak in de mix | Boho & BenecosMy Profile

 14. Een goede reinigingsborstel staat al tijden op mijn wishlist, maar ik kan maar geen exemplaar vinden dat en goed werkt en betaalbaar is helaas.
  Irina onlangs geplaatst…Try-on Primark shoplogMy Profile

 15. Super benieuwd naar het Douglas geurtje! Leuke tips: mooie sunny & shiny producten.

 16. Rituals! Love!! Zo’n borstel lijkt me ook wel wat, toch fijn als je huid écht schoon is!

 17. Ik heb op dit moment een gigantische liefde opgebouwd voor de skincare producten van Lidl (cien). Die producten hebben mij doen verbazen
  kim onlangs geplaatst…Aangebrande pan hackMy Profile

 18. Zo’n beautyborstel lijkt me ook wel wat! Ik vraag me alleen af of ik dat dan ook echt dagelijks ga gebruiken.. Misschien toch maar eens proberen 🙂
  Mirjam onlangs geplaatst…Fashion Friday | Zwierige long dress H&MMy Profile

 19. Oh zon borstel denk ik ook al een tijdje over. Hij bevalt goed dus?

 20. Een gezichtsborstel lijkt mij ook wel wat om te gebruiken : )

 21. Mooie producten gebruik je, ik herken er wel een aantal 🙂 Behalve de Douglas Thalasso spray, maar die lijkt me heel erg lekker. Mijn favoriete dagcreme deze maand is er één van Zarqa. Ik heb zoveel zooi gebruikt de laatste tijd dat mijn huid weer even tot rust moet komen. En dat lukt met Zarqa producten altijd het best.
  Natascha onlangs geplaatst…Nieuwe favoriet: Hugo Boss Jour Eau de ParfumMy Profile

 22. Mooie uitgebreide routine. Meeste producten ken ik wel of ieder geval van naam 😀 Ben wel heel benieuwd naar de douglas producten maar vergeet ze steeds mee te nemen als ik in het dorp ben haha.
  Lotte onlangs geplaatst…Blueberry Crumble | FoodMy Profile

 23. Fijne favorieten! De producten van Rituals zijn inderdaad erg fijn! Ben ook erg benieuwd naar de Douglas Thalasso spray!

 24. Wat een mooi gezichtsborsteltje! Dat klinkt als een goede vervanging voor de redelijk eenvoudige die ik nu gebruik. Gezichtsreiniging is zo belangrijk…
  Rory onlangs geplaatst…Beauty en dermatitis perioralis, niet zo’n goede combinatieMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge