Mijn Manicure Must-Haves

Mijn nagels zijn erg belangrijk voor mij. Ik swatch vaak, maak nail arts en swatch nog voor andere websites. Geregeld krijg ik de vraag wat ik gebruik om mijn nagels gezond te houden en sterk. De verzorging daar zit het allemaal in. Mijn nagels waren tot een paar jaar terug zwak en broos en nu zijn ze sterk en gezond. Daarom laat ik jullie vandaag mijn manicure must-haves zien, want dat heeft mij zeker geholpen.

Mijn Manicure Must-Haves

Etos Nail Polish Remover Zonder Aceton

Op dit moment gebruik ik de nagellak remover van Etos, dit is vaak wel wisselend bij mij. Maar kies wel altijd voor een variant waar geen aceton in zit. Acton droogt de nagel uit en hier worden nagels zwak en broos. Deze remover van Etos werk fijn en haalt makkelijk de nagellak weg en heeft geen sterke geur.

Mijn Manicure Must-Haves

Etos Hand Cream Intensive Care

Ik wissel tussen twee hele fijne handcrèmes waaronder deze van Etos. Ik heb best redelijk droge handen en daar is deze Intensive handcrème perfect voor. Het maakt mijn handen zacht en ze voelen gehydrateerd en ook de extra droge plekjes op mijn handen worden weer soepel, mede ook door de vasaline die hierin verwerkt zit.

Etos hand cream intensive care is verkrijgbaar voor €1.99

Mijn Manicure Must-Haves

Douglas Seathalasso Hand Cream – Seaweed & Sea Minerals

Soothing hand cream is een verzorgende handcrème die ook erg fijn is voor droge handen. Mijn huid komt regelmatig in aanmerking met water wat mijn huid erg uitdroogt. Al bij de eerste keer dat ik deze handcrème gebruikte warme mijn handen minder droog en zagen er een verzorgt uit.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Soothing Hand Cream is verkrijgbaar voor €4,99

 

Mijn Manicure Must-Haves

essie nail skin serum with blue algae

In dit serum van essie zit zeealgen in verwerkt ook wel “het groene goud’ genoemd. Zeealgen hebben namelijk de eigenschap om waardevolle bestandsdelen van de zee in hun cellen op te slaan. Zodra je het serum dus gebruikt gaan de cellen werken en komen er vitamine en mineralen vrij wat erg goed is voor de huid. Ik gebruik hem als ik net mijn nagellak verwijderd heb. Dan breng ik het zowel aan op de nagelriemen als op de nagel en laat het een paar minuten intrekken. Daarna verwijder ik het overtollige met remover. De nagelriemen worden soepel waardoor je ze makkelijk kan terug duwen en de nagel word gehydrateerd.

essie nail skin serum with blue algae is verkrijgbaar bij Bol.com voor €11,95

Mijn Manicure Must-Haves

Trind Nail Repair Natural

In twee weken naar gezonde, sterke nagels. Trind Nail Repair is een nagelversterker die van zwakke en broose nagels, gezonde en sterke nagels maakt. Ik was sceptisch totdat ik vorig jaar het voor het eerst ging testen. Mijn nagels zijn nu gezond en worden lang zonder te verzwakken of af te bladeren.Als je heet de eerste keer gaat gebruiken doe je dit 14 dagen achter elkaar, daarna kan je het om de twee of drie dagen gebruiken. Het is echt mijn wondermiddel en dit is mijn tweede flesje.Wil je ook mooie gezonde en natuurlijke nagels? Trind kan ik je echt aanraden! Wil je de volledige review lezen met voor en na foto’s klik dan hier.

Trind Nail Repair Naturel is verkrijgbaar bij Etos en Bol.com voor €12,99

Mijn Manicure Must-Haves

Essie Glasvijl

Ik gebruik alleen maar een glasvijl voor mijn nagels en is veel beter dan een ‘gewone’nagelvijl ! Een glasvijl is zachter voor je nagels vanwege het oppervlak van micro fijne glasdeeltjes, hierdoor zullen er geen scheurtjes of haaltjes aan je nagels ontstaan. Een glasvijl is duurzaam want hij gaat zo’n 3 jaar mee en is extra hygiënisch omdat je hem kan afwassen onder de kraan.

Mijn Manicure Must-Haves

Burt’s Bees – Lemon Butter Cuticle Cream

Burt’s Bees is 100% natuurlijk In het product zit o.a. bijenwas, amandelolie, citroenschil-olie, cacaoboter, rozenmarijnextract, vitamine e, zonnebloemolie. Een nagelriem butter dus met heel veel goede en voedende oliën en boters. Het product is vrij van Parabenen, parfum, kleurstof, minerale olie en is Dierproefvrij!

Nu bijna een jaar gebruik ik meerdere keren per dag deze nagelriem crème. Het heeft een heerlijke citroengeur en de creme voelt vol en romig aan. Zodra je deze  aanbrengt op je nagelriemen en zachtjes in masseert voel je de olie die hier inzitten, de crème trekt snel in. Je hebt echt maar een klein beetje crème nodig voor je nagelriemen. Mijn nagelriemen krijgen hier echt een boost. Kleine wondje helen ook veel sneller als ik deze erom aanbreng.

Burt’s Bees | Lemon Butter Cuticle Cream is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en Etos voor €7,95

Mijn Manicure Must-Haves

Etos Hand Care – Overnight Hand Serum

Voordat ik echt ga slapen breng ik op schone handen de Etos overnight serum aan. Ik gebruikt het serum naast mijn gewone dagelijkse handverzorgingsproducten. Het serum voelt heel licht aan en trekt snel in. Het resultaat in de ochtend is heerlijke zachte handen.

Het serum is verrijkt met o.a. Vitamine E en Arganolie. Vitamine E zorgt er voor dat het vochtgehalte in balans blijft en water-verlies door de huid voorkomt en Arganolie zit vol hydraterende voedingstoffen voor de huid.

Etos Hand Care Overnight Serum is verkrijgbaar voor €2.99

Mijn Manicure Must-Haves

Sally Hansen – Moisture Rehab X

Sally Hanen Moisture Rehab X is een nacht serum voor de nagels dieik ook in de avond aanbreng. Zo heeft het de hele nacht de tijd om goed in te trekken waardoor de nagels extra gehydrateerd worden.

 

Ben jij bekend met één van deze producten en wat doe jij om je nagels en handen te verzorgen?

40 Replies to “Mijn Manicure Must-Haves”

 1. Wauw wat veel! Ik ben al trots als ik handcreme heb gebruikt haha. Ben wel benieuwd naar dat over night serum van Etos.
  Astrid onlangs geplaatst…Hema Nagellak ReviewMy Profile

 2. Ik ben eigenlijk het tegenover gestelde, maar na dit te lezen zal ik mijn handen en nagels wat meer aandacht gaan geven. Vooral de handcreme en het serum ga ik proberen

 3. Ik ga sommige producten meteen opschrijven, mijn nagels zijn momenteel bagger😂
  Hilde onlangs geplaatst…Outfit of the Day: Tante Betsy Dress Summer Les Fleur OrangeMy Profile

 4. Wat een fijne producten allemaal. Vooral dat serum van Essie lijkt me ideaal! Helaas wordt bij mij ook vaak de verzorging van mijn nagels en nagelriemen vergeten; en ik maar klagen over dat ze steeds afbreken enzo hihi. X
  A bite of cravings onlangs geplaatst…TOPCRAVING: Pizza dip met salamiMy Profile

 5. Mijn nagels zijn echt een drama. Ik ga die van Trind echt eens proberen!
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Reese’s peanutbutter cupcakesMy Profile

 6. Eerlijk gezegd was ik nog niet bekend met deze producten!! Ik heb meestal de nagellakjes van Opi. Verder gebruik ik een goede base coat en top coat. Zo gaat mn nagellak lekker lang mee en verkleuren mijn nagels niet. Ik vijl ze tussendoor, zo zien ze er altijd mooi in vorm en verzorgd uit. Daarnaast gebruik nagelverharder, zo blijven mijn nagels iets langer. Maar ik mis mijn gelnagels nog steeds. 😉

 7. Ik ben wel erg benieuwd naar dat lakje van essie. Ik ben een nagelbijter en nu ik het aan het afleren ben en acryl heb gehad, scheuren mijn nagels heel erg snel. Smeren doe ik continue maar ze mogen zeker nog wel wat sterker en langer worden

 8. De producten van essie en Trind zou ik ook moeten gaan gebruiken. Mijn nagels zijn in een erbarmelijke staat en zodra ze een beetje langer zijn breekt alles weer af. Bedankt voor de tips!
  Babs onlangs geplaatst…Mijn Breil horloge – Klassiek en Tijdloos!My Profile

 9. Mooie producten! Vooral het Etos handserum vind ik super. Mijn man overigens ook haha!
  Jolanda onlangs geplaatst…New in NL: Bon ParfumeurMy Profile

 10. Die nagelriemcreme lijkt me heel fijn! Lush heeft geloof ik ook zoiets, ook met citroen. Heb je die ook wel eens uitgeprobeerd?
  Kirsten onlangs geplaatst…DIY: Fotostudio backdrop IKEA hackMy Profile

 11. Wat een boel fijne producten.
  De vijl van Essie lijkt mij fijn!

 12. Als ik jouw nagels zie neem ik me altijd voor om wat meer tijd en aandacht aan de mijne te besteden haha. Dat is één van de weinige beauty rituelen die ik ALTIJD vergeet. Ik beet altijd nagels, inmiddels nog maar 2 haha maar mijn nagels zijn zo slecht. Ik moet ze echt beter verzorgen.
  Natascha onlangs geplaatst…De fijnste nieuwe make-upsponges van Real TechniquesMy Profile

 13. Ik koop ook altijd vanalles, maar geef het al snel weer op. MIjn nagels zijn een ramp. Gebruik nu altijd gel omdat dat de enige manier is om ze wat langer te krijgen/houden. Maar daar worden ze natuurlijk alleen maar slechter van. Die Trind ga ik toch eens testen.

 14. Wat goed van je, ik vergeet het zelf vaak! Mooie producten X

 15. Ik heb het Overnight Serum van Etos gisteren voor het eerst gebruikt, wat een superspul is dat. Toen ik vanochtend wakker werd, waren de normale droge plekjes nergens te bekennen.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Snack Time! Milka Choco-Mix OreoMy Profile

 16. Wel ongeveer hetzelfde als wat ik doe! Mijn nagels zijn ook lang en sterk, maar vroeger niet! Glasvijl, diezelfde cuticle cream van Burt’s Bees en een nagelverharder gebruik ik ook. Handcrème niet zo vaak, mijn handen zijn niet heel droog. Nagellakremover met of zonder aceton merk ik niet zoveel verschil in qua droogheid.
  Laura onlangs geplaatst…Moestuin Avonturen #2My Profile

 17. Wauw, ik besteed echt te weinig tijd aan mijn nagels 🙁 Terwijl ik lange gelakte nagels zo mooi vind. Tijd om daar eens verandering in aan te brengen, bedankt voor het delen van jouw must haves
  S onlangs geplaatst…Wat trek je aan op date?My Profile

 18. Wauw, wat goed en fijne tips allemaal. Hou je ook rekening met je voedsel? Dat blijkt ook invloed te hebben op je nagels of niet?

 19. Tja, wie mooie nagels wilt moet er ook inderdaad wel wat aan doen haha.

 20. Grappig dat iedereen zo zijn eigen rituelen heeft.
  Sonja onlangs geplaatst…Zachte lippen voor elk seizoen! | EOS Visibly SoftMy Profile

 21. Heel toevallig gebruik ik momenteel vrijwel ook alle producten die jij laat zien. Vooral het hand serum, de Trind nail repair en de Sally Hansen Moisture Rehab zijn echt grote favorieten. Zelf gebruik ik wel een nagellak remover met aceton, maar gelukkig kunnen mijn nagels dat wel verdragen.
  priscilla onlangs geplaatst…Nieuw | Treaclemoon Douche FoamsMy Profile

 22. Ik hoor zoveel goede verhalen over de producten van Trind dat ik toch wel erg nieuwsgierig word! Misschien toch maar eens proberen!
  Irina onlangs geplaatst…7x waarom ik toe ben aan de zomerMy Profile

 23. Ik ehm gebruik ehm niet zo heel veel ehm haha oeps 😛 De laatste tijd probeer ik er wel weer meer aandacht aan te besteden 🙂
  Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn dierproefvrije parfum stash | En deels vegan!My Profile

 24. Heerlijk! Verzorgde nagels vind ik zo belangrijk! Vroeger beet ik op mijn nagels en dat is zo onverzorgd!

 25. Zo jij verzorgd je nagels / handen goed! Ik gebruik dagelijks een handcreme en soms een olie voor mijn nagels. Vijlen doe ik elke week. Trind heeft hele fijne producten!

 26. wat heerlijk om jezelf daar mee te verwennen he? wat een fijne producten!
  alexa onlangs geplaatst…30 dagen detoxkuur met TasteaMy Profile

 27. Leuk om te lezen! Zou zelf ook wel meer aan mijn nagel verzorging mogen doen. Je maakt ook hele mooie foto’s trouwens! Mag ik vragen wat voor camera je gebruikt?

 28. Je gebruikt echt mooie producten, die dan ook nog eens fijn betaalbaar zijn. Ik heb de Lemon Butter Cuticle Cream al even op mijn wishlist staan die ga ik zeker eens proberen x
  Bianca onlangs geplaatst…ALESSANDRO FRESH UP YOUR HANDS HANDGELMy Profile

 29. Oh wauw wat een prachtige nagels, maar je besteedt er dan ook heel veel tijd en aandacht aan. Knap hoor! Mijn nagels en handen schieten er vaak bij in qua verzorging. Ik heb wel door heel het huis heen handcrème liggen, maar smeren… Toch maar weer eens wat consequenter gaan smeren. Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar de ‘Etos Hand Care – Overnight Hand Serum’. Die kende ik nog niet!
  Amanda onlangs geplaatst…Personal – Hoe eerlijk ben ik eigenlijk?My Profile

 30. Ik heb geen ervaring met één van de producten, maar wel interessant om ze te ontdekken. Ik zorg op dit moment weinig voor mijn nagels geloof ik. Op het moment ben ik de mode puur natuur. 🙂

 31. Ik gebruik af en toe een handcrème. Veel producten uit dit lijstje ken ik nog niet.
  Nathalie – Volgmama onlangs geplaatst…Dit zijn de leukste droombanenMy Profile

 32. Goeie musthaves. Tot een paar jaar geleden deed ik regelmatig acrylic nails en hoewel ik ze ook mis, ben ik blij dat mijn nagels nu weer gezond zijn. Maar veel meer dan handcreme gebruik ik eigenlijk niet echt.

 33. Ik had je mooie foto’s als op Insta gezien, maar nog niet geklikt! Ik gebruik dus echt nul van deze producten. Erg he? Ik heb alleen nagellak remover mét aceton. Dus dat gaat ook niet heel goed. Zal binnenkort eens bij de drogist kijken!
  Johanne onlangs geplaatst…The Unsuccessful Adulting TAGMy Profile

 34. Ik gebruik helemaal niets voor mijn nagels. Alleen hand creme
  layla Celik onlangs geplaatst…Ramadan gaat beginnen over 3 dagenMy Profile

 35. Fijne producten heb je gekozen! Ik gebruik ook graag Burt’s Bees.

 36. Ik hoor over Trind inderdaad goede verhalen. Denk dat ik het maar eens ga proberen.. Ik heb nogal snel last van gespleten nagels waardoor ze erg dun worden

 37. O jeetje ik ben de laatste tijd veel te lui om mijn handen en nagels echt goed te verzorgen. De producten zien er echt super uit. Ik denk dat ik de over night serum van Etos echt even ga halen.
  Chantal onlangs geplaatst…Lovely Musthaves from Tamaris and Selected | OutfitMy Profile

 38. Trind is zo fijn! Het handserum van de Etos heb ik ook en ben erg tevreden er over! Maar mooie routine erg uitgebreid!
  Lotte onlangs geplaatst…Just a little sunshine | The Body ShopMy Profile

 39. Mooie producten! Dat handserum wil ik wel eens uittesten.

 40. Ik wist niet dat er zoveel producten waren speciaal voor nagels zeg! Die van mij komen er maar slecht af.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Geen zonnepanelen? Lift met mee de zonne-energie van iemand die ze wel heeft!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge