Mijn Week Overzicht #2 | Moederdag, Pakketje & Zomer!

Vandaag deel ik weer een update van vorige week. Zo werd ik op Moederdag heerlijk verwend en stond de week vooral in het teken van genieten en ontspannen! Kijk je mee naar mijn week overzicht 2!

mijn week overzicht 2Zondag

Vorige week zondag was het Moederdag. Bewust had Keyshia het nog niet eerder echt mee gemaakt maar nu ze 4 jaar is krijgt ze er veel meer van mij. Zo begon Moederdag al om 04.00 uur in de nacht. Keyshia riep mij “mama word het nog licht?” ze kon niet wachten om beneden een ontbijtje te maken met papa. Gelukkig dat ze na wat geruststellende woorden van mij weer in slaap viel. Om 06.00 uur was het dan eindelijk licht en liep ze naar papa die ze wakker maakte. “Papa het is Moederdag”. Met ze tweeën waren ze naar beneden waar ik werd verrast met dit prachtige ontbijtje. Het is iets kleins waar ik al zo gelukkig van kan worden, liever dit dan dure en grote cadeaus.

mijn week overzicht 2

Maandag

Maandag is altijd de start van een nieuwe week en daar hoort vaak bij ons een pizza bij. Veder verliep de dag rustig, Keyshia naar school en ik was weer druk bezig met solliciteren. Dit is wel een puntje van het gaat niet zo makkelijk om iets te vinden. Soms zakt de moed mij dan echt in de schoenen na de zoveelste afwijzing. Maar herpakken en weer volle goede moed verder zoeken!

mijn week overzicht 2

Dinsdag

Zo ziet het er uit als ik aan het bloggen ben. Mijn blogkamer is nog niet klaar dus zit nog lekker beneden. Patrick was een avond je weg en Keyshia lag lekker in bed en dan heb ik de tijd en rust om te bloggen. Gelukkig is het ook langer licht waardoor ik ook ’s avond langer de tijd en energie heb om te bloggen. Merk nu dat ik er echt weer enrgie van krijg en bloggen mij een voldaan gevoel geeft.

mijn week overzicht 2

Woensdag

Eindelijk zomerse temperaturen! Met toeval had precies die dag Keyshia vrij van school i.v.m. studiedag. ‘S morgens zei Keyshia gelijk “mama, mama, is het vandaag zomer”? Ze leeft er al weken na toe, helaas blijf het mooie weer niet lang want donderdag leek het wel weer herfst. Dus wij genoten woensdag extra van het weer. IJsjes eten, zwembadje en buiten spelen dat was onze woensdag, precies zoals het hoort!

mijn week overzicht 2

Donderdag

Toen ik donderdag middag thuis kwam met Keyshia zag ik een pakketje, altijd leuk als je het niet verwacht. Mijn grote hulp Keyshia helpt altijd met het uitpakken ze is altijd net zo nieuwsgierig als haar mama. Omdat ik voor Beauty Unboxing Etos Friend ben kreeg ik vijf nieuwe maskers om te testen. Deze week ga ik beginnen met testen. Etos komt met 9 nieuwe maskers uit. Ik heb vrijdag zelf nog 4 gekocht bij Etos die ik niet had en die review ik gauw op mijn eigen blog.

mijn week overzicht 2

Vrijdag

Afgelopen vrijdag ging ik Keyshia van school halen. Toen ze naar buiten kwam vroeg een klasgenootje of ze wilde afspreken. Zo schattig om te zien en niet eerder gebeurt. Keyshia zei natuurlijk ja. Ik vond het wel even spannend want ik vertrouw Keyshia eigenlijk alleen maar toe aan familie die dichtbij ons staan, ben nogal beschermend 😉 Maar ik merk dat ik haar steeds meer moet loslaten en daar hoort dit ook bij. Na twee uurtjes haalde ik haar weer op en ze was natuurlijk in goede handen. Ze heeft heerlijk gespeeld bij haar klasgenootje en ze nam zelf geplukte bloemetjes mee voor mij.

Ik wens jullie allemaal weer een mooie en goede week toe!

Liefs, Lonneke

 

27 Replies to “Mijn Week Overzicht #2 | Moederdag, Pakketje & Zomer!”

 1. Wat een fijne zomerse foto’s Lonneke! En ik kan me heel goed voorstellen dat het soms best lastig is dat je kleine meisje zo snel groot wordt. Toch wel erg leuk voor haar dat ze speelkameraadjes heeft 🙂 Jij ook een hele fijne week!

 2. Ik ben benieuwd naar je blogkamer. Ik heb geen extra kamer ervoor. Ik blog altijd beneden. De zon schijnt en je krijgt zin om te bloggen. Ik wil juist zelf liever niet werken. Ik heb wel zin om te bloggen, maar ik vind het zelf zonde om achter de PC te zitten. 😉

 3. Wat een leuke week, super lief dat ontbijtje met heerlijke aardbeien en die pizza op een maandag daar ben ik het helemaal mee eens 🙂 enjoy deze nieuwe week

 4. Wat lief dat je een ontbijtje op bed kreeg ♥
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn week in foto’s #4 Duitsland en erg naar nieuwsMy Profile

 5. Wat een prachtige foto’s! Heerlijk he die kleintjes die zo helemaal opgaan in ‘moederdag’. Ons dochtertje (2 jaar dus weet er niets van) kwam ook heel trots met een cadeautje naar me toe, zo leuk om te zien! 😀
  irma ten napel onlangs geplaatst…22-05-2014 | 3 jaar getrouwd!My Profile

 6. Eten is natuurlijk heel belangrijk. Veel belangrijker dan cadeautjes, haha. Ziet eruit als een leuke week!

 7. Ahw wat heb je toch een lieve kleine meid! Ik zou ook wel een blogkamer willen hebben, wie weet komt dat ookt nog hahah

 8. Soms is het best moeilijk he dat loslaten…maar super leuk dat ze al een afspraakje had 🙂 x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | PUPA PUPART EMERALD NIGHT SHADESMy Profile

 9. Wat een vrolijke week met prachtige foto’s!

 10. Er gaat niets boven een zelfgemaakt ontbijtje van je kind inderdaad, daar kan geen duur cadeau tegenop! Schattig!
  Ik moest ook wennen met loslaten, vond het helemaal niks als Tom niet thuis was. Maar eigenlijk kwamen vaak alle kinderen bij ons spelen, ik had het altijd druk, maar wel gezellig.
  Babs onlangs geplaatst…essence viert haar verjaardag!My Profile

 11. Klinkt als een heerlijk weekje, vooral dat lekkere ontbijtje! Wat zijn je foto’s heerlijk kleurrijk en zomers 🙂

 12. Kan me voorstellen dat je vrolijk werd van dat moederdag ontbijt! Lijkt me zo speciaal! Oeh dat ijsje lus ik nu wel. Nom! Fijne nieuwe week 🙂
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Een site die jouw leven iets makkelijker maakt – Vind-kleding.nlMy Profile

 13. Heerlijk Moederdag ontbijt! En die pizza is ook niet verkeerd. Hopelijk heb je deze week meer geluk met de sollicitaties, kan me voorstellen dat je er af en toe moedeloos van wordt. Geniet van deze nieuwe week!

 14. Aaah, wat een schatje! Die blonde haartjes <3
  En heel veel succes met sollicteren! Even doorbijten..het is super frustrerend maar er komt vast wat op je pad binnenkort!
  marleen onlangs geplaatst…Gevulde aubergine met groente en burrata kaas – RECEPT – vegetarischMy Profile

 15. Leuk weekje heb je gehad. Aah lekker verwend op de Moederdag.
  Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Pattern #14My Profile

 16. Lastig, hè, dat loslaten? Het wordt steeds makkelijker, echt! Ik vond het de eerste keren ook lastig, maar het is nu meer een gewoonte geworden.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Seraphine Botanicals Lip PolishMy Profile

 17. Wat een handig verslag zo per dag, heel overzichtelijk 🙂 Wat super lief van Moederdag zeg hihi! En succes met solliciteren <3
  Mariëlle onlangs geplaatst…Catrice prêt à lumière oogschaduws | 5 x review!My Profile

 18. O wat heerlijk een blog kamer. Wil ik ook wel.
  Melanie onlangs geplaatst…Wegloop kind.My Profile

 19. Wat een fijn week overzicht weer. Moederdag begon dus ook bij jullie erg vroeg 😉 bij ons was het 06:00 maar ook nog veel te vroeg. Wel heel erg lief dat die kids er zo mee bezig zijn en wat een heerlijk ontbijtje heb je gehad!

  Ben benieuwd of de maskers je bevallen, fijne week! X
  Deb onlangs geplaatst…5 x nagellak voor Summer VibesMy Profile

 20. Ben heel benieuwd naar de maskertjes!
  Barbie onlangs geplaatst…Ieuw je hebt het gewoon met een homo gedaan!My Profile

 21. Ben heel benieuwd naar de maskertjes!
  Barbie onlangs geplaatst…Ieuw je hebt het gewoon met een homo gedaan!My Profile

 22. Wat schattig dat Keyshia al om 4u je ontbijt wilde gaan fixen hihi. Sterkte met solliciteren! De aanhouder wint!
  Astrid onlangs geplaatst…Hema Nagellak ReviewMy Profile

 23. Leuk pakketje! Dat loslaten hè, lastig! Ik ben er ook zo één 😉
  Hilde onlangs geplaatst…Birkenstocks, onmisbaar met het prachtige weer!My Profile

 24. Mooie foto’s! En de boterham met kaas en een hartje van jam is zo lief! Ik mocht op Moederdag uitslapen tot 9.00 🙂
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties week 21My Profile

 25. Wat een leuke week heb je gehad en wat maak je mooie, lichte, zomerse foto’s! Enne, met dat solliciteren moet het gewoon goed komen, de aanhouder wint!
  Thomas onlangs geplaatst…Culinaire kijktip: De Nieuwe Garde op NPO 3My Profile

 26. wat een kleurrijke en vrolijke foto’s. ik ben benieuwd naar de maskertjes!

 27. Haha Benthe helpt ook altijd mee met de pakketjes. Als de witte bus al voor komt gereden schreeuwt ze al enthousiast, mama! Pakketje! 😂
  Jolanda onlangs geplaatst…New shoes: WODEN SneakersMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge