Mijn Week Overzicht #3 | Bergen aan Zee & Verjaardagen

Wat was het heerlijk weer afgelopen week, heb jij ook zo genoten? Door het mooie weer hebben we de afgelopen week veel gedaan. Zo gingen we naar het strand, hadden we twee verjaardagen en kreeg ik een nieuw bureau. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht!

Mijn Week Overzicht 3

Dinsdag

Ik was maandag vergeten om foto’s te maken, dus we beginnen bij de dinsdag. Ik ben sinds een paar weken stap voor stap bezig met mijn eigen blogkamer. Hierbij hoort natuurlijk ook een bureau. Na veel rondkijken werd ik door Pinterest en andere bloggers geïnspireerd en kocht ik bij Ikea twee Alex ladeblok kasten en een los tafelblad. Ik waagde de gok en heb zelf de kasten in elkaar gezet. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het mij zou lukken, maar het ging me beste gemakkelijk af. De Alex kasten zijn best wel diep dus je kan er echt heel veel in kwijt, ideaal voor bloggers dus!

Mijn Week Overzicht 3

Woensdag

Dit was de laatste schooldag van Keyshia hierna had ze lekker vijf dagen vrij! Mijn vriend kwam op het geniale idee om weer eens Ben & Jerry ijs te halen. Ik koos één van mijn favoriete smaken Cookie Dough.

Mijn Week Overzicht 3

Mijn Week Overzicht 3

Donderdag

Heel spontaan kwam donderdagochtend mijn schoonmoeder bij ons. Ze zei “jongens het is mooi weer, kom op we gaan naar het strand!” Toen Keyshia dit hoorde was ze helemaal door het dolle heen, nog nooit had ze in het echt het strand gezien. We wonen 30 min rijden van Bergen aan Zee af met de auto maar nooit is het er eerder van gekomen om er met Keyshia heen te gaan.

Mijn moederhart smolt natuurlijk toen ik haar blijdschap zag, toen we aan kwamen in Bergen aan Zee. Ze bleef lachen en rennen door het zand en met haar blote voetjes zeewater. Als het kon zou ik haar elke dag meenemen naar het strand! Bij een strandtent gingen we ook gezellig wat eten en drinken. Later zijn we Bergen zelf nog in gegaan en hebben we daar ijsjes gegeten en nog schoenen gekocht voor Keyshia.

Mijn Week Overzicht 3

Vrijdag

Vrijdagmiddag had ik afgesproken met mijn zus. Haar kinderen waren net als Keyshia lekker vrij en het was heerlijk weer. We gingen eerste lekker in de tuin zitten en Keyshia ging met haar nichtje van 8 jaar schilderen en spelen. Daarna zijn we nog even naar een speeltuin gegaan die opnieuw was aangelegd. Alleen het speeltuintje staat pal in de zon en er is nergens schaduw dus bleven we niet heel lang. Bij me zus hebben we nog heerlijk een ijsje gegeten.

Mijn Week Overzicht 3

Zaterdag

Zaterdag was een extra drukke dag. Mijn schoonzusje en haar vriend vierde hun verjaardag in de middag en ’s avonds vierde mijn vader en zijn vriendin hun verjaardag met een etentje bij Pejo. Het was een drukke maar hele fijne en gezellige dag. Ik ben graag bij mijn familie en schoonfamilie en Keyshia natuurlijk ook, ze is ook een beetje het oogappeltje momenteel van de familie omdat ze de kleinste is. Zulke momenten zoals zaterdag koester ik.

Mijn Week Overzicht 3

Zondag

Sinds kort is Keyshia beste vriendjes met haar buurmeisje en buurjongentje. ‘S morgens vroeg al staan ze bij de schutting met elkaar te praten of de bal over gooien. Ik zit dan ook lekker in de tuin met mijn koffie nog rustig aan het wakker worden. Later ben ik met Keyshia naar mijn schoonmoeder gegaan die twee huizen verder woont. Daar is Keyshia lekker in het zwembadje geweest en hebben we rustig aan gedaan.

Nu ik dit schrijf ligt Keyshia net te slapen. Sinds begin van de avond heeft ze weer oorpijn, de derde keer in denk ik twee weken tijd. Ik ben er al vaker voor naar de huisarts geweest maar elke keer zeggen ze dat het vaak voorkomt bij jonge kinderen. Maar ik ben over het algemeen best wel overbezorgd en neem liever het zekere voor het onzekere, dus morgen (maandag) bel ik toch weer de huis arts.

Ik wens jullie weer een fijne en mooie week en bedankt voor je bezoekje!

Liefs, Lonneke

50 Replies to “Mijn Week Overzicht #3 | Bergen aan Zee & Verjaardagen”

 1. Heerlijk weekje! Ik ben ook zo graag bij familie. Lekker gezellig. En het strand…oh ik wilde zo graag dat het korter in de buurt was. Wij moeten er helaas een paar uurtjes voor rijden
  Jolanda onlangs geplaatst…Nieuwe droogshampoo: Colab!My Profile

 2. Oh een dagje strand! Heerlijk!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…WEARING JOGGERS STYLISH & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 3. Wat een gezellig overzicht! En wat is Keyshia toch een schatje, hopelijk is haar oorpijn snel weer weg (en blijft het ook weg) x

 4. Ohhhh wat een heerlijke week hebben jullie achter de rug! En dat jurkje van je dochter, die witte. Heeeeel gaaf! Ik hou dr van! Fijne dag! xx

 5. Ik was laatst ook voor het eerst op het strand met mijn oudste. Hij vond hey fantastisch en ik genoot daar ook zo van! Ik hoop dat de huisarts je serieus neemt met de oorpijn! Sterkte! X
  Astrid onlangs geplaatst…Freedom Makeup review + opvallende lookMy Profile

 6. Heerlijk om zo naar het strand te kunnen, lekker dichtbij. En wat leuk dat je dochter nu met de buurtkinderen speelt, altijd gezellig!
  Liset onlangs geplaatst…Clinique Chubby Plump & Shine Liquid Lip Plumping GlossMy Profile

 7. Ooh, hopelijk komt het in orde en hoop dat de huisarts het deze keer wel serieus neemt! En het is echt zo heerlijk om naar het strand te gaan he! Zeker als je er zo dicht bij woont 🙂
  Elke onlangs geplaatst…Natural white teeth in only 2 minutesMy Profile

 8. Wat een heerlijk overzicht! Jij ook een hele fijne week gewenst!

 9. Klinkt als een fijne week! Vooral de zon en het strand en dan samen met familie! Lekker van genieten!

 10. Wat een leuke en mooie foto’s.
  Een dagje strand, echt heerlijk!

 11. Heerlijk die vrije dagen. Leuk dat jullie zoveel leuke dingen hebben ondernomen. Hmmm en ijsjes horen daar natuurlijk bij.
  Chantal onlangs geplaatst…Hair care routine with Kruidvat Professional, Syoss and ColabMy Profile

 12. Wat een heerlijke week! En je foto’s zijn echt mooi <3 Love it

 13. Wat een mooie foto’s! Zelf ben ik ook pas 2 jaar geleden voor het eerst naar een echt strand in Nederland geweest. De dagen fie je met je familie door brengt, zijn vaak de beste. Ook ik heb vanaf donderdag tot gister alleen maar doorgebracht met mijn familie. Wij zijn met dit lekkere weer naar bosbad putten geweest! Ook echt een aanrader mijn dochter van 1 vond het geweldig 😀
  Cindel onlangs geplaatst…Tea topic van Pickwick 🍵 Net even anders!My Profile

 14. Klinkt als heerlijke 5 dagen!!! Mijn mannetjes zijn ook allebei gek op de zee! Xoxo Chantal
  Chantal Janssen onlangs geplaatst…Hoe word je snel bruin? 6 beauty hacks!My Profile

 15. Wat een fijne week, zeg! Ik durf eigenlijk (bijna) nooit naar het strand te gaan met mooi weer omdat ik dan bang ben dat het zóóó druk is, haha.
  Kirsten onlangs geplaatst…Leestip 1 – The power of doing lessMy Profile

 16. Heerlijk een dag strand, ben er gek op!!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Kreta, here I come! Ik ben éven 12 dagen op vakantie!My Profile

 17. Wat een mooie witte tafel… Leuk idee zo een Blog kamer.. Je kindje heeft ook een leuke jurk aan.. 😊

 18. ah wat een leuk overzicht en wat leuk dat je dochter zoveel met de buurkindjes speelt, wel fijn!
  alexa onlangs geplaatst…Airport sleeping podMy Profile

 19. heerlijk weekje! die alex kast heb ik ook 1, ik woon op zolder daar is te weinig plek voor 2 maar dat wil ik nog wel. ideale kasten zijn het

 20. Dat is ook mijn favoriet van B&J. Wat een vrolijke foto’s weer.
  Nathalie – Volgmama onlangs geplaatst…Filmtip: Casper en Emma de bergen inMy Profile

 21. Wat een heerlijke weekje! En dat bureau! Zo simpel en toch mooi en strak. Ik moet ook maar weer eens naar de IKEA. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Reactie op Yoghurt met aardbeien en rozenwater door LotteMy Profile

 22. Allereerst beterschap! Wat schattig, die vriendschap. Doet me denken aan Jip en Janneke! En een eigen blogkamer, wat heerlijk. Fijn bureau zeg. Daar kan je echt veel in kwijt, ideaal.
  Merel onlangs geplaatst…Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, voor een gladde zomer! – WINACTIEMy Profile

 23. Wat een leuk overzicht en wat heerlijk dat je meisje zo heeft genoten van haar eerste dag op het strand.

  1. ps en beterschap met je kleine meid. vervelend dat ze steeds last heeft van haar oren. Misschien eens langs een KNO arts gaan…

 24. Leuk dat Ikea bureautje! Die hebben wij ook. Superhandig.
  En natuurlijk beterschap gewenst!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Kindermarketing trucjes!My Profile

 25. Wat een heerlijke week! Ik zou willen dat wij zo dichtbij het strand wonen. Hier thuis ook een dochtertje dat verzot is op de zee en het strand 😍
  Mamazijn – Miriam onlangs geplaatst…Octopus watch leert je kind klokkijken en taken uitvoerenMy Profile

 26. Ah wat leuk dat je die twee Alex kastjes hebt gekocht! Ik zie al dat je een lekker groot werkblad hebt. Dat is wel heel fijn. Dat zou ik ook nog wel willen als we wat meer ruimte hadden. Leuk artikel!
  Daniëlle Springer onlangs geplaatst…Make-up Nieuws & Geruchten #17My Profile

 27. Mooi bureau heb je gekocht!
  En trouwens; toen ik net zo oud was als Keyshia had ik ook echt altijd pijn aan mijn oor. Mijn ouders werden er ook helemaal gek van en hebben mij toen meegenomen naar een KNO arts. Daar bleek dat ik buisjes nodig had en sindsdien had ik nooit meer last gehad van mijn oren.
  Anke onlangs geplaatst…Confidence | Welke zwemkleding past bij jouw figuur?My Profile

 28. Wat een heerlijke foto’s. ik ben dol op de zee. Dat is inderdaad vervelend die oorpijn, mijn zwager die inmiddels in de 50 is heeft om de haverklap oorontsteking, een zwakke plek denk ik.
  Wellicht je door laten verwijzen naar de KNO arts. Hoop dat ze er ook overheen groeit!
  Babs onlangs geplaatst…CATRICE – Travelight Story Limited EditionMy Profile

 29. Leuk naar het strand! Moet ik ook eens doen met C! Ik hoop dat de oorpijn meevalt!
  Maaike onlangs geplaatst…Mijn week #21My Profile

 30. Wat een fijne week!

  Vraag anders aan de dokter of je een keer doorverwezen kunt worden naar de kno arts. Onze oudste bleek door een chronische oorontsteking een flinke taalachterstand te hebben, maar hij had nooit tekenen van pijn, dus we waren er best laat bij.

  Hij kreeg een neusspray en heeft nooit meer ergens last van.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Unboxing LookFantastic Beauty Box Mei 2017My Profile

 31. Och meid, ik zie die kleine al helemaal enthousiast zijn. Wat heerlijk dat ze zo genoten heeft! En dan ben je als ouders maar wat trots! Ik kijk soms nog foto’s terug van Yuri zijn eerste keer aan zee.
  Je boft toch maar met alles, ik weet dat ik niet alles zie, maar dit zijn geluksmomentjes!
  Sonja onlangs geplaatst…Unboxing | Ik ben weer terug met de… | BeautyboxMy Profile

 32. Och meid, ik zie die kleine al helemaal enthousiast zijn. Wat heerlijk dat ze zo genoten heeft! En dan ben je als ouders maar wat trots! Ik kijk soms nog foto’s terug van Yuri zijn eerste keer aan zee.
  Je boft toch maar met alles, ik weet dat ik niet alles zie, maar dit zijn geluksmomentjes!
  Sonja onlangs geplaatst…Unboxing | Ik ben weer terug met de… | BeautyboxMy Profile

 33. Klinkt als een heerlijke week boordevol leuke dingen. Wat leuk dat Keyshia het strand voor het eerst gezien en ervaren heeft. Mooie herinnering lijkt me 🙂
  Amanda onlangs geplaatst…Bezoekje aan Baker’s Dough Rotterdam, de eerste Cookie Dough Bar in NederlandMy Profile

 34. Heerlijke dagen zo! Het strand is top, wat leuk dat Keyshia daar nu voor het eerst geweest is! En wat leuk dat je je blogkamer aan het inrichten bent, mooi bureau zeg!
  Neverdullmoments onlangs geplaatst…De verjaardag (clichés #3)My Profile

 35. Een vraagje, hoe lang blijft het jurkje wit? Zo lief dat wel. De laden kasten van IKEA heb ik hier ook ideaal. Een eigen blog kamer welke blogger wilt dat nu niet.
  Melanie onlangs geplaatst…Roundies beach towels winactieMy Profile

 36. Hmm I love Cookie Dough! En wat heerlijk hè, dat het al een paar dagen achter elkaar strandweer is!
  Super leuk dat je een blogkamer maakt ook 🙂

 37. Yeah, love B&J!! Ik ben ook groot fan van de kasten van Ikea. Bij mij is de kaptafel, vitrinekast en ladeblokken favoriet!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Kreta, here I come! Ik ben éven 12 dagen op vakantie!My Profile

 38. Wat een fijne week! Heerlijk die cookie dough van Ben & Jerry’s. Ik heb ook een alex kastje, kan niet meer zonder
  Daphne Lippmann onlangs geplaatst…Nintendo 2DS + Yo-kai Watch 2 & Super Mario MakerMy Profile

 39. Klinkt als een heerlijke week! Dat bureau is erg mooi geworden! Die ladekasten zijn echt superfijn, ik heb de brede variant ervan!
  Hopelijk is de oorpijn snel over!

 40. Heerlijk dat de zon weer schijnt en er volop ijsjes gegeten kunnen worden. De Cookie Dough is ook mijn favoriet!
  Fleur onlangs geplaatst…Casper en Emma de Bergen in | Premiere + winactieMy Profile

 41. Grappig dat bureau hebben wij ook haha!! Leuk om tegen te komen. Klinkt als een leuke week zeg. En wat een mooie foto’s

 42. Wat fijn met blogkamer. Heerlijk! Er zijn zo veel leuke ideeen op Pinterest en kijk ik ook graag naar. Mooie foto`s allemaal
  Dhini onlangs geplaatst…Altruist SunscreenMy Profile

 43. Ben en Jerry!!!!! Love it. Klinkt als een heerlijke week. Hoe kan het ook anders als je zo verwend wordt met dit zomerse weer. Prachtig jurkje heeft je dochter aan.
  MamaPlaneet onlangs geplaatst…Review | Casper en Emma De Bergen InMy Profile

 44. Dat ziet er allemaal heerlijk relaxed uit. Wat een heerlijk weer he, kon het maar altijd zo zijn <3

 45. Wat leuk zo zien wat je allemaal gedaan hebt! Wat lijkt het me heerlijk om naar het strand te gaan.
  Jamey onlangs geplaatst…Laat de zomer maar komen!My Profile

 46. Ja gaaf dat bureau. Welk tafelblad is dat? En hoe heb je ze samen vast gemaakt dan? Dat wil ik ook wel uitproberen.
  Sabine onlangs geplaatst…Vaggaro Combo | Trendy and mobile baby furniture from SwedenMy Profile

 47. Wat een heerlijke week was het met dit weer! Top idee om naar het strand te gaan, had ik zelf ook moeten doen
  Verena onlangs geplaatst…10 Favourites of MayMy Profile

 48. Wat een heerlijke week. Ik kan me nog zo goed de eerste reactie van mijn dochter herinneren toen ze voor het eerst het strand zag. Die was net zo euforisch als jouw dochter!
  Annemarel onlangs geplaatst…Help de leeuw eet mijn mandarijn!My Profile

 49. Heel mooi, ik heb ook zo mijn bureau samengesteld 🙂 2 Alex kastjes en dan een blad van 1.50 voor lekker veel ruimte.
  Mariska onlangs geplaatst…Lichamelijke ingrepen die ik begrijpMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge