Mijn week Overzicht #4 | Vaderdag, Werken & Streekbos

Mijn eerste werkweek is een feit! Ook naast het werken heb ik toch lekker van het weer kunnen genieten en hebben we een hele leuke Vaderdag gehad, kijk je mee naar mijn week overzicht #4!

Mijn week Overzicht #4

Zondag

Zaterdag op zondag was Keyshia logeren bij haar oma. Dus ’s morgen hebben wij lekker op Vaderdag uitgeslapen. In de middag zijn we met zijn drieën even naar mijn schoonvader geweest en mijn schoonzusjes kwam ook gezellig langs. Mijn vader zit samen met zijn vriendin lekker in Italië dus daar konden we niet heen dit jaar. Eind van de middag werden we uitgenodigd om te gaan barbecuen bij mijn schoonzusje en haar vriend. We namen ook gezellig mijn schoonmoeder mee. Zondagen zijn negen van de tien keer met familie en ik kan er echt van genieten om zo samen te zijn.

Mijn week Overzicht #4

Mijn week Overzicht #4

Maandag

Maandag was mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe werkgever. Ik werd daar met open armen ontvangen, zo’n warm en welkom onthaal was ik niet gewend. Iedereen stelde zich netjes voor en wenste mij succes. Ik kreeg een rondleiding door het bedrijf en daarna werd ik ingewerkt. De inwerk periode duurt 7 weken en daarbij krijg ik nog een stage. Ze besteden dus veel aandacht aan het inwerk traject, wat ik echt een pluspunt vind! Aan het einde van de dag kreeg ik een prachtig boeket mee, als een welkomstgeschenk, ik was overdonderd heel attent! Een bedrijf dat goed voor de klanten is maar ook voor het personeel dan zit je wel goed!

Mijn eerste week zit erop en voel me al helemaal op mijn gemak. Ik ben zo blij dat ik weer  in de verzekeringen zit, dat was de afgelopen 8 jaar mijn doel en het is gelukt! Over twee maanden  begin ik met mijn WFT- opleiding.

Mijn week Overzicht #4

Dinsdag

Dinsdag was ik vrij en heb niet heel veel bijzonders gedaan. Bloggen, huishouden en ijsjes eten met Keyshia.

Mijn week Overzicht #4

Donderdag

Donderdag was het weer erg warm  weer. We besloten nadat we Keyshia op hadden gehaald van school om naar het Streekbos te gaan, daar heb je ook een groot meer. Even afkoelen, stukje lopen en natuurlijk Keyshia spelen in het zand. Eind van de middag sloeg het weer opeens op en gelukkig waren we net optijd weg gegaan voordat het begon te regenen en onweren. Vrijdag was ook mijn werkdag en heb daarna verder niets meer gedaan, ik lag voor mijn doen (21.00) al vroeg op bed.

Ik wens jullie weer een fijne en mooie week en bedankt voor je bezoekje!

Liefs, Lonneke

29 Replies to “Mijn week Overzicht #4 | Vaderdag, Werken & Streekbos”

 1. Aaah lekker weekje dus! Wat lief van je nieuwe werkgever zeg! Dat is een goeie start 🙂
  marleen onlangs geplaatst…De sportschool maagd – awkward!My Profile

 2. Wat fijn om zo ontvangen te worden! Mooie foto’s heb je ook gemaakt. Fijne week!

 3. Ik ben zoo blij dat je het nu al zo naar je zin hebt op je nieuwe werk!!
  Jamey onlangs geplaatst…Review Douglas Essential SkincareMy Profile

 4. Wat geweldig dat je een bos bloemen kreeg op je eerste werkdag. Ik ging ooit drie dagen bij een nieuwe opdrachtgever werken en toen ik mijn werkplek aangewezen kreeg, lag daar een kaartje met welkom en ondertekend door mijn nieuwe tijdelijke collegae. Ik grapte dat ik mezelf ging vastketenen aan het bureau en niet meer weg zou gaan. 😉
  Sandra onlangs geplaatst…Pittige knoflooksaus à la SandraMy Profile

 5. Wat fijn dat je nieuwe werk zo goed bevalt!
  femketje onlangs geplaatst…Natural Nail Manicure – Super Easy!My Profile

 6. Wat fijn van je werk zeg. Een heerlijk welkom, heel attent!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Nieuwe shower buddies met Daily ConceptsMy Profile

 7. Wat een mooie bos bloemen. Heel veel succes met je nieuwe baan.

 8. Wat een geweldig welkom bij je nieuwe baan! En klinkt verder ook als een fijne week!
  Maaike onlangs geplaatst…Beste aankopen voor een babyMy Profile

 9. Wauw dat is inderdaad heel attent. Zo fijn voor je!
  Sonja onlangs geplaatst…Swatched-it | Virgo | Ms SparkleMy Profile

 10. Lonneke, gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je hebt doel dan toch bereikt, goed zo. Wat een leuke week had je seg. Dat welkoms boeket is prachtig. 🙂
  Sanne onlangs geplaatst…Budget shoplog van de ActionMy Profile

 11. Oh wat fijn zeg! leuk bos bloemen!
  Manon onlangs geplaatst…Mineralissima Natural Lipstick – EviMy Profile

 12. Wat super lief dat welkoms boeket. Dat hoor je niet veel meer 🙂 Leuke week heb je gehad en mooie foto’s!
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #72. Heel veel perspakketjes, een lekke band en uiteten.My Profile

 13. Heerlijk dit soort artikelen! En gefeliciteerd met je nieuwe baan <3
  Daphne van Schie onlangs geplaatst…WINACTIE • Win een Firma Papergoodspakket t.w.v. €50My Profile

 14. Wat een leuk overzicht en mooie foto’s!

  Wat fijn dat je zo’n warm onthaal kreeg bij je nieuwe werkgever, de bos bloemen is echt prachtig! Ik kreeg ook een bos bloemen (was voor mij ook de eerste keer) toen ik in december de switch maakte naar een andere baan en was ook helemaal verbaasd. Erg leuk om zo te beginnen.
  Deb onlangs geplaatst…ImPRESS Press-on manicure: mooie nagels in een handomdraaiMy Profile

 15. Prachtige foto’s zeg! Wat zijn die bloemen mooi! Met het mooie weer is het zeker fijn om bij een meertje af te koelen.
  Marsha onlangs geplaatst…Shine Event | Woman with passion & purposeMy Profile

 16. Mooie foto’s! Wat een heerlijkheid om te lezen dat er bedrijven zijn die nog wel weten hoe ze nieuw personeel dienen te ontvangen. Echt super dat je je na een week al op je plek voelt!
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Video unboxing: Japan Candy box met winactie!My Profile

 17. Wat een heerlijk welkom, fijne week heb je gehad en wat een plaatje van je dochter 😍

 18. Wat heerlijk dat je zo prettig ontvangen werd op je werk! Dat maakt een wereld van verschil volgens mij. Het boeket vind ik schitterend!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Geen zonnepanelen? Lift met mee de zonne-energie van iemand die ze wel heeft!My Profile

 19. Wat heerlijk en fijn dat je zo warm welkom op je werk krijgt. Dat maakt je heerlijk gevoel van om daar te werken.
  Dhini onlangs geplaatst…Dr. Organic Skin Clear 5 in 1My Profile

 20. Wat fijn om te horen dat je op je nieuwe werk met open armen bent ontvangen! Dat beloofd veel goeds voor de toekomst! Wat een prachtig boeket zeg! Daar houd ik ook enorm van!
  Claudia Struijck onlangs geplaatst…Bluxbox juni unboxingMy Profile

 21. Wat een prachtige bos bloemen, en wat fijn om zo een nieuw begin te maken. Super leuk dat je nu weer iets doet wat je ook echt leuk vind om te doen.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTINGMy Profile

 22. Altijd spannend nieuw werk! Ik ga over 2 weken beginnen met een nieuwe baan! 😀
  Jody onlangs geplaatst…Caribische quesadilla’sMy Profile

 23. Wat een leuke week!!! Leuke foto’s ! En wat fijn dat je zo word ontvangen op je nieuwe werk! Leuk!
  Jij ook een hele fijne week!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : troublemakers!My Profile

 24. Wat fijn dat je zo warm verwelkomd bent op je nieuwe werk.

  x Karen
  http://www.dressinginlabels.com
  Karen – Dressing in Labels onlangs geplaatst…LIFESTYLE: Case Company City MarbleMy Profile

 25. Prachtige kleuren dat rose met goud!! En mooie foto’s van de prachtige bloemen ook. Lief zeg 🙂

 26. Gefeliciteerd! En wat leuk dat je bloemen kreeg zeg, prachtige bos trouwens erg lief. Klinkt als een erg leuke week.

 27. Leuk dat het op werk zo bevalt! Heel mooie foto’s erbij gemaakt ook!

 28. Leuk om te lezen.

 29. Dat is inderdaad wel heel fijn als je met open armen wordt ontvangen en dat er veel aandacht wordt besteed aan het inwerken. Dat heb je zeker niet overal!
  Mariska onlangs geplaatst…10 opblaasbare eenhoorn en andere leuke itemsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge