Mijn week overzicht #1 | Vakantie voorbij, Blogkamer en een Behandeling bij Brow Studio

Goedemorgen! Een weekoverzicht deel ik eigenlijk nooit, ooit in het verleden wel eens gedaan. Om toch wat meer persoonlijkheid toe te voegen op mijn blog leek mij dit een leuk onderwerp om weer op te pakken.

De week was druk onze normale leven begon weer en ik pakte na een maand rust weer het bloggen op. Kijk je mee naar mijn week overzicht #1!

mijn weekoverzicht #1

Zaterdag

Ik begin even op de zaterdag. Ik ging vrijdag avond een voor mij nieuw gelnagellakmerk testen. Dit was niet de eerste keer ik had het al eens eerder geprobeerd maar toen liep de lak elke keer terug. Dus nu besloot ik het precies te doen zoals het door het merk werd aangegeven. Dat liep uit op een pijnlijke gebeurtenis. Uiteindelijk na een hele avond bezig te zijn met het verwijderen van de gelnagellak waren mijn nagels erg beschadigd. Gelukkig heb ik dan twee producten van Trind die mijn nagels weer hebben hersteld.

mijn weekoverzicht #1

Maandag

Ook het normale leven begon weer voor ons. Keyshia ging naar twee weken vakantie weer naar de basischool. Het was wel weer even spannend voor haar en haar eerste volle week. Maar het is uiteindelijk goed gegaan en begint ze school steeds leuker te vinden. Voor mij was dit ook weer een mooi moment om het bloggen na een maand rust op te pakken. Elke ochtend drinken wij alle drie een lekker zomerfruit smoothie met havermout.

mijn weekoverzicht #1

Dinsdag

Voordat ik Keyshia op ging halen van school liep ik even een rondje in het winkelcentrum. Ik loop standaard ook altijd even binnen bij Blokker. Ik moet mij altijd bedwingen om niet iets te kopen en helaas deze keer lukte het niet. Ik zag deze super leuke waterbol vogel in het goud voor €1,99. Ik kocht hem voor de slaapkamer van Keyshia. Het thema is zacht roze met goud en daar past deze perfect natuurlijk bij!

mijn weekoverzicht #1

Woensdag

Opeens kreeg ik een ingeving om alvast een beetje mijn blogkamer in te richten. Zo maakte ik ook weer een hoekje met mijn make-up. Er moet nog heel veel gebeuren om het te gebruiken als blogkamer. Maar nu staan mijn lampen er, de spullen die ik nog moet testen etc. Ik wil in de toekomst even de kamer nog verven en een ik zou graag een bureau willen.

mijn weekoverzicht #1

Donderdag

Dit was de mooiste en warmste dag van de week, heerlijk! We hebben echt genoten. Zodra het even kan speelt Keyshia altijd met haar buurmeisje.

mijn weekoverzicht #1

Vrijdag

Ik had in de ochtend een afspraak om bij Brow Studio in Hoorn mijn wenkbrauwen te verven en te stylen. Eerst bracht ik Keyshia naar school en daarna ben ik gelijk door gegaan. Het erg fijn zo’n klein moment voor jezelf. Ik ben erg blij met het resultaat. Aankomende week zal ik ook het resultaat en het verslag met jullie delen op Beauty Unboxing.

Vrijdagmiddag haalde ik Keyshia van school. Ze kwam helemaal stil de school uit en zei gelijk mama ik heb oorpijn. Ze heeft regelmatig last van oorontstekingen. We zijn snel op de fiets naar huis gegaan zodat ze lekker op de bank kon liggen en slapen. Ze heeft echt wel een paar uur gehuild van de pijn ondanks de zetpillen. Normaal slaapt ze in haar eigen bedje maar als Keyshia ziek is hou ik haar liever zo dicht mogelijk bij me dus mocht ze bij mij slapen. Nu is het zaterdag en ze heeft nog steeds koorts en pijn. Dus vandaag staat in het teken van Keyshia.

mijn weekoverzicht #1

Deze foto wilde ik graag met jullie delen als trotse moeder, mijn kleine prinsesje. Ze wilde graag dat ik haar een keer ging opmaken natuurlijk kon ik geen nee zeggen, zo voor een keer vond ik het niet erg. Echt al een meisje meisje, voorbeeld doet volgen toch haha.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn week overzicht #1 te zien. Ik wens jullie een fijne week toe!

46 Replies to “Mijn week overzicht #1 | Vakantie voorbij, Blogkamer en een Behandeling bij Brow Studio”

 1. Leuk hoor, lekkere week heb je gehad! Ik wil ook nog graag een bloghoekje op zolder.
  Jolanda onlangs geplaatst…New: Douglas Essential Basic Body CareMy Profile

 2. Wat een prachtige dochter heb je! Zo schattig, zo een meiske achter de kinderwagen 🙂
  Oorpijn is inderdaad zo pijnlijk, hoop dat ze snel weer opknapt!
  Babs onlangs geplaatst…Blijf lekker in beweging! met de oranje lijn van PhysalisMy Profile

 3. Super om te lezen zo’n weekverslag!
  & wat een prachtig dochtertje heb je 🌸

 4. Leuk hoor! Ben benieuwd naar je blogkamer!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…THE BAD BUY BOOK: JEWELRYMy Profile

 5. Wat een schattige foto van jouw dochter. 🙂 Zo jammer dat gelnagellak je nagels beschadigd. Ik durf iedere keer gelnagellak niet te gebruiken omdat ik niet weet hoe moet ik hem verwijderen.

 6. Die foto van je meisje is echt schattig!! Ik ben benieuwd naar blogkamer!
  Mirjam onlangs geplaatst…Meer energie met Tastea Energy BoostMy Profile

 7. Wauww, wat maak jij allemaal prachtige lichte foto’s zeg!
  Anne onlangs geplaatst…Super makkelijke granola banaan koekjesMy Profile

 8. Echt super schattig!
  Beterschap want niet is zo vervelend als je kindje flinke oorpijn heeft.

  Xoxo

 9. Wauw, wat heb je toch een prachtig kindje! Ik zei het gisteren geloof ik ook al maar het is echt een plaatje 🙂
  Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #19 Mijn eerste Moederdag!My Profile

 10. Klinkt als een leuk weekje! En wat een super mooie foot’s heb je gemaakt. Je dochtertje is echt cute! ^^ Mooi meisje!
  Marsha von Winckelmann onlangs geplaatst…Fashion outfits | Welk lente typetje ben jij?My Profile

 11. Prachtige foto’s en een leuk weekje gehad zo te lezen! Wat een pracht dochter heb je!

 12. Liefde voor je prinsesje <3 Ben trouwens wel benieuwd naar het eind resultaat van je blogkamer x
  Bianca onlangs geplaatst…MASK MONDAY | FACE LOVE SEA OTTER FACE SHEET MASKMy Profile

 13. Ik ben altijd zo verliefd op jouw foto’s! Zo mooi! En Keyshia, wat een plaatje….daar smelt je toch van?
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Outfit of the day: MAG Creative FootwearMy Profile

 14. Wat een prachtige dochter heb je! En wat een super mooie foto’s! Heerlijke week geweest zo te zien. Je moet het bloggen zeker weer oppakken!
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…DIY Foto FrameMy Profile

 15. Mooi prinsesje 🙂 En het zijn sowieso allemaal echt prachtige foto’s. Heel mooi. En een leuke week 🙂

 16. die smoothie ziet er echt delish uit 😀
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Neon Yellow & Rhinestones *Summer Proof*My Profile

 17. Geweldige display van jouw week. Van jouw make-up opbergsysteem ook, btw. En je mag inderdaad erg trots zijn op je dochters . Echt mooie prinsesjes.

 18. Wat leuk zo’n week verslag! Volgens mij heb je een super leuke week gehad. En wat heb jij een uber schattig dochtertje! Jouw meissie.

 19. Leuk dat je je eigen blogkamer maakt! Ik heb ook een ‘blogkamer’ : ) Achter onze keuken heb ik mijn kantoortje.

 20. Wat leuk weekoverzicht! Wat mooi dochters heb je.
  Ik ben benieuwd over Brow Studio.
  Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Flowers #10My Profile

 21. Zo’n weekoverzicht vind ik altijd erg leuk om te lezen! Ziet eruit als een relaxte en gezellige week.

 22. Wat heb je toch een prachtige dochter en wat een super mooie foto heb je van haar gemaakt. Zo leuk om een beetje te ‘tutten’ samen. Ik ‘mocht’ gisteren eindelijk weer eens haar teennagels lakken 😉 staat zo leuk in haar slippertjes. Ze vindt het altijd een gedoe en heeft geen geduld om te wachten tot het droog is hihi. Hoop dat je prinses snel weer is opgeknapt. Wat luxe een eigen blog kamer! Dat zou ik ook wel willen. En ben heel benieuwd naar hoe je brows zijn geworden.

 23. Wat een leuk overzicht! Ik ben erg benieuwd naar de blogkamer, deze spulletjes zien er in elk geval al veelbelovend uit! 🙂
  DisneyChicks onlangs geplaatst…Winactie: rose gouden Mickey Mouse kettingMy Profile

 24. Wat een lekkere week. Behalve de oorpijn. Ik vind dat zelf verschrikkelijk. Ik heb er ook vaak last van 😯. Mooie foto’s heb je gemaakt. Mag ik vragen met welke canera je deze hebt genomen? Wauw. Je dochter is erg knap 😍.

 25. Ik vind het altijd hartstikke leuk een week-/ of maandoverzicht 😀 Die smoothie ziet er trouwens super lekker uit!
  irma ten napel onlangs geplaatst…Een moestuin; alleen voor eigen gebruik!My Profile

 26. Wat een mooie foto van je dochter!! Het ziet er naar uit dat je ontzettend leuke week hebt gehad.

 27. Leuk verslag heb je ervan gemaakt. Ach, oorpijn… zo zielig als kinderen dat hebben en je er niets aan kunt doen, dan voel je je als moeder ook niet prettig

 28. Beterschap! En je hebt echt een prachtige dochter!
  Mooie foto’s weer. Ik krijg dat niet voor elkaar om in 1 kleur thema te blijven.
  Sonja onlangs geplaatst…PUIK ART PRESENTEERT UNIEKE BIJZETTAFELS EN KRUK MET GEWAAGDE COMBINATIE VAN MATERIALENMy Profile

 29. Wat een prachtige en vooral ook schattige foto’s <3
  Mariëlle onlangs geplaatst…Pacifica solar complete color palette reviewMy Profile

 30. Een leuke week en wat een mooi meisje heb je toch.
  Astrid onlangs geplaatst…Kruidvat roterende warme luchtborstel reviewMy Profile

 31. Mooie foto’s, zo perfect! <3
  Een blogkamer klinkt fantastisch, benieuwd hoe je het gaat inrichten
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Feestvakantie – 10 dingen hebt gedaan als je op partyvakantie bent geweest!My Profile

 32. Lekker druk weekje! Hoop dat het al wat beter gaat met je kleine meisje. Balen van de gellak zeg, heb deze zelf ook nog niet geprobeerd maar als ik het zo lees ga ik het ook niet doen ook! (en wil toch nog even complimenten geven voor je foto’s!)
  Lotte onlangs geplaatst…The Rebels | Mac DupeMy Profile

 33. Ah wat naar dat Keyshia zoveel last had van haar oor, ik hoop dat het inmiddels al wat beter gaat!
  Amy onlangs geplaatst…Wittere tanden met Signal White NowMy Profile

 34. Lekker weekje en mooie foto’s! Mooie georganiseerde stash. Ik zou ook wel een blogkamer willen!

 35. Prachtige foto’s heb je gemaakt. En wat fijn om een aparte blogruimte te hebben.
  Nathalie – Volgmama onlangs geplaatst…Een naamketting voor kinderenMy Profile

 36. Wat tof dat je een speciale blogkamer maakt! Dat zou ik ook wel willen, hihi.
  Irina onlangs geplaatst…Max & More Highlighter – 01 NudeMy Profile

 37. Wat leuk dat je een blogkamer hebt 😀

 38. Wat een mooie foto van je dochter! ♥
  Mariska onlangs geplaatst…En ineens hoorde ik mijn buurvrouw schreeuwenMy Profile

 39. Ah zo super lief is je meisje!! Gaat het al wat beter met haar oortje?

  1. Gelukkig was het na twee dagen weer over. Maar komt zo vaak weer terug… 🙁

 40. Ik ben benieuwd naar je blogkamer! Schattige foto van je dochtertje

 41. Lekker die smoothie! Ik maak ook vaak voor mijzelf een verse smoothie. En leuk dat je een blogkamer hebt en die een make-over wil geven, super tof! Je foto’s zijn trouwens er mooi! 🙂
  Susan | susanblogt onlangs geplaatst…GEKKE DONUTSMAKEN PROEVEN MET PEI YINMy Profile

 42. Wat een mooie foto van je dochter! En wat leuk zo’n blogkamer ik zit ‘Gewoon’ in de woonkamer.
  Krystle onlangs geplaatst…Een boek speciaal voor schoolfoto’sMy Profile

 43. Wat een prachtige foto’s maak je zeg!! EN die laatste foto ook, wauw wat een prinsesje. Heerlijk om je meisje te mogen opmaken. Ik kan niet wachten om dat ook te doen. Nageltjes lakken, haartjes in vlechten!
  kim onlangs geplaatst…9x inspiratie DIY bed ombouw van palletsMy Profile

  1. Lief van je, dankjewel!

 44. Die brow studio lijkt me leuk! Ik ga nu altijd naar een Turkse kapper hier in de buurt en zij doet mijn wenkbrauwen met een touwtje.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Mag je wonen in een tuinhuisje?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge