Mijn Weekoverzicht #5| Schoolreisje, Zomerfestival, Fiets

Vandaag laat ik weer even kort mijn week zien. Kort is het zeker want op de dagen dat ik werk valt er weinig vast te leggen. Ik probeer wel zoveel mogelijk uit de dagen te halen dat ik vrij ben zeker voor Keyshia. Zo ben ik deze week als hulpmoeder mee geweest op schoolreisje, heeft Keyshia een nieuwe fiets gekregen en was er een zomerfestival. Kijk je mee naar mijn weekoverzicht!

Dinsdag

Dinsdag was ik vrij en Keyshia had haar eerste schoolreisje. Voor de kleuterklassen gaan ze niet al te ver. Dus met de twee kleuterklassen, de juffen, ik en de andere hulpmoeders ging naar de Stadsspeeltuin. Daar konden alle kinderen lekker de hele dag spelen en kregen ze ook een poppenvoorstelling. Ik heb voor de school foto’s gemaakt van deze leuke en geslaagde dag! Omdat Keyhsia alle nieuwe dingen nog best spannend vind was het voor mij ook fijn om gewoon erbij te zijn.

Donderdag

Donderdag moest ik mijn fiets bij de fietsenwinkel laten maken, mijn voorband was lek. Toen ik daar was ging ik even een rondje lopen. Ik was namelijk nog opzoek naar een goede fiets voor Keyshia. Ze is inmiddels 4 jaar en het werd nu wel echt tijd dat ze een echte fiets kreeg waarop ze uiteindelijk ook zonder zijwieltjes op kan fietsen. Ik zag daar zo’n schattig blauw fietsje staan en was gelijk verkocht. Die middag heb ik Keyshia uit school gehaald en haar meegenomen naar de Fietsenwinkel. Toen Keyshia haar fiets zag staan, kon ze bijna haar ogen niet geloven. Nu fiets ze elke dagen uren achter elkaar haha. De gouden bel had ik bij de Hema gekocht en de bloemenslinger voor om het stuur bij Xenos.

Zaterdag

Zaterdag ging ik samen met Keyhsia naar het zomerfestival toe. Voor de kinderen hadden ze een springkussen en konden zich laten sminken. Keyshia wist gelijk al wat ze wilde zijn; een vlinder! Het was een gezellig dagje samen en zolang zij geniet, geniet ik heerlijk met haar mee!

Zondag

We begonnen eerst met een goed en gezond ontbijt met veel fruit. Daarna was het even tijd om te knuffelen met onze konijnen. We laten ze nu lekker buiten in de ren op het gras, en zodra het avond word gaan ze weer naar hun hokje toe. Daarna hadden we een verjaardag van mijn nichtje en hebben we later nog gezellig bij mijn schoonmoeder gegeten.

 

Ik wens jullie weer een fijne en mooie week en bedankt voor je bezoekje!

Liefs, Lonneke

8 Replies to “Mijn Weekoverzicht #5| Schoolreisje, Zomerfestival, Fiets”

 1. Wat een leuk overzicht weer en super mooie foto’s. De school zal wel blij zijn dat jij foto’s hebt gemaakt van het schoolreisje ;-). Inderdaad fijn ook om erbij te zijn zeker nu Keyhsia het nog een beetje spannend vindt. Prachige fiets heb je ook voor Keyhsia gekocht, zo leuk met dat mandje en die bloemen. Fijne week!
  Deb onlangs geplaatst…Caudalie Resveratrol Lift nachtcrèmeMy Profile

 2. Super leuk om je week overzicht te zien en te lezen! Prachtige foto’s en een super lief en mooi konijn hebben jullie! Wauw wat word Keyhsia groot!! En wat super tof dat je een fiets hebt gekocht voor der!! Mooi is ie ook!!!
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : een avondje Scheveningen!My Profile

 3. Wat een prachtige fiets heb je voor Keyshia gekocht! Ze straalt helemaal, zo schattig!
  En wat een lief konijn, fijn dat je hem ook buiten vrij laat rondlopen. Ik ken iemand die had een heel groot konijn in een veel te klein hok, vond dat altijd zo zielig.
  Babs onlangs geplaatst…Review- Resist Skin Firming Line Minimizer Paula’s ChoiceMy Profile

 4. Wat mooie foto`s en leuke dagen heb je gehad
  Dhini onlangs geplaatst…Mani monday : Stickers #4My Profile

 5. Wat ziet ze er gelukkig uit met haar fiets! 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…3x favoriete body mist, lekker fris!My Profile

 6. Wat is Keyshia haar nieuwe fiets mooi, en de bloemetjes aan het stuur maakt het helemaal af. Mooie foto van haar op haar fiets 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Uit Eigen Stash | A-England IseultMy Profile

 7. Leuk he om bij zo’n 1e schoolreisje te zijn, ook al is het dichtbij. Wat een prachtige fiets en lieve konijnen.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…ZOYA Wanderlust Summer 2017 Lipstick ShadesMy Profile

 8. Wat geweldig dat ze zo graag fietst en elke dag uren rondkart. Zo is ze lekker buiten en krijgt nog beweging ook.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Tuinstoelen die je zo binnen zou zetten!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge