Mini Shoplog | Hema, AH & Action

Afgelopen maand heb ik weer een paar items gekocht voor in huis en 3 lipbalsems van de Hema. Het leek mij toch even leuk om met jullie te delen wat ik gekocht. Je ziet zoveel leuke dingen op blogs en Instagram terug wat bloggers vaak gebruiken
of gekocht hebben. Ik ben blijkbaar gevoelig hiervoor. Dus ik kan zeggen
dat bijna alle aankopen die ik vandaag deel allemaal al eens
voorbij heb zien komen bij andere bloggers!

Ik zag dit maandje afgelopen week al meerdere keren op de blog van Manon. En ik vind het zo leuk staan en ook nog eens handig dat ik gisteren ook bij de Hema dit leuke koperen mandje voor €4,00 kocht!

En zo ziet het er dus uit met de dagelijkse producten er in! Manon je hebt me geïnspireerd, super leuk idee!

 De vaas is van de Hema en kocht ik voor €11,95. Deze vaas in combinatie met een perzikbloesem heb ik op Instagram bij verschillende mensen gezien. Ik vond het zo leuk idee en maakt me huis hierdoor net wat meer lente proof!

Over de nieuwe lipbalsems van de Hema heb ik echt zoveel goede reviews van gelezen dat ik ze niet kon laten liggen. Ze zijn makkelijk te gebruiken bij veel looks en denk dat ik deze er toch wel dagelijks bij ga pakken. Ik twijfel of ik hier nog een review over ga doen aan gezien er al zoveel over geschreven is. Ik heb nummertje 05, 06 en 07 en kocht ze voor €3,50 per stuk.

Vorige week was ik bij de Action en die hebben altijd van de leuke en handige opberg systeem of organizers. Zoiets als dit had ik ook bij Mariëlle gezien zij deed hier haar palette in. Zo’n handig idee want mijn dagelijkse palette lagen alleen maar in de weg. Ik betaalde voor deze organizer ongeveer €3,00.

Kijk ook weer zo staat het ook nog eens leuk! In het laatje heb ik nog wat producten liggen die ik ook dagelijks gebruik.

Ik was bij de Albert Heijn en die hadden allemaal leuke paas-accessoires te koop en ook o.a. dit mint groenen bonbonschaaltje. Volgens mij heb ik dit vast ook ergens eens gezien maar weet niet waar. Het leek me handig om een aantal producten op te zetten die ik dagelijks gebruik, zoals lipstick en kwasten etc. Deze is verkrijgbaar voor ongeveer €3,00 – €4,00.

Zo heb ik het nu dan staan. Ik vind het wel leuke en handig!

Ja ik heb hem nu ook! Welke blogger heeft deze niet 😉 Ik kocht hem bij de Action en was denk ik ongeveer €1,00. Hema verkoopt ze ook en dan kan je er ook nog verschillende kleuren rietjes bij kopen.

Deze vaasje zag ik vorige week op Instagram. Toen ik ze bij de Action zag en ook nog een de prijs moest ik ze ook meenemen. Ze zijn vanaf ongeveer €1,00 te koop per stuk.

Wat vind je van mijn aankopen? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

45 Replies to “Mini Shoplog | Hema, AH & Action”

 1. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht Lonneke. Wat leuk hoe je het in gebruik hebt genomen! 😉 Xxx

 2. Wat een leuke shoplog! Ik heb ook zitten kijken naar de jar 🙂 je foto's zijn ook zo prachtig :)!

 3. Wat een leuke shoplog! hele leuke dingen, ik koop ook vaak dingen voor in huis wat ik zie bij andere bloggers, zoals die ovale boomstam schijf van de Action, veel bloggers maken hier foto's op;)

 4. Oooooh ik moet zo naar de stad, denk dat ik er een uurtje shoppen aan vast plak!
  Daar hebben ze big bazaar, xenos en grotere action etc. Leuke inspiratie!

 5. Hele leuke aankopen! Vooral dat koperen mandje vind ik erg tof!

 6. Wat een mooie foto's, de simpele spulletjes lijken wel zo uit een magazine te komen haha. Ik heb het mandje van Hema ook al een paar keer voorbij zien komen, misschien neem ik hem zo ook mee als ik naar de stad ga. Hij lijkt me inderdaad heel handig en ziet er nog leuk uit ook!

 7. Dat mandje van de hema is zo mooi! En dat blauwe dingetje van de AH ook. Echt super leuk!

 8. Dat mandje is inderdaad heel erg leuk zeg! En grappig, een bonbonschaaltje op zo'n manier gebruiken! Tof!

 9. Dat home office staandertje lijkt me heel erg handig

 10. het home office bakje vind ik zo leuk. Die jar zie je overal maar hij is zo leuk. Hema heeft nu ook een superleuke limonade tap! Ps waar haal je perzikbloesem?

  1. De perzikbloesem komt van de Albert Heijn!

 11. Aaah dat mintgroene schaaltje heb je volgens mij bij Mascha gezien, super super leuk! Wat heb je toch een toffe smaak <3

  1. Zou inderdaad kunnen of bij Serena. Dankjewel meis!

 12. Wat een leuke smaak heb je! Dit zou ik ook allemaal wel in mijn huis willen!

 13. Leuke shoplogs, we hebben dezelfde smaak denk ik 🙂 Mooie items!

 14. Mooie shoplog meissie! Prachtige foto's! Ik ben ook gevoelig voor de leuke spulletjes bij andere bloggers, daar krijg ik inspiratie van. XxX

 15. Wat een leuke shoplog! En je hebt ook nog alles zo leuk gecombineerd :3

 16. Super leuke dingen heb je gekocht. Ik ga zo ook even naar de AH rennen voor dat schaaltje. Zo mooi! <3

 17. Ahw wat lief dat je me benoemd, echt leuk mandje he! En ik bewaar zulke producten er ook in haha !! Oh wat heb je trouwens prachtige foto's gemaakt , mijn complimenten! De andere spulletjes zijn ook super leuk

 18. wauw wat een leuke aankopen!!! En wat handig met dat mandje met die victoria secret etc erin! 😀 Super leuk en tof idee!!! En die Orginizer is echt heel tof en handig! 😀

 19. Dat koperen vaasje is echt heel mooi!

 20. Prachtige aankoopjes & prachtige foto's!
  Je brengt me meteen op ideetjes, ik ga ook achter zo'n koperen mandje erg leuk!
  De vaasjes van de action heb ik ook 🙂
  X

 21. Wauw ik vind alles super mooi! Vooral het mandje xx

 22. Heel leuke items! Zelf ben ik erg benieuwd naar de Hema lip balms.
  x

 23. Ah wat een leuke items heb je geshopt, helemaal mijn stijl! Ik vind dat koperen mandje echt heel gaaf!

 24. Dat bakje waar je palettes in staan is leuk zeg! En mooie lichte kleurtjes lipbalm heb je gekozen, ik ben benieuwd naar de swatches 🙂

 25. Wat een leuke items heb je gekocht, krijg meteen zin om te shoppen! X

 26. Wat een leuke spulletjes! Dat mandje vind ik super leuk, maar ik weet niet of die handig is. Die organizer lijkt me wel erg handig! Ook lekker goedkoop 😀

 27. Leuke shoplog. Ik heb het schaaltje van de ah ook in mijn handen gehad en niet gekocht. Nu wil ik m toch hebben haha hopelijk hebben ze m nog

 28. Wat een super leuk dingen voor in huis en zo handig ook!

 29. Wat een leuke spullen heb je gekocht! Dat schaaltje is echt heel leuk, en handig om je make-up spullen op te zetten!

 30. Wat leuk dat andere bloggers je aankoopjes geïnspireerd hebben! Dat mandje vind ik ook wel erg leuk!

 31. Hele mooie aankopen Lonneke! En je hebt er prachtige foto's van gemaakt!
  Ik ben wel benieuwd naar die lipbalsems van Hema!
  Liefs <3

 32. Wat een heerlijke items heb je gekocht, echt genieten zijn zulke dingen,…ik denk dat we allemaal wel vaak dingen aanschaffen die wij bij een ander ook zien op het blog….dat inspireren van elkaar maakt het juist vaak zo leuk!…mooie fotos heb je weer gemaakt van de spilletjes…

 33. Supermooie foto's! En leuke items, Hema en Action verbazen me altijd weer haha. Leuke blog ook! X

 34. Ik moet dringens nog eens langs de Hema gaan 🙂 mooie items, vooral de witte vaas en het bonbonschaaltje! van AH is ook supercute

 35. Inderdaad hele handige hebbedingetjes! Ik vind het koperen mandje zo chique staan, gaaf!

 36. prachtige foto's en items heel tof!

 37. Wat een leuke shoplog! Ik hou van de Action haha, ik vind dat opbergbakje erg leuk zeg, ga ik ook eens voor kijken! 🙂

 38. Wat heb je leuke dingetjes geshopt! Ik ben helemaal verliefd op dat mandje van de Hema

 39. Wat heb je leuke dingetjes geshopt! Dat bonbonschaaltje heb ik ook. Twee jaar terug had de AH die ook al in de schappen liggen. Toen kon ik em al niet laten liggen. Het kleurtje is zo mooi!

 40. Ziet er leuk uit! Ik vind vooral het mandje en het plateau van de AH er leuk uitzien!

 41. Hele leuke spulletjes. De vaas van de hema heb ik ook, de combinatie met de bloesem is heel mooi. Ik heb zelf neppe rozen erin zitten maar ben op zoek naar neppe magnoliatakken of bloesem

 42. Leuke items heb je gekocht. Vooral het koperen mandje vind ik tof. De Hema lipbalms wil ik ook snel eens proberen, ik lees er zoveel goeds over.

 43. Dat mint groene bonbonschaaltje is leuk!!

Geef een reactie

CommentLuv badge