Momenti Beauty & Nails | BlueSky Gel Polish

Afgelopen maand ontving ik van Momenti Beauty & Nails een mooi herfst pakket met vier gelnagellakken van het merk BlueSky. De herfst staat voor warme kleding, geuren en ook kleuren. Deze herfst kleuren van BlueSky kan je perfect matchen bij je herfst outfit!

Over BlueSky Gel Polish

“BlueSky Gel Polish is dierproefvrij! BlueSky is vanuit Engeland over gekomen naar Nederland. BlueSky Gel Polish heeft een groot assortiment aan aan kleuren en verschillende texturen. De gelnagellak van BlueSky blijft minstens 14 dagen mooi op de nagels zitten zonder te chippen.”

BlueSky Gel Polish LT137
Een kleur wat je tegenwoordig veel ziet is groen. Ik draag eigenlijk nooit groene nagellak maar deze vind ik erg mooi. Ik kan het omschrijven als een legergroen/avocado-achtige kleur. Ik heb hier twee dunnen laagjes aangebracht voor een mooie dekking.

BlueSky Gel Polish LT140
Dit is een mosgroene kleur die erg mooie te combineren is met paars, bruin en oranje. Ik heb op de foto twee dunnen laagjes aangebracht voor een mooie en egale dekking.

BlueSky Gel Polish 80583
Deze kleur oogt als een creamy oranje kleur maar in werkelijkheid zitten er hele mooi fijne shimmers in. oranje is een mooie warme kleur voor de herfst. Op de foto heb ik twee dunnen laagjes aangebracht.

BlueSky Gel Polish LT79
Van deze vier kleuren is deze toch echt wel mijn favoriet! Een mooi glitter nagellak met een oranje basis en heel veel gouden glitters! Ik heb hier op de foto twee laagjes op zo is dekking mooier en intenser.

BlueSky is een mooi merk die betaalbaar is. De kwaliteit is niet minder goed als je het vergelijkt met wat duurdere merken. Vooral BlueSky Gel Polish LT79 vond ik erg mooi en ben nu ook erg nieuwsgierig naar de andere glitter gelnagellakken van BlueSky. Deze gelnagellak van BlueSky moet uitharden onder een UV of LED lamp.

BlueSky Gel Polish is online verkrijgbaar bij Momenti Beauty & Nails voor €6,85 per stuk

Gebruik jij weleens gelnagellak? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke 

Follow
* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.
    (function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

13 Replies to “Momenti Beauty & Nails | BlueSky Gel Polish”

 1. Oh dat laatste kleurtje vind ik wel erg mooi!

 2. Loooove de glitterversie! De olijfgroene is ook prachtig, maar dan moet je wel kleding hebben waarbij het combineert. x

 3. Ik vind die groene erg mooi

 4. wauw mooie lakjes <3 !! mooie kleuren!

 5. tjonge de laatste vind ik wel heel erg mooi om te zien…

 6. Mooie kleurtjes, vooral die laatste!

 7. Ik gebruik al een hele tijd geen gellak meer maar hier word ik wel weer erg enthousiast van. Ik vind de groene heel gaaf, en vooral al jouw foto's prachtig meis!

 8. Vooral dat laatste lakje vind ik helemaal geweldig. Hij doet mij namelijk denken aan de blush Rose Gold van Sleek hihi.

 9. Die olijfgroene is prachtig! Ik heb zelf nog nooit gellak gebruikt eigenlijk

 10. Ik kan heel makkelijk geloven dat LT79 je favoriet was. Deze sprong mij ook onmiddellijk in het oog

 11. Wauw mooie kleurtjes, ik vind jou nagels zo mooi 🙂
  X

 12. Prachtige herfstkleuren. Ze staan je erg mooi

 13. Oeh die laatste kleur, wat mooi!

Geef een reactie

CommentLuv badge