Momenti Beauty & Nails | BlueSky Gel Polish

Vandaag heb ik weer eens drie gelnagellakken van BlueSky voor jullie. Het zijn heerlijke zomerse kleuren. En waar ik heel blij mee ben is dat er een hele mooie peachy lak tussen zit. En wat ik super vind van deze lakken is dat ze dierproefvrij zijn!

 

Nog even kort over BlueSky Gel Polish

“BlueSky Gel Polish is dierproefvrij! BlueSky is vanuit Engeland
over gekomen naar Nederland. BlueSky Gel Polish heeft een groot
assortiment aan aan kleuren en verschillende texturen. De gelnagellak
van BlueSky blijft minstens 14 dagen mooi op de nagels zitten zonder te
chippen.”

 

 

 

BlueSky Gel Polish XK07
Dit is zoals je ziet een hele felle, neon roze lak met paarse shimmers er in. Hij knalt echt van mijn nagels af en deze kleur past helemaal thuis in de zomer. Ik heb hier op de foto twee laagjes op.

 

 

BlueSky Gel Polish 80591
War had ik een moeite om dit lakje goed op de foto te krijgen. Want bij te veel daglicht was de kleur heel anders op mijn camera dan in werkelijkheid. Uiteindelijk deze foto genomen op een plek waar het iets donkerder was, niet scherp helaas maar je ziet hier wel precies de kleur zoals die in werkelijkheid is.

Ik omschrijf het als een zalm, neon kleurig lak. Van de drie is deze één van mijn favoriete. Je hebt twee laagjes nodig voor een mooie dekking.

 

 

BlueSky Gel Polish 80592
Dit is echt mijn favoriete lak. Het is een peachy, neon kleurige lak. In de lente vind ik dit kleurtje ook goed kunnen maar in de zomer met een mooi gebruinde huid, perfect! Ook hier heb ik twee laagjes op.

Al met al ben ik zeer tevreden met deze kleuren en ook de kwaliteit van de lakken vallen mij niet tegen. Ik merk alleen dat de gelnagellakken van BlueSky iets dikker van structuur zijn als de wat duurdere gelnagellakken. Ik vind zeker dat de kwaliteit en prijs in verhouding staan, en zoek je mooie betaalbare gelnagellakken kan ik je zeker deze aanraden.

BlueSky Gel Polish is online verkrijgbaar bij Momenti Beauty & Nails voor €6,85 per stuk

Wat vind jij van deze drie kleuren? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

 *Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven

18 Replies to “Momenti Beauty & Nails | BlueSky Gel Polish”

 1. Dat ze dikker zijn vind ik meestal iets minder lakken, maar ik vind die laatste kleur wel heel mooi!

 2. tot mijn eigen verbazing eigenlijk, moet ik toch zeggen…dat ik de kleur met nummertje 80591 prachtig mooi om te zien vind..

 3. Ik vind de flesjes erg leuk en apart. De kleur 80592 vind ik wel erg gaaf !

 4. Ik ga zeker voor de Peachy Neon, prachtig kleurtje. Mooie foto's heb je neergezet. x

 5. Ik had niet verwacht de lichtere kleuren mooi te vinden, maar ik vind ze prachtig! 😀

 6. Oehh die bovenste roze, wat is die mooi!

 7. Wauw, ze zien er erg mooi uit! Fijne review. 🙂

 8. Ik vind ze prachtig!

 9. oh wow die kleurtjes zijn echt prachtig
  en de foto's die je hebt gemaakt, ooh wauw

  liefs
  Karlien

 10. Wat is de laatste kleur mooi zeg! Ik hou wel van die peachy, neon kleurtjes in de zomer.

 11. Mooie zomerkleurtjes! Hou van Peachy en roze kleuren. Vind de foto met het theekopje heel mooi geworden!

 12. Die roze is echt geweldig!!!!

 13. Wauw wat een mooie kleurtjes!! <3

 14. Wat leuke nagellak is het.
  Mooie kleuren

 15. lieve kleurtjes 😀

 16. Oehh…ik vind ze prachtig!
  X

 17. Oh my…love all the colors, the all beautiful color. Would you like to follow each other? if you decided to follow me on BLOGLOVIN and Instagram, please let me know so I can follow you back. Thank you.

  http://www.love-joice.com

 18. Bluesky vind ik echt heel erg mooi

Geef een reactie

CommentLuv badge