Momenti Beauty & Nails | La Femme Silver Star, Dessert Gold, Star Dust & Blink Black

Laatst ontving ik vier mooie gelnagellakken van de webshop Momenti Beauty and Nails. Ze zijn ook ideaal voor de feestdagen omdat ze allemaal een prachtige glitter hebben! Zoals jullie weten heb ik een zwak voor glitter lakjes en ook heb ik nog een vrolijke nail art gemaakt!

Silver Star
Is een zilveren kleur die dekt met twee laagjes. Deze streept wel iets maar dat hebben de meeste zilveren lakken. Deze kleur vond ik erg mooi voor een nail art en aan het eind van dit artikel laat ik hem zien.

Dessert Gold
Ik dacht eerst dat gewoon een goud lakje was, maar nee ik had ongelijk. De lak heeft een prachtige opvallende glinstering waardoor deze zo mooi is voor de feestdagen. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

 

Star Dust
Is een diep paarse kleur die tegenwoordig helemaal een hype is! Zoals je kan zien zitten er mooi zilveren glitters doorheen. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

 

Blink Black
Is een zwarte lak met verschillende kleuren glitter erdoor. De laatste foto is precies in het zonlicht en dan zie je vooral goed de verschillende kleuren glitter. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Dit is de nail art die ik maakte met als basiskleur Silver Star.

De kwaliteit is goed en daarmee bedoel ik dat deze gelnagellakken van La Femme echt lang en mooi op de nagels blijven zitten. Bij deze lakken heb je nog wel een base en top coat nodig. Mijn favoriete zijn Star Dust en Dessert Gold.

La Femme Non Stop Color Gel Polish | Cafe Ole is verkrijgbaar bij Momenti Beauty and Nails voor €9,98  

Wat vind jij van deze vier kleuren? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.
   

18 Replies to “Momenti Beauty & Nails | La Femme Silver Star, Dessert Gold, Star Dust & Blink Black”

 1. Ik vind de zilveren en gouden echt super mooi, daar houd ik van!

 2. De eerste twee lakken vind ik prachtig! Leuk merk is dit trouwens en prachtige nail art!
  XOXO esmee

 3. Die nailart is echt super mooi! <3 Ik vind vooral de donkere kleuren erg mooi 🙂

 4. Wauw wat een hele mooie lakjes zeg 🙂

 5. Wat een mooie kleuren , ik vind Star Dust echt een plaatje! <3

 6. Wauw echt perfect voor een feestje of voor de kerst! liefs

 7. OMG! Glitters!!! Ze zijn prachtig! Die star dust en dessert gold <3<3<3 -x-

 8. Wat een prachtige nagellakjes! Die nail art is ook echt top 😉

 9. Hey Lonneke,

  De eerste drie lakjes vind ik echt super mooi! En jouw nail art is echt gaaf zeg!

  Liefs!

 10. Wauw dessert gold is echt supermooi!

 11. Hele mooie lakjes zijn dit zeg!

 12. Dessert gold is echt onwijs mooi , tjonge…en de nail art, die is ook supergoed gelukt…echt mooi….

 13. Wauw wat een geweldige lakjes!!! 🙂

 14. Wat een mooie feestelijke lakjes en de nailart is helemaal top!

 15. Oehhh…mooie lakjes, vind ze er allemaal feestelijk uitzien 😉
  X

 16. De eerste drie kleuren vind ik erg mooi, maar ik het iets minder voor de zwarte met glitter kleur

 17. Die laatste is heel leuk met die glitters.

Geef een reactie

CommentLuv badge