Morgan Taylor Professional Nail Lacquer | CHERRY APPLIQUE

Vandaag deel ik een lakje van het merk Morgan Taylor. Wat was ik blij dat ik deze ontving! Al tijden was ik erg benieuwd naar het merk Morgan Taylor. Tot voorkort was het niet mogelijk om dit merk te kopen in Nederland maar sinds kort is de webshop van Morgan Taylor geopend.

Over Morgan Taylor CHERRY APPLIQUE

“CHERRY APPLIQUE Morgan Taylor Professional Nail Lacquer
is een exclusieve nagellaklijn speciaal ontwikkeld voor de
professionals, Het is de meest trendy nagellak van dit moment,
Geproduceerd in USA en uniek in applicatie, stijl en kwaliteit, Dankzij
de hoge pigmentatie zijn de lakken zo exclusief dat ze alle kleur
expressies overtreffen”

 

Wat een mooie, vrouwelijk en chique kleur! Ik merkte direct dat de lak zich gemakkelijk laat aanbrengen mede door het fijne kwastje. De finish is creamy en voor een mooie en egale dekking heb ik twee dunnen laagjes aangebracht. Wat ik ook erg fijn vind is dat het lakje vrij snel droogt.

Ik ben echt zeer tevreden over Morgan Taylor nagellak. Prachtige kleur echt intens, mooie finish en dekking. Ik vond het erg leuk en een eer dat ik samen met enkele andere bloggers dit lakje mocht testen. Ik kan je aanraden om eens een kijkje op de site van Morgan Taylor te nemen, want naast dit mooi lakje heb ze echt nog veel meer!

Morgan Taylor Professional Nail Lacquer CHERRY APPLIQUE is verkrijgbaar in de webshop van Morgan Taylor voor €12,95- 15ml

Ben jij al bekend met Morgan Taylor? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow

*Dit product heb ik gekregen om tereviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

15 Replies to “Morgan Taylor Professional Nail Lacquer | CHERRY APPLIQUE”

 1. Wat een prachtige lak is dit! Ik ken het merk nog niet, althans heb er nog wat van geprobeerd.

 2. Aaaah, wat een onwijs mooie kleur 🙂

 3. Vind de kleur ook heel erg mooi 🙂 Zelf heb ik nog niet eerder gehoord van dit merk eigenlijk!

 4. Oeffff wat een onwijs mooie en chique kleur…tot nu toe vind ik alle lakken van MT geweldig mooi van kleur….

 5. Wat een mooie klassieke kleur rood! Ik ben nog niet bekend met lakken van Morgan Taylor, maar je hebt me nu wel nieuwsgierig gemaakt!

 6. Fantastische kleur is dit, 1tje die ik zelf ook zeker zou dragen. MT is nu al een favoriet van mij. XxX

 7. Wauw wat een mooi lakje!!! Echt te gekke kleur!!!

 8. Wat een mooi en chique kleurtje!

 9. Mooie rode kleur! Het merk ken ik zelf nog niet

 10. Strakke finish zeg. Ben echt fan van Morgan Taylor lakjes, de kwaliteit is zo goed.

 11. Prachtige kleur. Rood staat je goed

Geef een reactie

CommentLuv badge