MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too

Huhhh een beauty-artikel? Ja, want ik ben ook gek op mooi make-up en deze moest ik gewoon delen met jullie. MUA Eyeshadow Palette Undress Me Too is een ware hype geweest. Maar helaas bij mij in de buurt geen Mua te verkrijgen. Ik was natuurlijk super blij dat ik uiteindelijk via een winactie het palette alsnog kreeg!

MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too

MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too

In het palette zitten 12 verschillende kleuren. Het palette heeft hele mooi warme tinten, zowel met shimmer als matt. Ook een gif- zwarte kleur die ikzelf niet snel zal gebruiken maar voor een smokey look best zou kunnen. Ik hou echt van warme bruintinten, dat matcht toch het mooiste bij mij, daar val ik dan ook snel op terug.

 

MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too

MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too

Van links naar rechts: Naked, Devotion, Shy, Fiery, Lavish en Dreamy

MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too

Van Links naar rechts: Tranquil, Exposed, Reveal, Wink, Obsessed en Corrupt.

MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too

Er zijn een aantal kleuren waarvan het pigment wat tegenviel zoals; Naked, Shy, Lavish en zelfs Corrupt de gif- zwarte kleur. Ik heb natuurlijk ook even op Google gekeken naar de swatches van Undress Me Too en daar zag ik dat Corrupt wel een goed pigment heeft, dus waar dat aan ligt weet ik niet maar die van mij geeft niet echt een mooie dekking.

Ik ben wel erg blij met de glanzende tinten die ook wat creamy aanvoelen. Ze hebben een prachtig pigment en een goede dekking.

MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too

Ik begrijp de Hype omtrent MUA Eyeshadow Palette Undress Me Too helemaal. De meeste kleuren in dit palette hebben een sterk pigment en dekken mooi. Ook de kleuren combinatie is wat mij betreft een schot in de roos. Een palette die ik zeker vaak zal gaan gebruiken.

MUA Eyeshadow Palette  Undress Me Too is verkrijgbaar Kruidvat voor €5,99

Wat vind jij van Mua Undress Me Too?

Liefs, Lonneke

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

13 Replies to “MUA Eyeshadow Palette | Undress Me Too”

 1. Wat een mooi palette en mooie look!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Real Techniques Bold Metals Spotlight Essential SetMy Profile

 2. Mooie, zachte kleuren zijn dit zeg! Ben ik ook heel erg van 🙂
  Dineke onlangs geplaatst…THIS WAS MY CHRISTMAS OUTFITMy Profile

 3. Dit is echt zo een mooi palette. Een aantal jaar geleden gebruikte ik hem dagelijks!

 4. Wat apart dat de zwarte kleur zo weinig pigment af geeft. Ik durf nooit met zwart te werken overigens. Maar voor dat geld een pareltje, de andere kleuren zijn heel mooi!
  Prachtige opgemaakt ook!
  Babs onlangs geplaatst…hannah en Elha Cosmetics- The Annual Christmas CocktailMy Profile

 5. Wauw wat een super geweldige mooie palette!!! Echt te gekke kleuren!

 6. Dit is echt een heel mooi palette! Ik heb het undress me palette 2,5 jaar terug in Schotland gekocht, ik gebruik hem nog steeds heel vaak. x
  Janneke onlangs geplaatst…Spam je Instagram!My Profile

 7. Ik vind dit echt een hele mooie palette!
  Manon onlangs geplaatst…Artistry Limited Edition Luxe MetallicsMy Profile

 8. Mooi is ‘ie he? Ik heb hem ook en vind hem ook super fijn!

 9. Woah! Vet mooi palette, maar ook mijn complimenten voor de foto’s. Prachtig!

 10. Jaaaaaah, ook 1 van mijn favorieten. Volgens mij ook gewonnen! En anders toch bij de KV met MUA gekocht. Ik hou van de zachte tinten voor een dagelijkse look.
  Yust onlangs geplaatst…Utsukusy | Hyaluronzuur veil masker | TatjanasMy Profile

 11. Wat een mooie kleurtjes! Ik heb hem zelf niet, maar hij ziet er goed uit.
  Kelly onlangs geplaatst…Essie Winter 2016-2017 CollectieMy Profile

 12. wauw ik vind deze kleurtjes echt heel erg mooi
  ik zou hier ook wel wat mee kunnen

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Beauty – Sleek Highlighting Palette ‘Precious Metals’My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge