MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn

Onlangs kreeg ik MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn toegestuurd. Dit komt goed uit want een fijne goede foundation heb ik nog niet echt gevonden. Vandaag vertel ik wat deze foundation voor mij doet, kijk je mee!

MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn

Over MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn

Creëer een matte teint met de MUA Skin Define Deep Fawn Matte Perfect Foundation. De zachte, gladde basis heeft de glans van je gezicht de hele dag onder controle. Bron

MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn

De verpakking is van stevig plastic en heeft een inhoud van 32ml. Je kan de foundation doseren met de pomp flacon. Ik vind hem zelf wel fijn werken, twee a drie pompjes gebruik ik voor mijn gehele gezicht. Deze foundation is verrijkt met vitamnine A & E en Jojoba.

MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn

De foundation voelt zacht en vol aan, en merkte gelijk dat deze voor een volledige dekking zou zorgen. De geur is subtiel en ruikt gewoon naar foundation. Ik was in eerste instantie bang dat de kleur van deze foundation te donker zou zijn, het is niet een kleur die ik zelf gekozen had.

 

MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn

 

Hier de voor foto waar ik alleen de MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn op gedaan heb. De kleur smelt heel mooi samen met de huid en de kleur matcht gewoon perfect! Ik vind de dekking goed, mijn gezicht oogt rustig en alles wat ik niet wil dat gezien word zie je ook niet.

MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn

Hier mijn volledige look. Het oogt natuurlijk vind ik en de foundation voelt licht aanop de huid. Ook al is deze matt ik krijg er geen droog gezicht van. Het enige wat ik jammer vind is dat de foundation bij mij vrijwel eind van de middag bijna helemaal weg is. En ik wil toch voor een foundation gaan die echt de hele dag (van ’s morgens tot ’s avonds) mooi blijft zitten.

MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,99

Ben jij al bekend met de foundations van MUA?

Liefs, Lonneke

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

18 Replies to “MUA Skin Defines Matt Perfect Foundation Deep Fawn”

 1. Jammer dat ie niet de hele dag blijft, want het staat wel erg mooi!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…BLACK KNITTED DRESS & PINK BLAZERMy Profile

 2. Ik vind deze ook niet zo heel fijn helaas!
  Susan onlangs geplaatst…Golden Rose 3D Fantastic Lash MascaraMy Profile

 3. Bij mij inderdaad hetzelfde! Zo heel fijn, maar aan het einde van de dag lijkt hij te zijn verdwenen. Erg jammer!
  Jolanda onlangs geplaatst…Detox met Hannah Cleansing ClayMy Profile

 4. Klinkt wel oke, voor die prijs zou ik het nog wel willen proberen.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Make-Up Look | Just PeachyMy Profile

 5. Hij ziet er goed uit, maar de houdbaarheid lijkt me niets. Zo jammer!
  Kelly onlangs geplaatst…Mijn (verjaardags) wishlistMy Profile

 6. hmmm.. Jammer, maar hij ziet er wel mooi uit verder!
  Jamey Herben onlangs geplaatst…Februari Favorites – Lingerie, Dreamduo Mask & Liquid LipstickMy Profile

 7. Ik heb deze niet geprobeerd, omdat matte foundations voor mijn droge huid meestal niet werken. Het ziet er toch wel mooi uit! Jammer dat hij zo snel weer van je huid verdwijnt…
  Irina onlangs geplaatst…February GoalsMy Profile

 8. Fijne review! Ik heb zelf een droge huid, dus voor mij zou hij niet geschikt zijn. Ik vind hem jou wel mooi staan trouwens, alleen als een foundation aan het einde van de dag er niet meer op zit, vind ik dat zeker jammer.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Hoe ik mijn dromen waar maakMy Profile

 9. wauw looking good! en hij ziet er wel cute ook uit

 10. jammer dat ie niet de hele dag blijft, toch wel een must voor een foundation

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – January RecapMy Profile

 11. Oooh Lonneke ik zie jou voor het eerst naked, of hoe noem ik dat? Wat ben jij mooi!
  En ik vind je haren ook echt prachtig, je hebt iets Deens of Noors. Scandinavische schone!
  Goed, ik dwaal af… foundation zoektocht gaat bij jou dus ook nog verder.
  Yust onlangs geplaatst…Anna test | Scandaleyes Reloaded | Rimmel LondonMy Profile

 12. Wat een toppertje deze foundation! Ga ik absoluut een keer proberen. Dekking ziet er super uit
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Prijsvragen winnen – win toffe prijzen!My Profile

 13. Hij staat je wel erg goed moet ik zeggen.
  Sherry onlangs geplaatst…Mega birthday giveaway part 1: beautyMy Profile

 14. Jammer dat ie zo snel weg is! Ik vind het wel een heel mooie kleur! Mss houdt ie langer met een mega goede primer en een setting spray 🙂
  Nena onlangs geplaatst…THINGS I DID #2My Profile

 15. Het resultaat ziet er mooi en natuurlijk uit. Wat een geluk dat het de goede kleur is die je opgestuurd kreeg. Dat vind ik zelf altijd wel een uitdaging om de goede kleur foundation/concealer te vinden.
  Jammer dat ie inderdaad niet een hele dag volhoudt, misschien eens proberen in combinatie met een primer.. misschien dat ie dan langer blijft zitten.
  Deb onlangs geplaatst…Budget beauty: Balea Pitaya coco handlotionMy Profile

 16. Klinkt goed deze foundation! Wel jammer dat hij niet goed blijft zitten.
  Ilse onlangs geplaatst…DM en Rossman shoplogMy Profile

 17. Mooie dame! Van deze foundation word ik zelf niet zo enthousiast, er zijn betere budget foundations verkrijgbaar x
  Bianca onlangs geplaatst…KIDS | MAMA MAG IK EEN PONY?My Profile

 18. Wat jammer dat hij niet zo lang blijft zitten!
  Joyce onlangs geplaatst…I Love Myself box My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge