My Personal Dairy

Goeiemorgen! Vandaag weer een weekoverzicht. Kijk je mee!

Zondag middag kwam mijn schoonzusje en haar vriend ze bleven eten. We ging lekker makkelijk McDonald’s eten en zo hoefde ik voor de verandering een dagje niet te koken!

Keyshia had haar allereerste happy meal! Ze zijn alleen maar ooooo en keek er met grote ogen naar, daarna heeft ze heerlijk gegeten.

Ik ben nog niet echt goed in het maken van ooglooks. Vorig weekend heb ik wat filmpjes op YouTube bekeken en ben de volgende dag zelf aan de slag gegaan.

Dit was het uiteindelijke resultaat. Niet heel bijzonder maar ik probeer mezelf te verbeteren met het blenden van oogschaduw en een wing maken. En geloof het of niet dit was de eerste wing die ik ooit heb gemaakt. Ik draag bijna nooit eyeliner om dat het bij nooit mooi strak is, maar zie toch ook bij andere dat dit soms wel een look af maakt.

Ik zag dat Zonnatura 2 nieuwe theeën heeft. Ik nam Detox mee met citroengras, brandnetel, sinaasappel, paardenbloem en munt. Ik proef vooral de brandnetel goed en vind hem wel lekker om te ontspannen.
Omdat ik afgelopen woensdag al vroeg weg moest naar Rijswijk moest, had ik s’morgens voor mijn vriend en dochtertje al spaghetti gemaakt.

Hier zat ik in de trein op weg naar het persevent van Dr. Hauschka in Rijswijk. Voor mij was het weer in jaren dat ik alleen met de trein ging richting A’dam Sloterdijk. Het was heerlijk rustig in de trein en mijn vriend en dochtertje belde me ook nog even op.

Ik heb een paar foto’s gemaakt. Ik ben gek op de producten van Dr. Hauschka en vond het super dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Ik was trots op mezelf dat ik was gegaan en opgelucht. Het was leuk om de andere bloggers ook eens in het echt te zien! Toch heb ik de dagen hierna bij moeten komen want zowel lichamelijk en geestelijk was het intensief, maar het was het zeker waard!

We kregen een goed gevulde goodiebag mee naar huis met heerlijke producten om te testen. Half april zal er nog een nieuw product van Dr. Hauschka komen alleen hier kan ik nog niet over vertellen.

Mijn dochtertje is net als ik graag altijd bezig. We tekenen, schilderen en ook kleien is 1 van de bezigheden die we samen graag doen.  

Nu het koud is buiten en de verwarming lekker aan staat worden onze handen ook wat droger en hebben ze wat meer verzorging nodig. Ik had een tijd geleden voor €10,00 een Nail Bath Oil gekocht van Heromé. Toen ik naar de ingrediënten keek bleek er bijna alleen maar amandel olie in te zitten. Dus eigenlijk betaalde ik €10,00 voor amandel olie. Maar toen bedacht ik me dat ik net zo goed voor €2,00 een flesje amandel olie kan kopen van het drogisterijmerk, is het zelfde en werkt dus precies hetzelfde! 1 Keer in de week doe ik een badje maken voor mijn handen met amandel olie hierdoor worden mijn handen zachter en gehydrateerd en kunnen ze er weer tegenaan!

Ik wens iedereen een hele fijn en goede week toe!

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

20 Replies to “My Personal Dairy”

 1. Wat een leuke week. Wat is je dochtertje een cutie! Wat een leuk ding zeg bij jullie happy meal. Ben alweer een tijd niet naar Mac geweest, alleen voor de hello kitty bril zou ik al gaan hihi. Wat goed van je en wat leuk natuurlijk dat je naar het de Hauschka event was 🙂 ik ben trots op je! Fijne zondag! X

 2. Leuke week. Fijne dag en op naar de volgende.

 3. Ik ben zo dol op de producten van Dr. Hauschka. De rozencrème light is echt heerlijk! Ik gebruik nu de gezichtsverzorging van Louis Widmer, maar ik ga denk ik toch volledig overstappen op Dr. Hauschka. Gisteren had ik echt een onrustige huid (ik vrees door de nieuwe foundation :-(((), kalmerend masker gebruikt van hun en voila, al 50% minder. Ben benieuwd naar de gezichtslotion! Je meisje is echt een schatje. Heerlijk! Fijne zondag. X

 4. Wat heerlijk om dit artikel te bekijken en te lezen, Leuk dat je kleine meid zo blij is met haar kadootje van MacDonalds…En wat mag je onwijs trots zijn op je zelf, wat een overwinning heb je behaald..ondanks dat je een paar dagen helemaal uitgeteld was, heb je het toch maar mooi helemaal zelf gedaan….Ik ben echt heel erg blij voor je en natuurlijk ook supertrots…

 5. Leuke foto's! Je dochtertje is echt schattig <3

 6. Tof dat je bij het event van Dr. Hauschka mocht zijn! En een leuke diary weer, vooral de eerste foto vind ik erg schattig!

 7. Leuk on te knutselen met je kleine. Wilde net n artikel maken over amandelolie (bij deze geschrapt) hihi.

 8. Leuke foto's! En wat tof dat je naar het event van Dr. Hauschka bent geweest! Zo fijn dat dat kon! 🙂

 9. Wat een schattige foto van je dochtertje! EN wat leuk dat je naar het event van Dr. Hauschka aanwezig was!

 10. Wat een leuke foto's van het event! En wat heb je een schattig dochtertje 🙂

 11. Leuk verslag!! Ik vond het leuk je te zien deze week 🙂

  1. Ik vond het ook erg leuk om jouw te zien!

 12. dat McDonalds happy meal cadeau is echt geweldig leuk! vorig jaar gingen wij met mijn nichtje daar eten en toen kreeg ze een boekje over planeten, omdat de cadeautjes op waren, echt slecht want daarom ga je niet naar de McDonalds. Maar deze is echt te leuk!

 13. Het Dr Haushka event leek mijn supergezellig (sorry ik had mijn comment in je contactformulier ingetypt. Negeer dat maar)

 14. awh wat een leuke Hello Kitty bril! en de foto's van je persevent zien er mooi uit ^^

 15. Dat event leek me wel gezellig! En oh wat erg, die amandelolie voor 5x de gewone prijs

 16. Wat een leuke week heb je gehad. Fijn dat het je is gelukt om naar het persevent te gaan. Goed van je! Ik hoop dat we elkaar bij een volgend event tegenkomen. Wat staat je meisje weer schattig op de foto.

 17. Wauw echt leuke week had je.. en leuke foto's! Je dochter is schattig!!! ♥

 18. Leuke week heb je gehad. En je eerste happy meal met hello kitty is natuurlijk een winnaar hahaha

 19. Ah zo lief die foto's van je dochtertje!

Geef een reactie

CommentLuv badge