My Pictures #9

O

 Vorige week was er geen persoonlijk overzicht online gekomen, waarom dat vertel ik later in dit artikel. Dus omdat er vorige week niets online is gekomen hebben jullie vandaag weer extra veel foto’s om te bekijken!

Om in de kerstsfeer te komen had ik deze rosé/zwarte nail art gemaakt. Ik heb hier gebruik gemaakt van een stempel plate van MoYou.

Ik had deze twee prachtige lakjes van Essie gekocht, inmiddels zijn ze hier al uitverkocht!

Vorige week woensdag middag zo in eens werd mijn dochtertje ziek. Ze had hoge koorts 38,6. Ik was zo ongerust omdat ze ook sneller ging ademen en haar hartje zo hard ging bonken dat ik de huisartsenpost belde. Ik denk dat een normaal iemand dat niet zo snel doet, maar ik ben heel erg bang om haar kwijt te raken omdat ik mijn zoontje in 2010 ben verloren en dat kwam ook uit het niets. En afgelopen weekend was ik zelf ziek en daardoor kwam er geen overzicht online.

Deze nail art had ik een hele tijd geleden gemaakt maar nooit op Instagram of op mijn blog gedeeld, ik was (hoe kan het?) helemaal vergeten.

Zoals je dus al eerder kon lezen had ik deze 2 mooie Essie lakjes gekocht, Jiggle Hi Jiggle Low en Back in the Limo. Als ik iets mooi vind en het is nieuw ga ik natuurlijk gelijk daarmee aan de slag. Wil je de review hiervan terug zien klik hier.

Ik had nog een potje losse glitters van de Hema staan die ik van de zomer had gekocht. Deze nail art creatie is er uiteindelijk uitgekomen.

Dit was een verlaat Sinterklaas cadeautje die ik mezelf heb gegeven. Ik vind dat schoonheid niet alleen van de buitenkant komt maar ook van de binnenkant. Happinez heeft vaak mooi interviews en quotes en natuurlijk prachtige afbeeldingen.

De winnares van deze winactie was Rosanne van Dieren.

Afgelopen donderdag kwam deze nail art online. Wil je het artikel hiervan terug zien klik hier.

Mijn nagellak stash werd afgelopen week ook weer bij gevuld. Ik had dit lakje van OPI (My Private Jet) al een tijdje op het oog en uiteindelijk had ik hem afgelopen week gekocht. Het is een mooie bruine kleur met heel veel shimmers/glitters erin. Hiervan zal binnenkort nog een review verschijnen.

Vrijdag kwam een artikel online met random persoonlijke feiten over mij. Mocht je dit artikel willen terug lezen klik hier.

Dit waren mijn Instagram foto’s van de afgelopen week.

Hoe was jouw week? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.


Liefs, Lonneke
Follow on Bloglovin

42 Replies to “My Pictures #9”

 1. Wat een prachtig overzicht! Je nail arts zijn altijd zo mooi 🙂 Dat van je zoontje wist ik nog niet :s Ik snap dat je je dan sneller zorgen maakt!

  1. Dankjewel voor je compliment!

 2. Mooi overzicht! Gaat t alweer beter met je dochter en jezelf? Je bent echt zo goed in nailarts, bewonder dat echt 🙂 xxxx

  1. Nou nou nou wat een compliment dat je mij bewonderd 😉 Wij zijn inmiddels gelukkig weer helemaal beter!

 3. Hoest met je dochtertje?
  Prachtig overzicht van je nailarts weer. Oeh die essie wilde ik halen maar ben het vergeten.

  1. Mijn dochtertje was gewoon de volgende dag weer helemaal de oude. Zo in eens ziek en zomaar weer beter. Nou als het kan zou ik je echt aanraden om het Essie lakje te kopen,

 4. Wat een prachtige creaties heb je afgelopen week op je nagels gemaakt! Wat heftig om te lezen dat je je zoontje bent verloren…

 5. Wauw, je nailarts zijn bizar mooi <3

 6. Mooie kerstnagels heb je gemaakt! Beterschap met je dochtertje en jijzelf. X

  1. Dankjewel en wij zijn gelukkig inmiddels weer helemaal beter.

 7. Leuke overzicht. . Jammer dat jij en je dochter ziek waren. . Gaat het nu wat beter? Nog beterschap gewenst! En die nagel arts zijn weer geweldig! ♥

  1. Ja opeens was ze erg ziek maar nu zijn wel weer helemaal beter.

 8. Leuk om alle foto's te zien. Ik hoop dat jullie weer beter zijn

  1. Dankjewel, wij zijn helemaal weer de oude gelukkig.

 9. Wat een leuke foto's! Die Essie lakjes zijn zo mooi! 🙂

  1. Ja ik ben ook echt heel blij met mijn Essie lakjes!

 10. Super awesome nail arts! ♡

 11. Leuk overzicht, en mooie creaties heb je gemaakt op je prachtige nagels.

  Beter voorkomen dan genezen! Ik maak me ook altijd direct zorgen om mijn dochtertje. Ik zou haar het liefst in een glazen doosje stoppen waar ze voor altijd veilig is. Ik denk dat je dat soort gevoel toch gauw krijgt als je een moeilijke geschiedenis achter de rug hebt (wat bij ons beide het geval is).

  Liefs

  1. Ja helaas weet jij precies wat ik bedoel.

 12. Ja ik vind nog steeds die roze met gouden accenten zo mooi!

  1. Die vond ik ook mooi simpel maar toch feestelijk.

 13. De roze nail art met de gouden accenten, daar gaat mijn hartje sneller van Kloppen..
  Ik hoop dat je dochtertje een beetje opgeknapt is, en ik vind het wel logisch dat je als je bezorgd bent iets sneller naar de huisartenpost belt, gezien wat je meegemaakt hebt.
  xx Petra

  1. Dankjewel. Vooral in het begin was ik echt te bezorgd gelukkig gaat het steeds beter.

 14. Ik kan me goed voorstellen dat je je meer zorgen maakt als je dochter ziek is…je nailarts zijn echt super mooi!!!
  Liefs Nathalie

 15. Ah jammer dat jullie beide ziek waren, zijn jullie al wat opgeknapt? die eerste nail art vind ik trouwens super

  1. Wij zijn gelukkig weer helemaal opgeknapt.

 16. wat een mooie nail-arts ♥ balen dat jullie beide ziek waren xx

 17. Wat een leuk overzicht met weer prachtige nailarts! Wat naar dat je dochtertje ziek was en jij ook nog eens, maar wat enorm heftig dat je zoontje is overleden, heel begrijpelijk dat je dan snel angstig wordt wanneer je dochtertje iets heeft. Ik hoop dat jullie beide weer zijn opgeknapt <3

  1. Ja wij zijn weer helemaal beter gelukkig. Het is inderdaad heftig maar het hoort bij mij en wie ik nu ben.

 18. Wauw je bent echt heel erg goed in nail art! Ik hoop dat het nu beter gaat met je dochtertje!

 19. Ik hoop dat het al beter gaat met jou en je dochtertje! Ik was deze week ook wat ziekjes, maar ondertussen ben ik er alweer helemaal bovenop! Mooi overzicht van je nail arts.

  1. Gelukkig ben jij ook weer beter, wij ook.

 20. Mooie nail arts allemaal 🙂 En logisch dat je panikeerde, het is tenslotte je kleine meisje en beter een keer teveel dan te weinig naar de dokter.

  1. Dankkjewel. Ja ik bel ook maar liever te veel dan te weinig anders wordt ik erg onrustig.

 21. Ik vind jouw nagelcreaties echt super mooi het zijn echt allemaal kunstwerkjes x

 22. Oei, ik hoop dat je dochtertje weer helemaal beter is nu? Ah ik lees hierboven dat het al beter is. Gelukkig. Mooie manicures heb je gemaakt zeg!

 23. Ik kom vandaag voor het eerst op je blog door het artikel bij Bianca. Ik zie prachtige lakjes, prachtige nagels, de Happinez! Lees dan over je dochtertje en ook over je zoontje. Wat een kennismaking. Ik heb nog veel te lezen en te kijken hier op je blog denk ik. Ik hoop dat je dochtertje weer opgeknapt is. Prachtige foto aan het einde van het artikel!

Geef een reactie

CommentLuv badge