Nail Passion meer dan alleen….

De afgelopen weken is het rommelig in mijn hoofd wat betreft mijn blog. Ik merk dat ik elke keer achter de feiten aan loop en daardoor niet kan neerzetten wat ik wil. Tijd voor een beetje verandering en vandaag deel ik jullie mijn gedachtes hierover, kijk je mee!

Persoonlijk

Ik merk dat ik vaak tijd te kort kom om de dingen te doen zoals ik wil. Privé is het heel druk, het moederschap, werk en sociale contacten. Ontspannen doen ik bijna nooit ik ben altijd druk vanaf het moment dat ik opsta totdat ik weer naar bed ga. Ik merk dat dit niet ten goede komt voor mij persoonlijk. Daarom vind ik het tijd om dit jaar dingen anders te doen ook qua bloggen. Ten eerste is stoppen met bloggen geen optie voor mij, omdat ik er ook weer heel veel energie uit haal en het gewoon veel te leuk is. Ik wil meer persoonlijke artikelen en beauty artikelen delen op Nail Passion. Zo kan ik het beter combineren met mijn prive leven en geeft het mij meer rust. Ik wil namelijk wel goede foto’s en artikelen online zetten. In het swatches gaat soms best veel tijd zitten zeker voor een perfecsionist als ik. 

En je blognaam?

Ik vind het niet nodig om weer mijn blognaam te gaan veranderen want mijn passie voor nagellak blijft en zal de hoofdlijn van mijn blog blijven. Zo zijn er meer bloggers die als insteek een bepaald onderwerp in hun blognaam hebben gekozen en toch ook uitwijken naar andere onderwerpen.

Planning

Drie keer in de week zal ik een nagel- artikel delen, dit kan een swatchs of nail art zijn. Twee keer per week een beauty- artikel en 1 keer in de week een persoonlijk artikel.

Gastblogger

Naast mijn eigen blog zal ik twee keer per maand gastblogger blijven op cashualtoday  (voorheen Doormariska.nl) en wekelijks zal ik ook gastblogger blijven bij Beauty Unboxing. Ook zal ik regelmatig een gastartikel schrijven voor Nailbox.

Natuurlijk vind ik het ook leuk om te weten wat jij hiervan vind! Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

26 Replies to “Nail Passion meer dan alleen….”

 1. Oh ik snap het helemaal! Ik vind je nagelswatches echt prachtig en zeker één van de mooiere swatchers die ik ken, maar ik vind het een goede stap dat je ook wat meer persoonlijk en beauty er doorheen gooit. Ik ben benieuwd naar je artikelen!
  Susan onlangs geplaatst…Outfit: Blue jeans jacketMy Profile

  1. Ahhh ik word er verlegen van wat een mooi compliment, terwijl ik zelf het zo anders zie en er naar kijk echt!

 2. Ik snap je helemaal. Prachtige swatches maak je en daar gaat veel tijd in zitten. Leuk dat je nu ook meer over andere onderwerpen gaat bloggen!
  Kim onlangs geplaatst…De koude winterdagen in met Erica KruiderijenMy Profile

 3. Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar lieve Lonneke!! Ik herken me helemaal in je verhaal. Ook ik vind het lastig om alle spreekwoordelijke ballen in de lucht te houden en te blijven bloggen . Het is veel te leuk om te stoppen.
  Ik vind het heel knap hoe jij het elke keer flikt met toch best veel artikelen (ook op andere blogs) en steeds prachtige foto’s waar je overduidelijk veel tijd in hebt gestoken in combinatie met een gezin en werken. Ik vind het knap lastig en wanneer ik dus geen tijd heb gehad (of prioriteiten anders heb moeten stellen) voor mooie foto’s (of ’s avonds te moe ben om te schrijven) dan laat ik het even voor wat het is en stel ik het uit. Ook ik ben een perfectionist en wil alleen maar mooie foto’s plaatsen, maar dit kost veel tijd. Goed dat wat je wat je bezig houdt opschrijft met ons deelt dan weten we wat er speelt. Zou ik ook eens moeten doen 😉 Ik zou het zeker leuk vinden om wat meer persoonlijke artikelen van jou te lezen en je zo wat beter te leren kennen!

  1. Deb, dankjewel voor je reactie en lieve compliment.Ik ben ook echt fan van jouw foto’s en swatches. xxx

 4. De beste wensen!
  Mag ik zeggen dat de keuze geheel aan jou is. Doe wat goed voor jou voelt.
  Ik vind het bloggen ook te leuk om er mee te stoppen, maar ook hier zal er een bezem doorheen gaan en andere indeling. Tijd voor bezinning!
  Ik vind jouw foto’s altijd zo prachtig en zie dat je inspireert… ook aan mijn adres, geef ik gewoon toe! Dus Lonneke… go with the flow en alles zal goedkomen!
  Sonja (yustsome) onlangs geplaatst…Kruidvat 1+1 gratis | L’Oreal Paris | KoopjesjachtMy Profile

  1. Lieve Sonja, bedankt voor je mooie reactie. Ik vind het zo leuk om te horen dat ik je inspireer! xxx

 5. Ik snap het helemaal idd! Ik heb ook best veel struggles gehad met bloggen en m’n persoonlijke leven (het voelde vaak als verplichting). Neem idd je tijd en lekker je rust; ik kijk uit naar je nieuwe artikelen in 2017! <3

  1. Dankjewel Daphne!

 6. Ik vind het altijd al zo knap dat jij voor je eigen blog schrijft, maar daarnaast ook voor anderen blogt. Daar gaat zoveel tijd inzitten! Ik snap dat je daar verandering in wilt brengen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe artikelen 🙂
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…L’Oréal Paris Color Riche 552 – 330My Profile

  1. Anne, dankjewel voor je lieve reactie. Om alles gewoon vol te houden is dit de beste keuzen en als gastblogger schrijven blijf ik ook zo leuk vinden!

 7. Nog een gelukkig nieuwjaar! En ik denk dat dit zeker een goede keuze kan zijn; ontspanning is ook heel belangrijk en eigenlijk klinken je nieuwe plannen ook wel leuk! Ik ben ook wel benieuwd naar je wat persoonlijkere artikelen.
  Kirsty onlangs geplaatst…MAC Whirl LipstickMy Profile

  1. Leuk om te horen Kirsty en natuurlijk ook voor jou de beste wensen!

 8. Nog de beste wensen en een prachtig, liefdevol en gezond 2017 gewenst! ik vind het ook niet nodig om mijn naam te veranderen, zo herkent iedereen mij nu dus ik hou het zo! X

  1. Rachel ook voor nog de beste wensen! xxx

 9. Je moet sowieso doen wat voor jou het beste is en het beste voelt. Persoonlijke artikelen vind ik altijd erg leuk om te lezen, en ik heb je persoonlijk ontmoet en weet nu al dat dit prachtige artikelen zullen worden. Ik wens je heel veel moois voor 2017! Knuff!!
  hilde onlangs geplaatst…Hillybilly’s Diary #23My Profile

  1. Wat lief van je Hilde, dankjewel!

 10. Jeetje ik kan me goed voorstellen dat je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat druk bezig bent, want alleen je eigen blog en je gastartikelen kosten veel tijd. Verstandig om wat artikelen te gaan schrijven, die beter aansluiten bij je privéleven. Ben ook zeker benieuwd om daar meer over te lezen :). Nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst en ik hoop dat 2017 zowel nail-passion als jou, Lonneke, veel moois mag brengen! Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Mijn eerste piercing is een feit!My Profile

  1. Hoi Lisa, jij ook de allerbeste wensen voor 2017! Dankjewel voor je reactie!

 11. Ik snap je keuze heel erg goed dat je wat afwisseling wilt.
  Ik vind overigens dat jij een van de beste swatches maakt qua nagels!
  Manon onlangs geplaatst…Leuke momenten van 2016My Profile

  1. Ahhh wat een mooi en super lief compliment! Dankjewel Manon 😀

 12. Die blog struggles, ik ken ze ook maar al te goed. Ten eerste moet ik even kwijt dat ik – net als vele anderen al hebben gezegd – vind dat je echt prachtige foto’s maakt. Ik kan me voorstellen dat daar enorm veel energie in gaat zitten. Je blog op een lager pitje zetten kan voelen als falen, maar kan vervolgens ongelofelijk goed uitpakken. Ik heb het zelf ook gedaan en ik merk dat ik daardoor meer kwaliteit kan leveren en er dus ook meer energie uit kan halen. Heel veel blogplezier dit jaar en uiteraard nog de beste wensen voor 2017. <3 <3
  Sara | MevrouwMiauw onlangs geplaatst…🍾❤My Profile

  1. Dankjewel Sara, Jij ook nog de beste wensen voor 2017! inderdaad klopt wat je zegt, ergens voelt het als falen maar je hebt gelijk zo moet je het niet zien en daardoor kan je wel kwaliteit leveren. Goed om te horen dat het jouw ook juist meer op heeft geleverd. Evengoed heel erg bedankt voor je compliment, ik vind dat erg leuk om te horen vooral omdat ik andere altijd veel beter vind ik bekijk de dingen van mezelf gewoon met andere ogen 😉 xxx

 13. Hey Lonneke,

  Zeer begrijpelijk! En gewoon doen wat voor jou het beste is 🙂 . Ik vind het helemaal leuk dat je ook persoonlijke artikelen gaat plaatsen. Dat vind ik altijd leuk om te lezen hihi.
  Enne neem de tijd voor jezelf en voor ontspanning 🙂 , dat is zeer belangrijk 🙂 .

  Liefs!
  Astrid onlangs geplaatst…Doe jij al mee met deze winacties?My Profile

  1. Hoi Astrid, dankjewel voor je lieve reactie! Liefs

 14. Leuk dat er meer variatie komt en natuurlijk blijf ik je volgen! ♥
  Mariska onlangs geplaatst…Alles valt op zijn plaatsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge