Nailbox | Confessions Of A Nail Polish Addict

 

Onlangs had Nailbox een interview van mij afgenomen en deze staat ook online op hun website. Vandaag deel ik dit interview ook op mijn blog. Hierin vertel ik je o.a. hoe mijn liefde voor nagellak is gegroeid en welk nagellak merk mijn favoriet is.


1. Vertel eens iets over jezelf
Ik ben Lonneke een 31- jarige moeder van een dochtertje van 2,5 jaar. Ik woon samen met mijn dochtertje en vriend in Noord-Holland. Ik ben heerlijk fulltime moeder en daarnaast vul ik mijn avonduren met bloggen. 

2. Beschrijf je blog Be Beautifully
Be Beautifully is een blog waar wekelijks reviews komen van make-up producten,  verzorgingsproducten en nail arts.

3. Hoelang blog je al op Be Beautifully en waarom ben je begonnen
Ik blog nu ruim 1,5 jaar op Be Beautifully dagelijks. Ik begon met bloggen omdat mijn vriend een nieuwe hobby had. Ik had eigenlijk geen hobby’s dus begon ik met zelf dingen te maken die ik zag op welke.nl. Opeens kwam ik door een DIY van Serena van Beautylab terrecht, en vanaf dat moment ging ik blogs lezen en volgen. Uiteindelijk ging ik kijken of ik ook een blog kon aanmaken en dat was zo gemaakt voor ik er erg in had was mijn blog online. In het begin wist ik er echt niet veel van en heb gedaan wat goede voelde. En nu zie ik dat mijn blog steeds meer groeit, iets wat ik zeker niet had verwacht maar wel onwijs leuk vind.


4. Hoe is jouw liefde voor nagellak en nail art ontstaan?
Tot vorig jaar april/mei had ik niets met nagellak maar door mijn blog is deze liefde begonnen. Ik had nooit geweten en dat ik dit zo leuk zou vinden. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en het is gewoon een kick als een nail art gelukt is en apart is, ik kan er echt een warm gevoel van krijgen in mijn buik.

5. Wat voor invloed heeft nagellak in je leven
Ik lak dagelijks mijn nagels of maak een nail art, je kan dus zeggen dat het een grote rol speelt in mijn leven. Ik ben altijd wel opzoek naar inspiratie en nieuwe technieken.

6. Wat is jou absolute nagellak merk.
Ik heb twee favoriete nagellak merken en dat is Zoya en OPI. Beide hebben een goede dekking vaak al met 1 laagje en blijven ook lang zitten, wat ik ook erg belangrijk vind is dat de lak fijn aanbrengt.

7. Herinner je jouw allereerse nail art.
Dit is mijn eerste nail art. Ik had wat stickers toen bij de Hema nail art stickers en steentjes gekocht. Ik was volgens mij wel trots op mijn eerste nail art, terwijl als ik het nu zie zie moet ik lachen. Mijn nagels waren toen nog heel erg kort en de skills die ik nu heb had ik toen nog niet. Ik denk dat iedereen dit kan als je creatief bent en geduldig. Het is heel veel doen en heel veel vallen maar je leert er wel van. En wat ik ook heb is dat ik me elke keer weer wil verbeteren.

8. Wat is jouw geheim om je nagels in goede conditie te houden
Ik heb van mezelf geen sterkte nagels in tegendeel ze zijn zwak, broze nagels. Ik had van alles geprobeerd tot ik uiteindelijk gelnagellak ging gebruiken. Hierdoor zijn mijn nagels een stuk versteviger en bladderen ze niet meer af. Daarnaast verzorg ik ze met nagelolie en handcrème en 1 keer in de twee weken doen ik ze in een badje met amandel-olie.

9. Hoeveel potjes telt jouw nagellakstash
Dat zijn er nu 320 wat ik best wel mee vind vallen. Ik heb heel veel verschillende kleuren en soorten zodat ik ze ook daardoor kan gebruiken in mijn nail arts.

10. Welk nagellakmerk zou je nog graag in je bezit willen hebben
Ik zou nog heel graag wat lakjes van het merk Lacquester willen hebben. Dit zijn vaak hele mooi en aparte lakjes en daar heb ik een zwak voor.

11. Wat is de duurste nagellak dat je ooit hebt aangeschaft
Voor mij is de duurste nagellak van OPI en ik heb daar meerdere van. Voor OPI betaal je €15,00 wat meer is dan wat je gemiddeld voor een nagellak betaald. Maar ik vind het zeker waard want ze zijn van goede kwaliteit.

12. Als je voor de rest van je leven maar slechts een potje nagellak mag gebruiken welke zou dat zijn?
Ik ga dan voor OPI My Address is Hollywood. Je verwacht het niet maar ik draag doorgaans nooit nail arts vaak niets heb ik niets op mijn nagels of een roze kleur, dus deze keuze is niet moeilijk.

13. Waar haal jij keer op keer je inspiratie vandaan?
Vaak via Instagram en soms kan ik ook gewoon lekker aan tafel zitten en ga ik wat dingen proberen op een nagelwiel, en vaak komt er wel iets uit wat ik mooi vind.

14. Hoe bewaar jij je nagellakken? 
Ik had in mijn oude woning plankjes van de Action aan de muur daar had ik ze in staan. Nu ik ben verhuisd staan ze beneden in een 5 lade kastje van de Blokker. Ik kan er makkelijk bij en zo staan ze verder ook niet in de weg.

Nailbox, heel erg bedankt voor dit leuke interview!

En wat ik nog aan iedereen wil zeggen; Denk niet “ik kan het niet” want iedere nail art blogger is onderaan begonnen, het is oefenen, oefenen en oefenen en veel geduld hebben. Ik geloof dat als jij het wilt dat je het ook kan!

Liefs, Lonneke

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

22 Replies to “Nailbox | Confessions Of A Nail Polish Addict”

 1. Leuk om te lezen! 😉 Xx

 2. 320 potjes?! Woow, wat een grote stash! Leuk interviewtje 😉

 3. Wat leuk om te lezen!!! leuk interview!!! WOW 320!!! Dat is echt veel! haha vergeleken met mij… ik heb er maar 20 geloof ik 😛 ik heb zelf niet zoveel geduld met nail arts… Het lakken gaat nog wel maar om creaties te maken?… 😛 Ik vind ze allemaal bij jou erg mooi!! 🙂 ik kijk altijd vol bewondering naar al je mooie creaties!

 4. Wat leuk. Ze hebben mij ook geinterviewd. Heb alleen mijn lakjes niet geteld, durf ik niet.

 5. Erg leuk om te lezen! 320 lakjes.. wow!

 6. Ik vind jouw nailart altijd zo gaaf 😀 Ik ben zelf er een beetje te klunzig voor haha! Wel kan ik stipjes zetten *oh yeah!*

 7. Wat een mooie foto van je zelf! En leuk om wat meer over jou te lezen. Ik ben echt helemaal gek op al die nagellak artikel van jou. Gelnagels zouden voor mij ook een uitkomst zijn.

 8. Erg leuk om te lezen! Ik hoop ooit ook zulke mooie nailart's te kunnen maken!

 9. Wauw wat heb je veel lakjes zeg! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers hoor. Heel erg leuk om te lezen!

 10. Ongelooflijk dat je er nog maar zo kort mee bezig bent, je bent echt goed 🙂

 11. Leuk interview, en je bent weer eens een echte beauty op de foto! XxX

 12. Wat een leuk interview en leuke vragen ook! Heel erg leuk om te lezen en grappig dat je begonnen bent door een DIY van Serena. En prachtige foto's erbij, ik vind jou nail arts echt altijd het leukst en mooist om te zien!

 13. leuke vragen! ik vind het wel bijzonder dat je voor je blog nog niets met nagellak had, want je bent heel creatief en talentvol met nagels!

 14. Wat een super leuk interview. 320 nagellakjes? Wauw dat is echt heel veel haha. Leuk om te lezen dat je op deze manier je creativiteit hebt ontdekt, je bent echt onwijs snel gegroeid!

 15. jij moet video's gaan maken van hoe jij je nagels doet echt zo onwijs mooi!

 16. Oh wauw jij hebt veel! Toen ik begon met bloggen had ik ook echt volgens mij meer dan 150 potjes haha. Inmiddels heb ik juist meer weggedaan.

 17. Erg leuk voor te lezen, ik heb belange niet zoveel nagellak als jij 🙂 x

 18. wat een leuke tag! haha jij hebt wel eeeecht veel nagellak
  ik draag eigenlijk bitter weinig nagellak de laatste tijd
  en nu ik het hier zo lees, krijg ik zin om ff mijn nagels te lakken haha, ik denk dat ik het toch wel ff ga doen vnv 🙂

  liefs
  Karlien

 19. Heel mooie wijze raad. Leuk artikel trouwens. Ik wist zelfs niet dat je nog niet zo lang nail art deed. Ik dacht dat je al jaren ervaring had, zo lijkt het toch. Want je maakt echt de leukste dingen. 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge