NOTD | Sally Hansen Surrey & O.P.I Gaining Mole-Mentum

Ik had afgelopen week bij de Big Bazar dit grove glitter lakje van OPI gekocht. De kleuren die er in zitten zijn goud en licht roze. Ik was even aan het zoeken naar een mooie combinatie. Toen ontving ik van Joor dit blauwe Sally Hansen lakje en maakte een combinatie met O.P.I.

 • Sally Hansen – Surrey 
 • O.P.I Gaining Mole-Mentum

Ik heb hier op de foto drie dunnen laagjes van Sally Hansen Surrey  op. Ik heb niet eerder een Sally Hansen lakje gehad dit was mijn eerste ervaring. Wat mij opviel was dat het kwastje smal is en de nagellak erg dun, dat vind ik persoonlijk niet erg prettig. Drie laagjes heb je echt wel minimaal nodig voor een goede dekking. De kleuren vind ik wel mooi, een diep blauwe kleur met een soort parelmoer glans erin.

Ik heb al deppend de glitterlak van O.P.I  Gaining Mole-Mentum aangebracht op juist een beetje dat extra glitter op mijn nagel te krijgen. Je kan het ook lakje maar dan zal het effect subtiel zijn maar ook mooi.

Sally Hansen Surrey is verkrijgbaar bij de Action
O.P.I. Gaining Mole-Mentum  is verkrijgbaar bij Big Bazar ( momenteel 3 voor €12,-)

Wat vind jij van deze combinatie? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

 Follow on Bloglovin

23 Replies to “NOTD | Sally Hansen Surrey & O.P.I Gaining Mole-Mentum”

 1. Wat een toffe combinatie Lonneke! Ik sta ook steeds met OPI lakjes in mn handen bij de Big Bazar maar tot nu toe elke x weer terug gelegd. Ik heb al zoveel en moet een beetje de hand op mn knip brengen πŸ˜‰ Xxx

 2. Ik vind de combinatie heel mooi! De glitters steken zo mooi af tegen het blauw, mooi weer meis!

 3. Wat een prachtige combinatie zo!

 4. Leuke combinatie! Ik heb dat glitterlakje ook van OPI, vind hem zo gaaf met die grote stukjes πŸ™‚

 5. Wauw ziet er super gaaf uit! πŸ™‚ tof dat je die gebruikt hebt ! πŸ˜€ die Sally Hanson!

 6. Wat een prachtige manicure heb je ermee gemaakt!

 7. Wat een heerlijke combinatie is het geworden…erg mooi!

 8. Gave combinaties! Het geeft mij echt een pasen-gevoel!

 9. Ik krijg altijd een complex van jouw nagels, haha. Ze zijn zo mooi! Wat een bijzonder lakje van OPI, echt ee eyecatcher!

 10. Ik wou dat ik zulke lange stevige nagels had! Erg mooie combinatie ook !x

 11. Wauw de combinatie is prachtig, jammer dat er echt drie dunne laagjes van de blauwe tint gebruikt moest worden. De topcoat is ook echt GEWELDIG!

 12. Oeh wat een mooie glitter zeg!

 13. woah gorgeous πŸ˜€

 14. Wauw pretty! Mooie combi πŸ™‚

 15. Mooie combinatie! Het blauwe lakje vind ik wel mooi, alleen ik hou zelf ook meer van iets bredere kwastjes :).

 16. Wat een mooie combi. Ik ga van de week ook weer even kijken bij de Big Bazar.

 17. h wow de combinatie is echt prachtig!

  liefs
  Karlien

 18. erg mooie combinatie xx

 19. die topcoat maakt het echt prachtig, wow!

 20. Hele mooie combinatie.

 21. Mooie combinatie weer! πŸ™‚

 22. Dit is echt een hele mooie combinatie!

 23. Oh, ik ben verliefd op deze prachtige combinatie! Wauw..!

Geef een reactie

CommentLuv badge