Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73

Steeds meer maak ik stempel nail arts. Het is makkelijk en geeft in een handomdraai een leuk effect. Ook kan je met behulp van een stempel plate makkelijk zelf nail art stickers maken. Vandaag review ik de Nur Besten Stamping Rose BP-73 plate en leg ik uit hoe ik hiermee nail art stickers maak, kijk je mee!

Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73

Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73

Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73

Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73

Op deze ronde stempel plate zitten 8 afbeeldingen met afbeeldingen van rozen. Ik vind zelfs de verpakking waarin de stampel plate komt erg leuk.

 

Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73

Ik heb eerst de basiskleuren aangebracht op mijn nagels en dit allemaal goed laten drogen. Ondertussen ben ik alvast wel begonnen met stempelen. Ik heb een gouden nagellak gebruikt om de afbeelding te stempelen. Ondanks dat ik echt geen speciale stempel nagellak gebruikte kwam de afbeelding perfect op de stamper zonder moeite. Ik kan je zeggen dat ik de kwaliteit dus echt niet onder vind doen dan duurdere stempel plates.

Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73

Toen de afbeelding op de stamper zat heb ik met een heel fijn kwastje de roosjes ingekleurd en goed laten drogen om uitlopen te voorkomen. Toen de afbeelding gekleurd en wel goed was gedroogd heb ik er een top coat overheen aangebracht en wederom weer goed laten drogen.

Als de afbeelding op de stamper goed droog is haal ik voorzichtig met een pincet de afbeelding van de stamper af, en zo heb je eigenlijk je eigen nagelsticker gemaakt, daarna breng je het aan op de nagels met dit als resultaat! Ik vind het een leuk effect zo.

img_2811

Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73

Ik ben erg te spreken over de plate. De afbeeldingen komen makkelijk en perfect op de stamper en daarna op de nagels. Wat ik al eerder zei is dat deze plate echt niet onder doet voor de wat duurdere plates.

Nur Besten |  Stamping Plate Rose BP-73  is verkrijgbaar bij Nur Besten voor €0,89

Heb jij weleens zelf nagelstickers/decals gemaakt?

Liefs, Lonneke

Follow

*ik heb dit product ter review ontvangen, dit heeft vanzelfsprekend geen invloed op mijn mening.

17 Replies to “Nur Besten Stamping Plate Rose BP-73”

 1. Heel tof! Fijne prijs ook.
  Susan onlangs geplaatst…Nakd Fruit&Nut nibblesMy Profile

 2. Dit kende ik nog helemaal niet. En wat goedkoop! Je fotos vind ik echt prachtig.

 3. wauwie wat mooi weer moppie!
  Jamey Herben onlangs geplaatst…My new Bomberjack van Loavies + armcandy!!My Profile

 4. Super leuk gedaan! Ik lak zelf m’n nagels niet zo vaak maar dit lijkt me wel de moeite om eens te proberen 😀
  Naomi onlangs geplaatst…Discovering Fraser Island in group with a guide (part 2)My Profile

 5. Leuk resultaat! En de stampingplate ziet er zo leuk uit, en de verpakking.
  Kim onlangs geplaatst…Herfst EssentialsMy Profile

 6. Mooi patroontje. Lang geleden dat ik zelf nog eens nail stamping heb gedaan.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Get Ready With Me | Victoria Beckham Estée LauderMy Profile

 7. Prachtig! Ik ben hier zelf niet zo van (te onhandig) haha. Mooie foto’s weer!
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #39. Tandarts, een opkomend griepje en sushi.My Profile

 8. Wauw wat ziet het er geweldig uit! 🙂

 9. Ik neem hier de tijd nooit voor, maar het resultaat is zo leuk!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Wishlist oktober 2016 – beauty, fashion, lifestyle!My Profile

 10. oehh pretty 😀 ik moet ook echt weer eens mijn plates er bij pakken!
  femketje onlangs geplaatst…Look – Zombie Centipede – HalloweenMy Profile

 11. Volgens mij is dit best wel even werk, maar mag het resultaat er zeker zijn!
  Rebecca onlangs geplaatst…Optiek workshop op het Deltion College | Back to school?My Profile

 12. Heel bijzonder, even anders dan altijd 1 kleur nagels.
  Rochella onlangs geplaatst…Nieuwe Sephora itemsMy Profile

 13. Ik kende dit nog helemaal niet, maar ik zag laatst een tutorial voorbij komen en het ziet er vrij makkelijk uit! Deze plate is lekker goedkoop en het ziet er erg goed uit. Misschien toch eens proberen.
  Dalinka onlangs geplaatst…De aantrekkingskracht van paars en roodMy Profile

 14. Wat een mooie nail art! De berrykleur matcht perfect met het goud en de rozen. Zelf lukt het me helaas na jaren nog steeds niet om fatsoenlijk te stempelen, al blijf ik het proberen 😛

 15. Ooooh jaaaaaa hier hou ik van! Ik heb ook jarenlang getracht te stempelen en opeens had ik het onder de knie! Mooi Lonneke, topper ben je!
  YuStSoMe onlangs geplaatst…ONTDEK DE GEHEIMEN VAN HET MINERAALWATER VAN SPA | SPAMy Profile

 16. Wauw, dit is zo mooi! Helaas lukken dit soort dingen nooit bij mij…
  Joyce onlangs geplaatst…Ted Baker telefoonhoesje voor mijn nieuwe iPhone 7 plus! My Profile

 17. Schitterend Lonneke en zit ook in een stamping mood. Ooit zal het me perfect lukken 😉 (diy) waterdecals zijn een alternatief voor diegene die het stempelen maar niet onder de knie krijgt! 😉 Xxx

Geef een reactie

CommentLuv badge