Nvey Gloss Glow Shine Travel Set

Ik ontving van SoloBioMooi een leuk travel setje van het merk NVEY. Dit is natuurlijk ook een merk die alleen maar producten verkoopt op natuurlijke basis. Ik kende het merk niet maar lipproducten en mascara’s zijn altijd erg leuk om te reviewen. Benieuwd wat ik van deze drie producten vind, lees dan verder!

 

De ingrediënten van Nvey zijn biologisch en dierproefvrij!

 

Van de lichtste lipgloss had ik geen hoge verwachten maar was wel heel nieuwsgierig en benieuwd naar de rood/bruine lipgloss en de mascara.

 
Een mooie, natuurlijke rood/bruine lipgloss. Niet te aanwezig en daarom een goede kleur die ik ook dagelijks kan gebruiken. Wat mij echt direct opviel is dat deze lipgloss niet plakt! Door de spons applicator kan je de lipgloss netjes en goed aanbrengen.
 
Deze kleur is zoals je ziet doorzichtig maar heeft wel hele fijne mooie shimmers er in. Je kan ook eventueel deze over een lipstick aanbrengen voor extra glans. Wat ik fijn vind is dat deze twee lipgloss niet alleen mooi zijn om te zien maar ook nog eens verzorgend en hydraterend zijn.

 

Volumising Mascara NVEY ECO
Het aanbrengen van deze mascara was niet erg fijn en voor een beetje effect had ik toch meer product nodig dan dat ik normaal nodig heb. Van mezelf heb ik korte wimpers en dus zijn voor mij volume mascara’s altijd erg welkom, hier zie ik alleen niets de volume terug die ik had gehoopt of had verwacht. S’middag kwam mijn vriend thuis hij zie ‘wat heb jij onder je ogen?, lijkt wel of je een blauw oog hebt‘. Ik keek in de spiegel het was de mascara die niet meer op mijn wimpers zat maar door gelopen. Ik heb vrijwel nooit een mascara die uitloopt en gebruik zelf ook nooit waterproof dus hier ligt het niet aan. Niet veel later dat mijn vriend erop aansprak kwam mijn schoonmoeder binnen die dacht dat ik had gehuild. Ik vertelde dat ik deze mascara aan het testen was, helaas geen positief resultaat.

Ik ben teleurgesteld in de mascara, dat deze geen volume geeft kan wellicht aan mijn wimpers liggen maar dat het uitloopt hoort niet. Ik ben wel erg te spreken en enthousiast over de twee lipgloss, vooral de rood/bruine die ik hier ook op de foto op heb draag ik vrij regelmatig.

Nvey ECO Make-up Mascara is verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor €22,99-8gram
Nvey ECO Make-up Lip Lustre Lolita is verkrijgbaar bij SolobioMooi voor €25,99-8gram
NVEY ECO Make-up Lip Lustre Cristal is verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor €25,99-8gram


Ben jij bekend met het merk NVEY? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

* Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft
vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar
eerlijkheid geschreven.

21 Replies to “Nvey Gloss Glow Shine Travel Set”

 1. Die rood-bruine kleur staat je zeker goed 😀 Vooral in de herfst zal deze erg mooi staan! Wel jammer van de mascara 🙁

 2. De gloss zien er mooi uit, jammer inderdaad van de mascara

 3. Jammer van die mascara zeg !! 🙁 die lipgloss zien er wel leuk uit !!!

 4. Mooie producten. Jammer van de mascara 🙁 De lipglossjes zien er mooi uit.

 5. Die doorzichtige kleur is eigenlijk heel mooi! Ben ik een beetje vergeten, wil wel weer eens zo'n lipgloss! x

 6. Die glossy ziet er wel super uit!!

 7. Ik houd niet van lipgloss en de mascara is zeer teleurstellend.. Ik sla over.

 8. De lip lustre vind ik super mooi en staat je ook heel goed. Jammer inderdaad van de mascara. Daar had ik wel meer van verwacht.. in ieder geval dat hij niet onder je ogen zou gaan zitten 😉

 9. Mooie lipgloss is dat en je foto is prachtig.

 10. Jammer van de mascara zeg, de glossjes zijn wel heel mooi.
  xx Anne

 11. Voor die prijzen vind ik het eerlijk gezegd niet waard, zeker die mascara niet! Maar die rood/bruine lipgloss lijkt me wel zijn geld waard!

 12. de glosses zien er erg mooi uit ♥ jammer van de mascara xx

 13. oeioei joei…de rood bruine lipgloss vind ik wel heel mooi ( ook al ben ik echt geen gloss vrouwtje) de kleur staat je wel heel erg mooi…prachtige full face foto, Lonneke

 14. Ik vind de rode kleur erg mooi en deze staat jou erg leuk

 15. De rode kleur lipgloss vind ik erg mooi ❤️ wat jammer dat de mascara geen volume geeft aan je wimpers en dat het uitloopt de gedurende dag! X

 16. Het eerste glossje vind ik echt heel erg mooi! Wel echt super jammer van de mascara. Ik heb zelf altijd al problemen met uitlopende mascara dus die zal zeker niets voor mij zijn haha!

 17. Wat jammer van de mascara! De lipglossjes zien er wel mooi uit 😉

 18. Wat een leuk setje, die lipglossjes zijn inderdaad heel mooi 🙂

 19. erg jammer van de mascara, maar de lipglossjes vind ik wel mooi! uitlopen hoort inderdaad niet nee.

 20. Dat is wel een behoorlijke tegenvaller van de mascara. Nu kan je nog blij zijn dat het thuis ontdekt werd, en niet buiten de deur. De gloss is mooi, zeker voor de herfst. XxX

 21. Ik vind de mascara ook niet fijn met mijn ook korte wimpers. De glossen staan je wel erg mooi. Maar nu denk ik ook dat er weinig is dat jou niet staat…

Geef een reactie

CommentLuv badge