Opgemaakt in januari

 Vandaag mijn allereerste opgemaakt artikel op mijn blog! Ik doe dit niet elke maand maar ik had nu zoveel opgemaakt dat ik het toch leuk vond om met jullie te delen. En ook wil ik jullie laten weten wat ik weer opnieuw zou kopen of niet, zelf vind ik dat altijd fijn om bij andere te lezen.

 

Opgemaakt in januari

Treaclemoon The Raspberry Kiss
Ik vond het heerlijk om te douchen met de producten van Treaclemoon en ik was niet de enige mijn vriend vond het ook heerlijk! Ik had deze douchegel samen met een bodycrub van Treaclemoon, die helaas bijna op is. Ik zou zeker opnieuw producten van Treaclemoon kopen! Wil je de review lezen van de Treaclemoon The Raspberry Kiss klik hier.

Opgemaakt in januari

Organix Cherry Blossom Ginseng Shampoo & Conditioner
Voor mijn haar was Organix echt een heel fijn product. Het gaf mij haar meer glans en was minder droog en wat ik erg fijn vind is dat er in de producten van Organix geen sulfaten en parabenen zit. Ik vond alleen dat ik uit de verpakking de conditioner moeilijk het product eruit kreeg waar dit aan lag weet ik niet. Ik zal zeker dit weer opnieuw kopen en ze hebben echt zoveel varianten dus er zit echt voor iedereen wel iets tussen! Wil je de review lezen van  Organix Cherry Blossom Ginseng Shampoo & Conditioner klik hier.

Opgemaakt in januari

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht
Eerlijk ik vergeet echt altijd mijn haar een maskertje te geven. Maar door dat het nu kouder buiten is en de kachel lekker hoogstaat is de conditie van mijn haar er niet beter op geworden. Ik had het masker van Guhl Pluiscontrole & Veerkracht begin december gekocht en heb het 1x per week trouw gebruikt. De geur is zo heerlijk en zoet. Het maakte mijn haar minder pluizig en gaf een mooie glans. Guhl PluisControle & Veerkracht zal ik zeker opnieuw gebruiken.

LÓreal Elive Full Fiber
LÓreal Elive Full Fiber masker. Deze had ik een aantal maanden geleden gekocht samen met de bijbehorende shampoo, conditioner en serum. Ik vergat regelmatig het masker en daarom heeft deze het dus maanden volgehouden in mijn badkamer maar afgelopen maand heb ik hem weten op te maken. Ik heb dun haar en heel stijl je kan er weinig mee en er zit totaal geen volume in van zichzelf. Deze producten leken mij dus ideaal. Maar ik ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat deze producten mij haar er niet mooier opmaakt. Het maakte mijn haar namelijk stug en dof en het voelde helemaal niet schoon en fris aan. Ik zal de lijn Full Fiber van L’Oreal niet opnieuw kopen.

Opgemaakt in januari

Cattier-Paris Roze Klei Masker
Ik vergeet vaak dus haar maskers te gebruiken maar gezichtsmaskers doe ik elke week netjes. Voor mij is een maskertje even een moment voor mezelf maar natuurlijk ook om mijn huid goed te verzorgen en in deze conditie te behouden zolang dat mogelijk is. Ik vond dit maskertje echt heel fijn. Het maakte mijn huid zacht en mijn huid zag er gewoon stuk rustiger en frisser uit na gebruikt. Ik heb het masker 6 keer gebruikt en dat voor een prijs van €6,99 is dus €1,00 per keer. Ik zou dit maskertje zo weer gebruiken ik heb geen enkel minpunt kunnen vinden hieraan.
Wil je de review lezen van deze Roze Klei Masker klik hier.

It’s My Beautyfull Skin Day Scrub Cream
Ik scrub mijn gezicht ook trouw 2 keer per week. Het wordt er lekker zacht van en het reinigt gewoon net wat extra. Ik vond de Hema scrub een fijn budget scrub, toch heb ik meer nodig voor mijn gevoel dan wat deze scrub mij te beiden heeft. Dat komt omdat ik nu 30 jaar ben, de behoefte van je huid veranderd vanaf je 30ste en heb dus iets meer nodig. Wil je de review lezen van deze scrub klik dan hier.

Opgemaakt in januari

THERME Hammam Black Mud Scrub
Deze scrub had ik ook al een tijdje maar ik mocht van mezelf geen nieuwe bodyscrub kopen totdat deze op was. Ik vind het gewoon zonde om half gebruikte producten weg te gooien. Deze maand was het mij dus gelukt om hem op te maken. De geur van deze bodyscrub is lekker fris en het maakte me huid zacht. Het deed dus wat het moest doen en ik vind THERME ook een fijn merk. Maar deze variant zal ik niet opnieuw kopen. Het is een donker substantie en het ging ook onder mijn nagels zitten. Dus had ik het eenmaal van mijn lichaam afgespoeld was ik nog wel even een tijdje bezig om het onder mijn nagels vandaag te krijgen.

 

Opgemaakt in januari

MaXfactor Face Finity Foundaction
Ik doe ongeveer 2 maanden denk ik met een foundation. Van MaXfactor had ik nog niet eerder een foundation geprobeerd. Ik vond de dekking hiervan tegenvallen en ook de houdbaarheid. Dus deze variant zal ik niet opnieuw kopen.

Garnier Oogreinigingslotion Express 2in1 voor waterproof make-up
Ik heb 1,5 maand deze oogreinigslotion gebruikt. In het begin was in enthousiast maar ik kreeg op langer termijn toch wat meer last van prikkende ogen en het haalde net iets minder goed mijn oogmake-up weg dan ik gewend ben. Dit product heb ik wel netjes dus opgemaakt en nu ben ik weer terug bij de oogmake-up reiniger die mij het beste bevalt Nivea. Mocht je willen kan je de review hier terug lezen.

Opgemaakt in januari

Dip & Clean Nail Polish Remover
Dit was mijn eerste Dip & Clean nail polish remover. Ik had al op veel blogs erover gelezen maar het kopen ervan vergat ik gewoon telkens, maar nu kan ik me dat niet meer voorstellen! ik ben echt enthousiast over het gemak van dit product. Het haalt elke nagellak er goed af en het scheelt zo in de watjes. Ik heb nu de 2e Dip & Clean staan die ook al bijna op is. Elke dag lak ik mijn nagels is het niet voor een swatches is het wel voor een nail art. Dus de Dip & Clean nail polish remover wordt elke dag door mij gebruikt en ik doe er ongeveer 3 tot 4 weken mee. Ik ga ook zeker weer een 3e kopen!

Opgemaakt in januari

Paco Rabanne | Lady Million 50ml Eau de parfum
Met geurtjes ben ik altijd zuinig. Ik heb er een aantal die ik dagelijks gebruik en een aantal die ik gebruik voor een leuke gelegenheid. Dit geurtje gebruikte ik voor de leuke gelegenheden en heb er denk ik 1 jaar of misschien iets langer mee gedaan. En deze ga ik zeker weer opnieuw aanschaffen een heerlijke frisse vrouwelijke geur!

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

 

 

 

58 Replies to “Opgemaakt in januari”

 1. Mooie producten. Vooral die roze gezichtsmasker lijkt me heerlijk! Ik breng ook wekelijks heel trouw een maskertje aan.

  1. Wat goed van je dat je ook wekelijks een maskertje doet.

 2. Dan moet ik die Dip & Clean toch ook maar eens gaan uitproberen. Ik ben nog steeds in de weer met watjes. Ben benieuwd. Treacle Moon! Ik heb sinds vorige week mijn eerste fles in de badkamer staan. 🙂

  1. Dip & Clean moet je dan echt proberen, scheelt tijd en watjes en is niet eens zo duur en je kan er lang mee doen.

 3. Wat heb je een boel mooie producten opgemaakt!

  1. Ja deze maand waren het er best wel veel, maar dat geldt niet voor elke maand hoor 😉

 4. Fijne producten allemaal! Heb zojuist ook weer een heerlijk maskertje opgehad (kruidvat eigen merk dit x) en ik zou die shampoo ook wel eens willen testen, de geur hiervan lijkt me lekker 😉 Xxx

  1. Ik wil ook nog eens maskertjes van de Kruidvat proberen.

 5. Er staan heel fijne producten tussen, zoals het masker van Cattier Paris, maar ook de Dip voor je nagellak is echt prettig om te gebruiken,
  leuke om even mee te kunnen kijken bij je opgebruikte spulletjes……xx

 6. Ik heb ook net een bad & shower gel van Treacle moon opgemaakt 🙂
  Jammer dat je de face finity foundation niet fijn vond, ik was er best wel gek op.

  1. Nee mijn viel die echt tegen qua dekking maar het is net wat je aan eisen stelt en verwacht denk ik.

 7. Ohh wat een fijne spulletjes.. Jammer wel van de foundation.

  1. Ja dat vond ik ook erg jammer van de foundation.

 8. Wat veel opgemaakt. De hema dip en clean gebruik ik ook graag.

  1. Ja die is inderdaad erg fijn en makkelijk.

 9. Wat heb je veel opgemaakt! Dat masker van Cattier-Paris heb ik zelf ook liggen, die gebruik ik ook zo af en toe 🙂

  1. Ik vond het maskertje echt heerlijk!

 10. Wow wat heb je veel opgemaakt! Die dip & clean van Hema vind ik ook erg fijn! 🙂

  1. Ja ik kan niet meer zonder.

 11. Die Dip&Clean ziet er handig uit! Je hebt superveel opgemaakt, maar het zien er allemaal leuke spulletjes uit.

 12. De Raspberry Kiss lijkt me heerlijk! Je hebt echt veel opgemaakt zeg!

  1. Is ook erg lekker en de scrub is ook fijn.

 13. ooh wat veel! ik maak echt nooit zoveel op!

  1. Dit geldt ook echt niet elke maand voor mij.

 14. Ah die Organix shampoo's zijn zo fijn! Wat een mooie producten!

  1. Ja ik ben ook fan van Organix!

 15. Lekkere producten heb je opgemaakt! Maar even, hoe doe je dat? Ik heb nog niks opgemaakt xd

  1. Hoe ik dat doe… Ik gebruik veel producten dagelijks en dan lukt het me wel om het in een maand op te maken.

 16. Heerlijke producten heb je opgemaakt, vooral de Lady Million is echt lekker! X

 17. Fijne producten heb je opgemaakt, ik was eigenlijk wel benieuwd naar de foundation maar die laat ik toch maar in de winkel liggen haha

  1. Helaas was het voor mij niet een fijne foundation. Ik kan je wel LÓreal aanraden die zijn meestal wel goed.

 18. Leuke producten!
  Die dip&clean nailpollish remover ziet er erg goed uit!
  Ik denk dat ik hem ook maar eens zal aanschaffen!

  1. Hij is echt makkelijk en betaalbaar.

 19. Wauw veel opgemaakt in 1 maand haha! Mij lijkt de eerste showergel nog steeds zo fijn, ik heb hem 1 keer gebruikt bij een vriendin en ik heb spijt dat ik hem niet gekocht heb in Duitsland!

  1. Ze hebben ze bij de Albert Heijn te koop je kan via internet kijken welke filialen ze precies verkopen.

 20. Wat een fijne producten! De Lady Million ruikt echt heerlijk.

  1. Klopt Lady Million is een heerlijk geur helaas was deze nu echt op.

 21. Hmmm wat heb je lekker veel opgemaakt 🙂 De treacle moon staat ook bij mij in de kast om gebruikt te worden 😀

  1. Ik ben erg benieuwd welke Treaclemoon jij hebt.

 22. Fijne producten heb je opgemaakt. Ik wil ook nog echt graa de Treaclemoon uitproberen. Ook moet ik mijn haar ook vaker maskertjes geven :). En de hema dip & clean heb ik ook, super handig en fijn!

  1. Gelukkig ik ben dus niet de enige met het gebruik van haarmaskers 😉 Bij de grote AH hebben ze Treaclemoon echt heerlijke geuren hebben ze.

 23. Wat heb je veel opgemaakt, lijken mij fijne producten! Dat kleimasker wil ik ook nog eens proberen.

  1. Dat klei masker is echt heerlijk en ook nog eens op natuurlijke basis.

 24. dat is weer aardig wat 😀

  1. Ja deze maand wel maar dat geldt niet voor alle maanden soms maar 1 product.

 25. De 'Raspberry Kiss' van Treaclemoon lijkt me erg fijn! Vooral de geur. Ik ben wel benieuwd naar dat kleimaskertje van Cattier-Paris!

  1. Hij was echt heerlijk en ga hem zeker nog eens kopen.

 26. Wat leuk om te zien welke producten je hebt opgemaakt … en welke je nog wilt kopen en welke niet.. oeiii die remover pot van de Hema ga ik eens proberen!

  1. Ja ik kan je de Dip & Clean van de Hema echt aanraden.

 27. Wat heb je een hoop opgemaakt! Ik was al een tijdje benieuwd naar de Therme scrub, maar nu weet ik dat ik hem niet hoef te kopen 🙂

  1. Hij is goed maar ja ik vond het gewoon persoonlijk vervelend dat het zo onder mijn nagels kwam.

 28. Wat een fijne en mooie producten heb je opgemaakt! En wat lekker veel ook! De geur van Paco Rabanne wil ik ook nog zo graag, heerlijke geur!

 29. Oo wat heb je veel opgemaakt 🙂
  Er zitten fijne producten tussen!
  X

 30. Lekker veel opgemaakt!

 31. Wat leuk dat dit je eerste opgemaakt artikel is! Persoonlijk vind ik dit één van de leukste artikelen om te lezen 😉 (Veel) korte reviews in één artikel: handig! Je hebt mooie producten en merken opgemaakt!

 32. ik heb het l oreal masker ook en ik koop hem idd ook niet opnieuw…niet dat hij slecht doet voor mn haar,maar merk ook niks positiefs en heb zo te horen net zulk dun, volumeloos haar als jij.

Geef een reactie

CommentLuv badge