OPI I Reached My Gold

Vandaag een korte maar duidelijke review. Vorige week zag ik enkele lakjes van OPI voor €6,00 per stuk bij de Etos. Mij viel direct dit glitter lakje op en ben er uiteindelijk nog special terug voor gegaan. Maar met dit lakje heeft OPI me voor het eerst echt teleurgesteld.

OPI I Reached My Gold komt uit de Spotlight On Glitter collectie van vorig jaar. En echt het lakje zag er veel belovend uit. Een combinatie van fijne gekleurde glitters en grote gouden glitters. Maar wat mij direct op viel is dat de glitters in dit lakje naar beneden zakken in het flesje. En eigenlijk had dat al genoeg moeten zeggen. Want de verhoudingen tussen de basis en de glitters klopt niet. Hierdoor komen niet tot nauwelijks de glitters op het kwastje, want het glijd er direct weer vanaf en dus zie je niets op je nagel. Omdat ik met gewoon lakken niets zag heb ik het uiteindelijk maar aangebracht met een make-up spons maar veel mooier word het er niet op. Gelukkig dat mijn miskoop maar €6,00.

Heb jij nog lakjes van OPI in de aanbieding gekocht bij de Etos? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

18 Replies to “OPI I Reached My Gold”

 1. Wauw, wat een beauty van een lakje! Heel mooi die verschillende glittertjes, zorgt echt voor een heel feestelijk en speels effect! Jammer dat je er echter zoveel moeite voor moest doen om dat resultaat daadwerkelijk zo op de nagels te krijgen. Echt zonde. Toch vind ik het er op de foto's heel pretty en feestelijk uitzien!

 2. Mooie lak zeg. Jammer dat de glitters niet helemaal meegaan met de kwast. Het ziet er alsnog heel mooi uit!

 3. In het flesje is hij prachtig, jammer dat het veel moeite kost om de glitters mooi op je nagels te krijgen…
  XOXO esmee

 4. Op je nagels ziet het resultaat er echt prachtig uit, alleen jammer dat het zo moeilijk is om die glitters op je nagels te krijgen!

 5. Ik doe het niet zo vaak maar ik vind het wel heel mooi!

 6. wauw deze vind ik echt super!

 7. Hier bij Etos hadden ze deze en een knalroze kleur. Ik heb ze laten liggen, want ik zag inderdaad dat die glitters zo onderin het flesje zaten. Alsof hij heel oud was ofzo. Zonde!

 8. Het lijkt mij een erg leuke en kerstige topcoat 🙂

 9. Oejj, deze ziet er wel heel erg feestelijk uit, heel erg mooi!

 10. Oh mooi zeg met die grote glitters!

 11. Hey Lonneke,

  Wat jammer zeg dat deze erg tegenvalt. In het flesje ziet het er heel mooi uit. Toch heb je er ook wel iets moois van kunnen maken hoor! 🙂

  Liefs!

 12. Wat jammer dat de glitters naar onderen zakten. Vind het resultaat toch best mooi geworden met het sponsje! Het lakje ziet er in het flesje ook wel erg mooi uit!

 13. Wat jammer dat dit zo'n miskoop is geweest! Toch vind ik het resultaat op je nagels er wel mooi uitzien, maar als je daar heel veel moeite voor moet doen is dat wel echt een minpunt.

 14. Het resultaat is zo leuk! Super jammer dat het wel een miskoop was. Dat is echt balen…

 15. Balen hoor! Van Opi verwacht ik toch wat meer, maar gelukkig was het wel een aanbieding.

 16. Wat een mooie, feestelijke topper ♥

 17. Die kwam ik vandaag ook tegen in de winkel! Vond hem erg mooi maar alles was inderdaad naar beneden gezakt. En aangezien ik vaak tevreden ben met de (veel goedkopere) lakjes van de Hema, heb ik hem niet gekocht 😉

 18. Wat zonde! Toch leuk dat je ze nog hebt aangebracht voor de review. Ik moet zeggen dat ik de afwisseling tussen de verschillende, grote en kleine, glitters wel erg mooi vind. x

Geef een reactie

CommentLuv badge