P2 Easy Gel Polish | 010 Exquisite Grey

 

Laatst kreeg ik mijn eerste P2 lakjes van Tatiana. Ik heb al zoveel hierover gezien en gelezen maar nooit eerder zelf de kans gehad om te testen. Het is jammer dat P2 alleen in Duitsland te koop is, ik hoop echt dat dit toch eens gaat veranderen!

 

Toen ik het kwastje zag werd ik al blij. Het kwastje heeft een mooie breedte en zodra je er licht druk op zet waaiert deze mooi uit waardoor je heel netjes de lak kan aan brengen. De lak zelf is ook niet te dik of te dun.

 

 

 

Exquisite Grey is een zacht grijze creamy nagellak. Het is een mooie kleur die overal bij kan en voor mij ook erg fijn is om te verwerken in combinatie met een nail art. Je brengt twee dunnen laagjes aan en dan heb je een mooie dekking en het lakje droogt vrij snel.

 

 

Wat ben ik blij met dit lakje en van P2 wil ik echt nog wel wat meer lakjes van dit merk!
Ben jij al bekend met de nagellakken van P2? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.
Liefs, Lonneke

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

22 Replies to “P2 Easy Gel Polish | 010 Exquisite Grey”

 1. Wauw, ik had niet verwacht dat de kleur zo gaaf zou uitpakken! Ik ga gemiddeld 2 keer per jaar naar Duitsland om naar make-up en beautyproducten in te slaan 🙂

 2. Ik heb nog geen lakje in deze kleur, maar wat is dat tof zeg!!

 3. Super mooi en clean kleurtje! Ik had niet verwacht dat deze zo mooi zou staan 🙂

 4. Mooi zeg! Ik zie steeds vaker lakjes van P2 langskomen, en ze vallen nooit tegen!
  liefs sabrina

 5. wauw wat een mooi lakje!! Mooie kleur!! kende nog niet de P2 lakjes! Maar ik ga binnenkort naar Duitsland dus ik ga er wel even naar kijken! 🙂

 6. Ik zag de foto al op instagram. Een prachtige kleur! Echt, dit vind ik heel mooi. Mijn ouders gaan regelmatig naar Duitsland, dus ik zal ze eens vragen deze voor mij mee te nemen. Bedankt voor de tip!

 7. ooh wat een schattig kleurtje! Heel mooi!

 8. wat een geweldige kleur! vroeger hadden we dit merk in nederland ook wel, bij de schlecker. nu koop ik het soms bij DM drogist in duitsland.

 9. Prachtig kleurtje zeg, ik hou van grijze nagels!

 10. Deze lijkt mij erg leuk als basis voor ene nail-art!

 11. Wow deze kleur pakt echt heel erg mooi uit

 12. Wauw, prachtige lak voor de lente!

 13. Ik ben blij met alle positieve reacties op dit lakje. Ik vond het erg moeilijk om kleuren uit te kiezen maar hij is echt prachtig. X

 14. oehh die is mooi 😀

 15. waaaauw deze foto's zijn echt super mooi
  en dat nagellakje is ook schitterend

  liefs
  Karlien

 16. Wauwie prachtig kleurtje!
  X

 17. Wat een bijzonder kleurtje, heel mooi!

 18. Dat is een mooi kleurtje! Ik heb zelf de lakjes van P2 nog niet kunnen uitproberen maar ik lees er veel goeds over. Mocht ik in Duitsland belanden dan weet ik het wel…..

 19. Wat is dit een mooi zacht kleurtje!

 20. Oh wauw de volgende keer als ik bij de DM ben koop ik deze sowieso. Wat een gave kleur is dit zeg!

 21. Heerlijke basis voor een nail art!

Geef een reactie

CommentLuv badge