Persoonlijk | Bloggen, Werken & Privé

Goedemorgen! Er zijn veel ontwikkelingen geweest de afgelopen maanden en tijd om weer even een kleine update te geven met wat mij bezig houd en hoe het met mij gaat!

Bloggen

Ik ben afgelopen maand ben ik benaderd door Jamey van de blog Beauty Unboxing voor een vaste samenwerking. Deze is inmiddels in volle gang. Ik krijg veel nieuwe kansen en mogelijkheden door deze samenwerking en haal er veel energie uit. Ik vind het heel erg gaaf en spannend allemaal en ga er 100% voor. Daarnaast volgde ik Jamey al een geruime tijd. Ik vind haar altijd erg puur en spontaan overkomen. Ook haar website ziet er goed verzorgt uit, mooie product en outfit foto’s en veel wisselende artikelen.

Ik schrijf nu ook al enkele maanden voor Mariska van de blog doormariska.nl. Eerst was dit één keer in de maand en nu vroeg ze of ik het leuk vond om 2 keer per maand een nail art te delen op haar blog. Dit leek mij leuk en ook goed om mijn skills wat te verbeteren. Wat een leuk feitje is is dat Mariska en ik echt dezelfde smaak hebben qua kleuren als het gaat om nagellak. Ook Mariska schrijft goede artikelen en ook geeft ze veel advies en tips over het bloggen.

Werk

Ik heb vanwege Posttraumatische stress-stoornis enkele jaren in de WIA gezeten. Nu gaat het beter met mij en wil ik verder met mijn leven. Ik vind het goed dat Keyshia ziet dat papa en mama werken en dat als je iets wilt bereiken in je leven je er ook iets voor moet doen. Daarnaast zal het mij ook erg goed doen. Ik zit nu op een punt dat ik het werken ook echt best wel mis en toevallig heb ik vandaag na 4 jaar mijn eerste sollicitatie.

Privé

Jullie weten ook dat mijn moeder erg ziek is. Ik wil daar nu niet meer veel over zeggen maar goed gaat het niet. Ik probeer mij voor te bereiden op wat komen gaat, al is dat bijna een onmogelijke taak.

Met mijn dochtertje Keyshia gaat het heel goed. Ze is nu ruim 3 jaar oud alweer. Wij hebben haar al ingeschreven voor de basisschool waar ze al veel zin in heeft. Nu is de tijd ook gekomen om zindelijk te worden en dat gaat erg goed moet ik zeggen. Ik kan zo genieten van haar en ze maakt mij elke dag weer zo gelukkig. Op de peuterspeelzaal heeft ze ook enkele vriendjes en vriendinnetjes gemaakt waar we deze zomer ook leuke dingen mee gaan doen!

Liefs, Lonneke

Follow

18 Replies to “Persoonlijk | Bloggen, Werken & Privé”

 1. Wat fijn dat het zo goed gaat met je blog en de samenwerkingen. Heerlijk. De energie straalt er ook vanaf. Ik wens je heel veel succes met je sollicitatie en heel veel sterkte met je moeder. Ik denk aan jullie. X
  Marion onlangs geplaatst…Terrorisme: Wat kunnen we doen?My Profile

 2. Leuk dat je zoveel plezier beleeft aan je blogsamenwerkingen. Succes met de job search.
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | Sephora Contour Eye Pencil, Colorful Rouge and Lip BalmMy Profile

 3. Heel veel succes met je sollicitatie! <3
  Kelly onlangs geplaatst…Kitchen WishlistMy Profile

 4. Heel veel sterkte met de ziekte van je moeder. Ik kan mij voorstellen dat dit altijd meespeelt in alles wat je doet.
  Heel veel succes met je sollicitatie! Ik hoop dat dat wat wordt!
  xxx ( en als met je kindje alles op rolletjes loopt wordt alles om je heen vaak een stuk fleuriger toch? lekker genieten! )
  hilde onlangs geplaatst…Zoya PixieDust Bay nagellakMy Profile

 5. Wat een leuke blogpunten en wat goed dat je vandaag een gesprek hebt, zoals ik al zei: succes! En wat een vervelende situatie die je als laatste benoemd, veel sterkte!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Ik ga mijn droom waarmaken!My Profile

 6. Wat goed dat je weer gaat werken. En je PTSD een plek gegeven hebt, zover ben ik nog niet.
  Ik wist dat je moeder ziek is, maar durfde niet te vragen hoe het nu gaat. Ik hoop dat je daar ook je rust in kunt vinden. Hier hebben we helaas ook geen controle over.
  Heel veel succes, je zou een toffe collega zijn!
  Yust onlangs geplaatst…Pedifresh | weg met die zweetvoeten! | VoetsprayMy Profile

 7. heel veel succes met je sollicitatie 😀
  femketje onlangs geplaatst…Essence – 2 in 1 Eyeshadow & Liner.My Profile

 8. Sterkte met je.moeder! Wel hartstikke fijn om te lezen dat die samenwerkingen goed gaan 🙂

 9. Succes met je sollicitatie! Inderdaad wel echt grappig dat we dezelfde smaak qua nagellak hebben, haha. Vind het ook super leuk dat je twee keer in de maand een artikel voor me wilt schrijven 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Essence Lights of Oriënt nagellakMy Profile

 10. Wat leuk om te horen dat je vandaag een sollicitatie hebt! Succes meid! En leuke update weer! Sterkte met je moeder en wat leuk met al die samenwerkingen! 🙂

 11. Ik wist het niet van je moeder, dat is mij even ontglipt! Maar iig veel sterkte en succes met je sollicitatie!
  Joyce onlangs geplaatst…Suitsuit kofferhoesMy Profile

 12. Wat fijn dat het zo goed gaat met je dochtertje. En superleuk je vaste samenwerkingen. Ik volg Jamey en Mariska ook met veel plezier. Hoe is je sollicitatie gegaan? Sterkte met je moeder xx
  Astrid onlangs geplaatst…Bodyshop shoplogMy Profile

 13. Leuk die blogsamenwerkingen! Fijn dat het goed gaat met je dochtertje! Sterkte met je moeder,
  Ilse onlangs geplaatst…Nagelproducten opgemaaktMy Profile

 14. Wat fijn om een update te lezen. Wat vreselijk van je moeder 🙁 Ik kan niet meer zeggen dan: geniet zoveel mogelijk, maak mooie herinneringen en praat. Je kan niet meer doen dan verder over je heen laten komen. Wat wordt je dochtertje alweer groot! Super van je solliciatie, toi toi maandag. Wat voor werk eigenlijk? 🙂 Good luck en ik wens je alle goeds en sterkte aankomende tijd. Ik denk aan je <3
  Madeleine onlangs geplaatst…ME-time + Win: Dr. van der hoog gezichtsmaskers 🙂My Profile

 15. Wat een fijne update en wat komt er veel leuks aan! Sterkte en beterschap voor jou en je moeder, maar focus op al het moois wat nog komen gaat!
  Demi onlangs geplaatst…LETS GLITTER UPMy Profile

 16. Wat leuk om weer eens een persoonlijke update van jou te lezen. Spannend om na 4 jaar weer te solliciteren, inmiddels heb je je sollicitatie achter de rug, ik ben heel benieuwd hoe het gegaan is. Ik hoop dat je de baan te pakken hebt!
  Ik vind het heel erg om te lezen van je moeder, ik wens je heel veel kracht en sterkte toe.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Win OPI Alice in Wonderland Through the looking glass mini set! by Emma VerbekeMy Profile

 17. Hey Lonneke,

  Wat goed om te lezen dat je het zeer goed gaat met je blog en met de samenwerkingen 🙂 . Heb je zeker verdiend! En wat goed dat je weer bent gaan solliciteren, ik ben zeer benieuwd hoe het gegaan is 🙂 . En veel sterkte meid met je moeder 🙁 !

  Liefs!
  Astrid onlangs geplaatst…Nieuwe WordPress plugins die ik gebruikMy Profile

 18. Benieuwd hoe je sollicitatie is gegaan! Dank voor het delen van je persoonlijke notes.

Geef een reactie

CommentLuv badge