Persoonlijk Nail Passion Blog Break

De afgelopen weken was het erg stil op mijn blog. In mijn laatste artikel had ik al laten weten dat ik in een drukke periode zat en daar zit ik nog steeds in. Daarom neem ik een blog break hoe en wat verder vertel ik jullie vandaag.

 

Mijn verjaardag (19 maart) en die van mijn dochtertje Keyshia (27 maart) zijn voorbij en was super leuk en gezellig! Nu Keyshia 4 jaar is gaat ze ook een nieuwe levensfase in. Sinds een week gaat ze nu naar de basisschool en deze stap gaat toch minder makkelijk dan gedacht.

Keyshia ging vanaf haar tweede, tweemaal daags naar de Peuterspeelzaal zonder problemen. Ze heeft echt nooit gehuild en keek er altijd naar uit om er heen te gaan. Ze had haar plekje binnen de groep n vriendjes gemaakt. Nu is ze begonnen op de basisschool en moet ze opnieuw haar plek vinden binnen de groep en vriendjes. Ze vind het allemaal heel erg spannend en dat begrijp ik helemaal natuurlijk.

Elke dag gaan we een stapje vooruit. De school en ook wij als ouders geven Keyshia de ruimte en tijd die zij nodig heeft. We belonen haar en geven haar elke dag complimenten wat haar ook echt wel dat zelfvertrouwen geeft wat ze nu nodig heeft. Ook merk ik dat de kinderen uit haar klas contact proberen te zoeken met haar en ik geloof dat ze echt binnenkort wel vriendjes heeft gemaakt en alle spanning weg is.

Mijn tijd en energie gaat natuurlijk in eerste instantie naar mijn dochtertje. Hier komt nog bij dat mijn baan per 1 mei stopt vanwege reorganisatie. Ik ben dus ondertussen ook opzoek naar een nieuwe baan. Deze twee punten zijn de reden dat ik momenteel niet ga bloggen op Nail Passion. Maar dat betekend niet dat ik jullie blogs niet meer ga bezoeken of helemaal stop. Ik ga namelijk twee keer per week bloggen op Beauty Unboxing en schrijf ook artikelen voor The Decorator en Nailbox. Natuurlijk hoop ik dat gauw de energie en tijd weer is om ook op Nail Passion verder te gaan.

Liefs, Lonneke

 

15 Replies to “Persoonlijk Nail Passion Blog Break”

 1. Take your time! Succes met de zoektocht naar een nieuwe baan
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Aardbeien kwarktaart zonder pakjes en zakjes – RECEPTMy Profile

 2. Goh, wat vervelend voor je dochtertje dat ze het er moeilijk mee heeft. Alle aandacht gaat natuurlijk naar haar toe! Gewoon lekker op haar eigen tempo laten wennen, dan komt het vast goed. Ieder stapje is er één :). Heel veel succes met het vinden van een nieuwe baan, ik ga voor je duimen!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Review | Pupa Vamp! definition mascaraMy Profile

 3. Goed om je weer te lezen! Ik miste je al! Je dochtertje zal zeker snel haar plekje vinden. Het zal flink wennen zijn voor haar op de basisschool tussen allemaal (nu nog) vreemde kindjes, maar ze zal vast binnenkort haar plekje vinden en vriendjes en vriendinnetjes krijgen en jij vragen krijgt als ” mam, mag “vriendinnetje” bij me komen spelen” maar ook vragen of jouw dochter bij iemand anders kan spelen.. spannend vond ik dat zelf in het begin. Maar alles komt zeker goed. Heel veel succes met het vinden van een nieuwe baan! Liefs
  Deb onlangs geplaatst…Green and Glamorous: Vernieuwde make-up lijn van Dr. HauschkaMy Profile

 4. He wat vervelend voor je dochtertje. Daar gaat veel energie naar toe. Het is weer een hele nieuwe fase. Doe alles op jouw manier! gelukkig zien we jouw prachtige nagels nog wel ergens verschijnen 🙂

 5. Dat kan ik goed voorstellen dat je daarvoor tijd wilt aan besteden…. Neem je tijd!!! En wat vervelend voor je werk 🙁 hopelijk vind je gauw een andere baan !
  Joor onlangs geplaatst…OOTD : Een blauw jasje met een tof bloemen rokje!My Profile

 6. Wat vervelend.. heel veel zoek succes.. het is soms een lange weg! maar het komt altijd goed. liefs en hopelijk vind je snel wat ♥
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Apple Watch 1 Series ReviewMy Profile

 7. Helemaal begrijpelijk dat je even stopt met bloggen, dat zijn toch wel dingen die voorgaan. Net als een baan vinden, dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Succes! x
  Mariska onlangs geplaatst…Webshoptip: Tassenwinkel.nlMy Profile

 8. Ik snap heel goed dat je een break houdt. Hopelijk vind je een leuke en goede baan!
  Manon onlangs geplaatst…Persoonlijk dagboek 1 – Heerlijk lenteweer, veel overwerken, alles ging in een flits voorbij & bloggenMy Profile

 9. Wat vervelend allemaal zeg. Ik raak toevallig ook per 1 mei m’n baan kwijt en weet wat dat met je kan doen. En dan ook nog de zorg voor je dochtertje, doe lekker rustig aan meis 🙂 Ik hoop dat je snel weer een nieuwe, leuke job vindt!
  Natascha onlangs geplaatst…Waarom eigenlijk iedereen producten met niacinamide moet gebruikenMy Profile

 10. Heel logisch meid. Je meisje gaat voor alles!! Heel veel succes met alles, uiteindelijk komt alles zeker goed 💗💗
  Jolanda onlangs geplaatst…Rodial Super Acids X-Treme Hangover MaskMy Profile

 11. Je dochter een nieuwe baan vinden is zeker prioriteit. Gelukkig hoeven wij jou niet helemaal te missen. Af en toe blogpauze moet kunnen. 😉

 12. Rustig aan and take it easy. Allemaal hele begrijpelijke redenen. Kind en baan gaan altijd voor!
  Hennie onlangs geplaatst…Mijn nieuwe zonnebril van Polette | + WIN!My Profile

 13. Rustig aan! Veel succes met het vinden van een baan en met je dochtertje:-) Ik lees het wel weer wanneer je terug komt!
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Nabla Citron – Extravirgin – Absinthe – NarcisoMy Profile

 14. Het zal vast helemaal goedkomen met je meisje. Het ene kindje heeft iets meer tijd nodig aan die grote verandering. Succes ook met het vinden van een nieuwe baan! knuff
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Uit de pers! Douglas Cruise Look!My Profile

 15. Positief blijven en succes met het vinden van een nieuwe baan!

Geef een reactie

CommentLuv badge