Persoonlijk | Verhuizing update

Inmiddels ben ik verhuisd en hebben de meeste spullen een plekje gekregen. Toch was het de afgelopen tijd moeilijk voor mij om te bloggen. Dit kwam mede door de verbouwing van de badkamer en dat we regelmatig geen stroom hadden, nu de badkamer klaar is en wij een nieuwe stoppenkast hebben kan ik weer het bloggen oppakken.
Naast het verhuizen was het ook erg wennen allemaal voor mijn dochtertje ( 2 jaar). Nieuwe omgeving een eigen slaapkamer en even het slaapritme helemaal kwijt. Vandaag laat ik wat details zien van ons nieuwe huisje, kijk je mee!

Dit is de woonkamer. Waar eerst alle meubels in onze vorige huis zwart waren heb ik eindelijk mijn zin gekregen en hebben we bijna alleen maar witte meubels. Omdat ik wit tegen wit niet heel mooi vind heb ik gekozen om in onze woning een aantal muren taupe te verven, hierdoor komen de meubels mooier uit.

Laatst waren we in een woonwinkel en daar zag ik dit grote schilderij/foto. Ik vond hem zo apart en gaaf dat ik deze echt moest meenemen.

Ik heb ook een plekje gemaakt met een foto van mijn zoontje Noa*. Ook al is hij er niet meer hij zal altijd een plek binnen ons gezin hebben. Elke avond brand ik een kaarsje voor hem.

Op dit moment hebben wij nog onze oude banken. Twee weken geleden hebben we eindelijk na lang zoeken een nieuwe zithoek gevonden met een bijpassende tafel. Omdat het special; gemaakt moet worden voor ons duurt het 12 weken voordat het hier staat, dus nog even geduld.

De muur die een scheiding is tussen het woongedeelte en de keuken heb ik ook taupe geschilderd ook het achter wandje bij de keuken.

 

Wij hadden nog geen eethoek en op Marktplaats vond ik een steigerhouten eettafel met 6 stoelen. De tafel is handgemaakt, wauw vind ik hem niet maar mis staat niet. Ik ben blij dat de tafel voor zes personen is, mijn schoonzusje komen regelmatig en ook mijn drie nichtjes dus voor ons geen overbodige luxe 😉

Ik had jaren geleden alweer een spiegel van mijn moeder gekregen, deze was toe aan een beetje verf, hierdoor heeft de spiegel een tweede leven gekregen. Van de week had mijn dochtertje een klein bosje bloemen geplukt :-).

Dit waren een aantal foto’s van onze nieuwe woning. Ik voel me nu al helemaal thuis en de ruimte is heerlijk. Ik merk ook dat mijn dochtertje een stuk gelukkiger is. Want een twee-kamerwoning voor een gezin en geen goede tuin is eigenlijk niet te doen. Nu achteraf vraag ik me af hoe we het 3 jaar daar zo hebben volgehouden. Maar ik wist dat er altijd mensen waren die het slechter hadden en ook het bloggen hielp mij erg in die periode.

 

27 Replies to “Persoonlijk | Verhuizing update”

 1. Mooi mop…ziet er schitterend uit! En heerlijk dat jullie er nu van kunnen genieten. En…het kan er alleen nog maar mooier en beter op worden! Geniet ervan. 😉 Xxx

 2. Wauw, dat ziet er allemaal prachtig uit zeg!

 3. Wat ontzettend leuk dat je ons foto's laat zien van je nieuwe woning! Ziet er prachtig uit, en vooral je eethoek vind ik onwijs leuk <3

 4. Wat leuk dat je een aantal details van jullie nieuwe huisje hebt laten zien. Het ziet er mooi, maar vooral gezellig en warm uit. En je eettafel is … geweldig! XxX

 5. Wauw, wat een leuk huisje zo! vooral die schilderij is fet!

 6. Ziet er heel erg mooi uit! Die tafel vind ik ook heel erg mooi, steigerhout hou ik wel van!

 7. Heel erg mooi. Net een Pinterest huis 🙂 geniet evan!

 8. Wauw wat mooi! Ik vind je stijl erg leuk. De eettafel vind ik heel erg mooi juist, en tof ook dat die handgemaakt en dus uniek is 😉

 9. Wauw het ziet er echt prachtig uit, ik zou er zo wonen! En wat prachtig dat je nog een plekje gemaakt hebt voor Noa. Liefs

 10. Wat heb je het leuk ingedeeld en ik snap je liefde voor witte meubels!!

 11. Wauw heel mooi ingericht <3

 12. Jullie huis ziet er echt geweldig mooi, gezellig en romantisch uit! en dat schilderij is echt heel vet!

 13. Wauw wat ziet het er mooi uit

 14. Hey Lonneke,

  Wat leuk om een kijkje te nemen in jullie huisje :). Heel mooi ingericht, de stijl spreekt mij echt enorm aan :). Ook ontzettend mooi dat je een speciaal plekje hebt voor Noa <3 !
  Ik ben zelf ook dol op witte meubels :). Jullie eettafel vind ik echt super mooi!

  Liefs!

 15. Erg mooi interieur lonneke! Je tafel is prachtig en ik hou ook van zo'n taupe kleur op de muren 🙂
  Een tuin is idd onmisbaar, zeker met kindjes dus hier gaan jullie veel plezier aan hebben!

 16. Het ziet er heerlijk uit en zo lekkerr licht…dat is goed voor je gemoedsrust…geniet er maar van meis, je verdient dit heerlijke plekje…

 17. Wauw wat ziet het er gaaf uit !!! Mooie plek !!!

 18. Wauw wat ziet het er gaaf uit !!! Mooie plek !!!

 19. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je je al thuis voelt. Dat is zo'n lekker gevoel. En het ziet er prachtig uit. Wat een mooi huis zeg. Ik hou van de kleuren die jullie uitgekozen hebben. Fijn dat je nu ook weer het bloggen kan oppakken. Mooi plekje heb je gecreëerd voor Noa ♥

 20. Wat ziet je huisje er mooi uit 🙂 Liefs Lisa

 21. Wauw wat ziet het er mooi uit! Heel erg mooi ingericht. Ik hoop dat je dochtertje ook snel haar plekje en slaapritme vind, altijd toch spannend zo'n verhuizing.

 22. Echt een prachtige stijl!

 23. Wat een prachtig ingericht huis heb je! Ik vind de kleur van de muren ook erg mooi, net even wat anders dan het witte.

 24. Wat een prachtig ingericht huis heb je! Ik vind de kleur van de muren ook erg mooi, net even wat anders dan het witte.

 25. Wauw wat zit er een enorm fijne sfeer in de foto's. en dus ook in je huisje!
  Prachtig!

 26. Wauww prachtig, ziet er zo gezellig uit 🙂
  X

Geef een reactie

CommentLuv badge