Review: Garnier Fructis Miraculous Oil

Ik ben een enorm fan van arganolie voor mijn haar, ik gebruik het dagelijks tegenwoordig in mijn haar routine! Ik was zeer geïnteresseerd toen ik zag dat Garnier Fructics een Miraculous Oil uitbracht met arganolie. De Garnier Fructis Miraculous Oil trok mijn aandacht omdat:

 • Het is een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare haar olie, je kunt het kopen voor slechts  €6,99-150ml
 • Kan gebruikt worden op elk type haar , op elk moment van de dag, nat of droog.

Arganolie:
Arganolie wordt ook wel vloeibaar goud genoemd. Het bevat vitamine A en
zit vol met antioxidanten. Het zorgt ervoor dat je haar beschermt wordt
tegen uitdroging door bijvoorbeeld de zon of door de föhn. Ook zorgt het
ervoor dat je haar superzacht wordt en een mooie glans krijgt.

Ingrediënten:

 Flacon:

Het product wordt geleverd in dit stijlvolle doorzichtige gele flacon hierdoor kun je altijd goed zien hoeveel product er nog in het flesje zit. Er zit een handige pompje op die precies de juiste hoeveelheid geeft. 

Gebruik: 
De Garnier Fructis Miraculous Oil is een lichte en veelzijdig product gemaakt met arganolie, die bekend staat om haar voedende eigenschappen. Het kan gebruikt worden op nat haar en droog haar. Er zijn meerdere manieren om het te gebruiken; probeer het op nat haar voor het wassen, het fungeert als een intensief masker behandeling! Probeer ook het toevoegen van een druppel of twee om je conditioner voor extra voeding, op droog haar voor directe glans of mijn favoriet, of op handdoekdroog haar. 

De Miraculous Oil is zeer makkelijk te gebruiken, ik heb gebruik twee pompjes voor mijn haar. Ik wrijf het product in mijn handen en verdeel het gelijkmatig met mijn vinger en handpalmen door mijn haar, ik vermijd wel de bovenkant van mijn haar omdat het daar snel vet wordt. Garnier Fructis Miraculous Oil ruikt heerlijk en de olie is zeer licht en comfortabel in het haar!

Als je haar een beetje
extra verzorging en glans kan gebruiken, dan is dit zeker een product
voor jou! Ik ben er erg enthousiast over!

De Garnier Fructis Miraculous Oil is verkrijgbaar bij drogisterijen en kost €6,99 -150ml

Wat vind jij van haar oliën en arganolie? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke 

 Follow on Bloglovin

18 Replies to “Review: Garnier Fructis Miraculous Oil”

 1. Deze staat al heel lang tussen mijn haar producten. Ooit aangeschaft bij een 1+1 gratis actie bij de kruidvat. Heel fijn product. I love argan olie! Zodra ergens argan olie op staat ben ik al geneigd het in mijn winkelmandje te droppen! 😉

 2. Ik ben ook heeel enthousiast over dit product! Gebruik hem elke dag omdat hij m'n haar niet vet maakt 🙂

 3. Ik gebruik heel graag haarolie, momenteel nog steeds de Mythic Oil van L'Oréal, maar ik wil wel eens wat anders proberen!

  X Sara

 4. Wat een fijne olie lijkt me dit, me haar heeft wel wat verzorging nodig haha. Prijsje is ook mooi <3

 5. Deze is fijn! Ik gebruik 'em ook.

 6. Dit lijkt me wel een fijn product! Ik vind argan olie ook fijn voor mijn haar!

 7. Deze ken ik nog niet!

 8. Ik gebruik niet vaak haarolie, maar deze lijkt mij wel goed eigenlijk
  tijd om eens te testen

  Liefs
  Karlien

 9. Ik kende het nog niet maar het klinkt goed

 10. Klinkt goed! Moet ik ook maar eens proberen 😉

 11. Arganolie is heerlijk voor je haar…ik gebruik het regelmatig met veel plezier

 12. Ik heb nog nooit echt olie gebruikt. Vaak als ik het probeerde, vond ik mn haar zo vet worden!

 13. Klinkt goed! Ik gebruik graag haarolie of haarserum. Thuis heb ik er een van Toni & Guy en bij mijn vriend een van John Frieda. Die zijn allebei ook heel fijn.

 14. Lijkt me heel fijn, zeker met mijn droge haar tijdens de zomer 🙂

 15. Klinkt super. Als mijn amandelolie van weleda op is ga ik hier eens naar kijken.

 16. Lijkt me een fijn product!

 17. Klinkt echt super goed! ):)

Geef een reactie

CommentLuv badge