Review: Max Factor Colour Elixir Gloss Enchanting Coral

Je ziet steeds vaker lipgloss met de kleurpigment van een lipstick. Afgelopen voorjaar heeft Max Factor 6 prachtige Colour Elixir Gloss lipgloss gelanceert met prachtige pigmentatie. Ze geven een mooie glans en ik vind de lipgloss met gouden accenten er chic uitzien.

Dit zegt Max Factor dit product:

Max Factor Colour Elixir Gloss heeft een unieke
combinatie van verzachtende mineraaloliën, voedende candelillawa en
glansingrediënten. De lipgloss heeft een handige applicator, die precies
de juiste hoeveelheid lipgloss opneemt. Wil je de kleurintensiteit
verhogen? Breng dan nog een extra laagje lipgloss aan.

De Colour Elixir Gloss heeft een fijn, zacht sponsapplicator die precies genoeg
product opneemt om je lippen van één laagje gloss te voorzien.

Zoals je kan zien is de pigment van deze Coral kleur erg goed en je ziet ook de mooie glans. Wat ik merkte bij het gebruik van de gloss is dat deze niet plakt. Er zit een verzorgende olie en candelillawaz in die je lippen voeden en zacht houden.

Ik ben erg tevreden over Colour Elixir Gloss Enchanting Coral. De pigment en glans zijn goed. De gloss blijft ook lang en goed zitten.

Max Factor Colour Elixir Gloss is te koop voor € 11,99 bij verschillende drogisterijen.


Wat vind jij van deze lipgloss of ga je liever voor een lipstick? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.


Liefs, LonnekeFollow on Bloglovin

11 Replies to “Review: Max Factor Colour Elixir Gloss Enchanting Coral”

 1. Wauw! Wat een mooierd!

 2. Gelukkig komt dit terug. Lipsticks draag ik niet maar glossjes des te meer. Vind m erg mooi.

 3. Wauw dat pigment ziet er erg goed uit! 🙂 Ik ben zelf meer van de lipstick, maar ik draag ook graag getinte lipbalms voor als mijn lippen iets droger zijn en ik toch een kleurtje wil en zo af en toe ga ik voor een leuk glossje 🙂

 4. Een hele mooie kleur. De meeste lipgloss plakt erg maar deze dus niet! Fijne review.

 5. Ik vind het een hele mooie kleur

 6. Een schitterende kleur maar ben zelf niet zo van de lipglosjes. 😉

 7. Ik vind de kleur geweldig, perfect voor de zomer!

 8. Mooi kleurtje!

  Liefs,
  Eva ♥

 9. Hele mooie lipkleur. pretty!

 10. Wat een mooi kleurtje!

 11. De kleur is echt heel erg mooi, het lijkt me een erg fijne en mooie lipgloss aangezien het niet plakt. Ik koop wel liever een wat duurdere lipstick dan een dure lipgloss, maar misschien kan ik deze toch eens gaan proberen. Fijne review!

Geef een reactie

CommentLuv badge