Revlon Colorstay

Vorige week liet ik in mijn shoplog van de Action zien dat ik deze 3 lakjes had gekocht. Ik kreeg veel reacties en vragen over deze 3 lakjes, niet alleen op mijn blog maar ook op Instagram. En vandaag laat ik jullie een uitgebreide review zien!


 

 Ik dacht dat de flesjes even groot waren als de flesjes nagellak van Rimmel London maar ze zijn een stuk groter. Er zit 11,7ml in bijna even veel als de nagellakken van OPI.

Het kwastje heeft een perfecte breedte vind ik en loopt heel klein beetje van breed naar smal.

Revlon Passionate Pink

Ik zo blij met deze mooie roze kleur! Op de foto’s neigt het naar neon roze maar in werkelijkheid is dat is het niet zo fel. Ik heb hier 2 laagjes op en dat is echt voldoende. Ik heb hier geen topcoat op en toch krijg ik een prachtige glans op mijn nagels.


Revlon Delious

Deze rode nagellak komt om de foto een beetje oranje rood over maar in werkelijkheid is het echt gewoon rood. De dekking viel mij echt heel erg tegen en ook de subtantie die was zo dun. Ik heb hier op de foto 3 laagjes op maar kijk eens goed je ziet dat het niet volledig dekt en waarschijnijk bij een 4e laagje wel.

Revlon Stiletto
Ik moest echt nog een zwarte lak hebben ik gebruik het vaak voor mijn nail arts. Ik heb hier op de foto 1 laagje op en meer is er ook echt niet nodig, perfecte lak dus!

Conclusie
Ik moet eerlijk zijn en kan je de rode kleur niet aanraden. De substantie is erg dun en de dekking is gewoon niet goed 4 laagjes heb je minimaal nodig. De Passionate Pink en Stiletto kan ik je wel aanraden. Ik hoorde dat in veel filialen de Revlon Passionate Pink niet verkrijgbaar is dus even goed zoeken of er ergens een verdwaald of verstopt lakje ligt zo heb ik de mijne toevallig gevonden bij de Action.

Revlon Colorstay is momenteel verkrijgbaar bij de Action voor €0,99 per stuk.

Heb jij bij de Action al nagellakken van Revlon gekocht? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

 
Follow on Bloglovin

MailInstagramTwitterGoogle

13 Replies to “Revlon Colorstay”

 1. Erg mooie lakjes!
  XOXO esmee

 2. Ik ben fan! Wat zijn ze mooi he? De dekking is gewoon perfectiomentoooo! 💟

 3. Die roze is mooi! Hoelang blijft het zitten?

 4. Erg leuk! Moet snel weer even naar de action !

 5. Die roze is prachtig! Ik wist trouwens niet dat je site verhuisd was!
  Kon je net eerst niet vinden!

 6. Stiletto vind ik wel erg gaaf zeg! Ben je trouwens van blognaam verandert? Ik kom hier ineens via een andere url, dus ik ben nu wel heel nieuwsgierig hoe dat zit 🙂

  1. Ik was toe aan een nieuwe naam. Lovely Lonnie had ik in het begin vluchtig verzonnen.

 7. Ik kon je blog niet vinden! Ik ben helemaal weg van die zwarte nagellak. En maar 1 laagje nodig?! Dat is toch lekker praktisch!

 8. Een fijne zwarte lak komt altijd goed van pas 🙂

 9. De kleuren zijn echt prachtig. Wel jammer dat je wat meer moet werken met de rode kleur

 10. mooie kleurtjes!

  liefs
  Karlien

Geef een reactie

CommentLuv badge