Rimmel London Rita Ora | Go Wild-Er-Ness & Daisy Days

Twee weken geleden was ik eindelijk sinds tijden weer even in de drogist om voor lakjes te kijken. Toen zag ik weer de mooi collectie van Rita Ora waarvan ik van deze lijn al meerdere kleuren heb. Alleen geel en paars wilde ik nog graag hebben, het zijn ook kleuren die ik vaak verwerk in mijn nail arts. Vandaag laat ik de swatsches zien, kijk je mee!

Rimmel London Rita Ora | Go Wild-Er-Ness
Dit lakje behoort bij veel bloggers tot het favoriete kleurtje. Deze kleur paars is erg goed te gebruiken in nail arts en gecombineerd met andere kleuren. Dit is een mooie kleur paars die iedereen eigenlijk wel standaard in hun stash moet hebben 😉

Ik heb hier op de foto twee laagjes op en had een goede dekking. Ik vind ook de kwastjes erg fijn. Ik kan mijn nagels makkelijk en goed lakken.

 

Bij deze nail art heb ik een soort gelijke kleur paars gebruikt wat erg goed matcht bij de kleuren; mintgroen en perzik kleurige lakjes en goud. Deze nail art had ik enkele maanden geleden gemaakt en blijft me favoriet!

Geel is niet gauw een kleur die ik zo basic zou dragen zelf, het is meer dat ik deze kocht voor mijn nail arts. Vooral in de lente en zomer gebruik ik graag geel het geeft een frisse en toch lieve uitstraling aan je nagels.

Ook hierbij heb ik een goede dekking met twee laagjes. Ik vind deze kleur geel wel heel gaaf en zomers!

Deze nail art is ook van een tijd geleden maar wel soort gelijke kleur geel heb ik hierbij gebruikt. Ik gebruikte hier volgens mij die van de Hema maar ik vind qua kwaliteit, dekking en droogtijd Rimmel London veel beter.

Heb jij ook lakjes van Rimmel Londen Rita Ora? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

 

26 Replies to “Rimmel London Rita Ora | Go Wild-Er-Ness & Daisy Days”

 1. Laatst zag ik ze in de winkel. Alleen voor het flesje zou je ze meenemen. So cute!

 2. Wauw ! Super mooi !!! Geweldig! ! Ik heb nog niks van ze !:) maar wie weet in de toekomst!

 3. Prachtige nagellak, ook heel leuk om te zien hoe je de nagellak hebt verwerkt in je geweldige nail arts!

 4. Wauw wat een leuke nail art heb je er mee gemaakt zeg!

 5. Wat een geweldige nail-art, wow!

 6. Wauw die gele kleur is wel heel gaaf!

 7. Wat een hoop gave nail arts weer <3 Toffe kleuren!

 8. Wat een prachtige kleuren en de nail arts zijn zo gaaf!

 9. Ik heb er (maar) twee van en vind ze echt super fijn! Dit zijn ook prachtige kleurtjes.

 10. Heftige kleurtjes, maar creatieve nagels heb je ermee gemaakt! Een effen kleur is ook maar saai 😉 x

 11. Die gele kleur is wel spetterend! Heel erg gaaf 😀

 12. Ik vind deze lakjes echt enorm fijn! Die gele ziet er mooi uit, lekker fel!

 13. Prachtige kleuren, ik hield nooit zo van geel, maar dit jaar vind ik het echt een topkleur haha.

 14. Hey Lonneke,

  Wat een super mooie kleurtjes, vooral de paarse kleur vind ik erg mooi. Die gele zou ik zelf niet zo snel dragen, maar die paarse wel :). Leuk!

  Liefs!

 15. die paarse kleur vind ik prachtig! geel is niet echt mijn kleur..

 16. Ik heb er zelf ook één en ik vind ze erg fijn, vooral erg mooie lakjes! X

 17. Vind de lakjes van de Rita Ora collectie van Rimmel allemaal zo mooi! Ook deze twee kleuren zijn prachtig!

 18. Wat blijven deze lakjes zo mooi! Je nailarts zijn ook weer super!

 19. IK hou totaal niet van geel, maar vind de eerste nail art die je hebt gemaakt wel mooi 🙂

 20. Eigenlijk zijn al deze lakken van Rimmel uit deze collectie echt onwijs mooi,,,helaas heb ik er nog geen ( komt vast nog wel binnenkort)

 21. Ik ben dol op deze nagellakjes van Rita Ora! Ik heb zelf de roze en groen/blauwe kleur en ik vind ze erg mooi! 🙂
  Deze lila en gele kleur vind ik ook geweldig! 🙂

 22. Wat een schattige kleuren

 23. Wauw het paarse lakje is echt mooi!

 24. Leuke kleurtjes, ik heb de lila versie gekocht een tijdje geleden 🙂 Liefs! x

Geef een reactie

CommentLuv badge