Saal Digital Fotoboek

Via Sonja kwam ik laatst op de Facebookpagina van Saal Digital. Je kon je inschrijven om een fotoalbum te testen. Aangezien ik steeds meer doe met fotografie en ik ook al wat mooie foto’s heb mogen maken, greep ik de kans met beide handen aan. De volgende ochtend kreeg ik direct een e-mail dat ik was uitgekozen. Ik kreeg een waardebon t.w.v. €40,00 waarmee ik volledig een persoonlijk album mocht maken en bestellen, kijk je mee naar het resultaat!

Saal Digital Fotoboek

Saal Digital Fotoboek

Over Saal Digital

Wij leven en werken met passie, overgave, enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid voor fotografie. Hoge kwaliteitsnormen, constante ontwikkeling, innovatieve fotoproducten en 100 % tevredenheid van onze klanten en medewerkers zijn de allerbelangrijkste doelstellingen binnen ons bedrijf. Wij zijn een uiterst moderne online aanbieder van hoogwaardige belichte en gedrukte fotoproducten. Ons portfolio omvat, fotoboeken, fotoafdrukken, posters, kaarten, wanddecoratie ( Alu-Dibond, Alu-Dibond Butlerfinish®, Acrylglas, Canvas, Picturebox en hardschuimplaten) evenals fotocadeaus. Alle fotoproducten in de kwaliteit “Made in Germany”.

 • Kwaliteit. Hoogwaardige fotoproducten van briljante kwaliteit
 • Snelle levering. Gemiddeld in 1-2 werkdagen verzendklaar
 • Betalen zonder risico. Gemakkelijk achteraf per factuur of met PayPal betalen
 • Direct van de leverancier. Directe levering uit het fotolaboratorium van Saal Digital
 • Made in Germany. Alle producten worden in Duitsland geproduceerd
 • Géén leverancierslogo. Alle producten zonder een storend leverancierslogo Bron

 

 

Saal Digital Fotoboek

Van Saal Digital had ik nog niet eerder gehoord, ik bekeek eerst rustig de website van Saal Digital waar een ruim aanbod is aan foto- producten:

 • Fotoboek
 • Fotoafdrukken
 • Wanddecoratie
 • Fotokaarten
 • Fotostandaard
 • Fotoposter
 • Fotokalender
 • Fotocadeaus

Software

Het eerste waar je begint is met het downloaden van software, die volledig in het Nederlands is. Het programma is erg fijn en gemakkelijk in gebruik, zelfs voor een leek als ik. Je kan in het eerste scherm duidelijk een keuze maken wel product je wilt en daarna kan je beginnen met het ontwerpen, wat ik het leukste gedeelte vond.

 

Saal Digital Fotoboek

Mijn keuze fotoboek

Ik koos voor een hardcover fotoboek van 19×19 met een matte, gewatteerde caft en matte foto-pagina’s.  Ik koos ook nog voor de extra optie zonder code. De versie zonder barcode en leverancier logo maakt het fotoalbum nét wat profesioneler en ik vond het zonde om op mijn foto’s zo’n storend vierkantje te hebben die verder geen toegevoegde waarde heeft.

 

Saal Digital Fotoboek

De inhoud

Er zijn talloze mogelijkheden om het fotoboek helemaal naar jouw zin te maken met de aangeboden templates; neutraal, kleuren een thema, met teksten etc. Ik heb gekozen om het fotoboek rustig te houden en koos eenvoudige lay-out. Pagina voor pagina kan je het precies zo indelen wat je zelf wilt.

 IMG_3736 IMG_3737

Het resultaat

Op vrijdag avond had ik de bestelling verstuurd en donderdag kwam mijn fotoboek binnen. Op maandag was het al verstuurd wat ik vrij snel vond, maar omdat het vanuit Duitsland komt duurder het iets langer voordat ik het binnen had.

Goed verpakt kwam het fotoboek van Saal Digitaal binnen. Ik zag direct dat de foto op de caft haarscherp was en door dat ik voor een gewateerde versie had gekozen voelde het luxueus aan. Het boek zit goed en stevig in elkaar.

IMG_3968

IMG_3977

IMG_3974

IMG_3961

De kleuren van de foto komen perfect over en heel intens. Mijn foto’s worden haarscherp weergegeven in het album en het is precies zoals ik wilde.

IMG_3982

IMG_3967

Een leuk weetje is dat de fotoboeken van Saal Digital door UV bescherming een levensduur heeft van 200 jaar, afhankelijk waar je het fotoboek bewaart.

Voor mij was het de eerste keer om een fotoboek te mogen testen, ik had een bepaalde verwachting en mijn dan ook erg te spreken over het eind resultaat. Ik kan Saal Digital zeker aanraden. Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit. Mijn foto’s komen erg mooi en echt over het fotoboek voelt stevig aan

Ben jij bekend met de Saal Digital? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke
Follow

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

17 Replies to “Saal Digital Fotoboek”

 1. Wauw wat mooi!
  Jamey onlangs geplaatst…Hoe promoot jij je blog?My Profile

 2. Wat een mooi foto boek is het geworden. Super dat je deze hebt mogen uittesten en goed om te weten dat deze webshop een aanrader is. Ik ben dol op fotoboeken en zou het liefst elk jaar wel een boek maken. Vaak komt het er niet van, jammer want foto’s in een boek bekijk je veel eerder en is ook leuk om aan anderen te laten zien dan dat je met z’n allen achter de PC (of je telefoon) gaat zitten.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Artdeco Hello Sunshine zomer collectie 2016 by LonnekeMy Profile

 3. Wat een mooi boek is het geworden zeg. Ook prachtige foto’s!
  Susan onlangs geplaatst…Rituals Shower Foam: Ritual of Karma, Zensation, Hammam DelightMy Profile

 4. Altijd leuk zo’n fotoboek! Ik vind vooral de foto’s heel mooi hihi!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Etos anti insect deet rollerMy Profile

 5. Wauw! Wat een super mooi fotoboek heb je gemaakt. Ik mag er ook nog eentje maken bij Saal, maar ik wacht eventjes tot mijn vriend en ik op vakantie zijn geweest. Ik verwacht dat we dan lekker veel foto’s hebben voor een goed gevuld fotoboek.
  Sara | MevrouwMiauw onlangs geplaatst…Wat ik me de afgelopen maand afvroeg | Juli 2016My Profile

 6. Wauw wat ben je toch een topfotografe 🙂 Er zit echt heel veel passie in! Love it. Echt een heel mooi boek geworden!
  Madeleine onlangs geplaatst…Mad’s life in the picture #25 // Vakantie, zon/zee/strand, terug in NLMy Profile

 7. Oh wauw wat is het mooi geworden! Dit is echt een boek, nee visitekaartje, voor jouw fotografie! Prachtig…
  Yust onlangs geplaatst…Swatched-it | Schwarzkopf | Cloudy | NagellakMy Profile

 8. Ziet er heel mooi uit, ook prachtige foto’s 🙂 Mooi om zo af en toe eens door te bladeren!
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Photo diary #84 Secret life of pets, zure matjes ijs & hamburgersMy Profile

 9. Super leuk dat je dit mocht doen 🙂 Je maakt hele mooie foto’s dus het is zeker ook leuk om terug te kijken later.
  Mariska onlangs geplaatst…Even wat persoonlijks! Baan, uitgaan, blog, enzo.My Profile

 10. Wat is ie mooi geworden!! Ik moet nog steeds voor alle 3 de kids foto albums samenstellen vanaf de geboorte….ooopppsss, de oudste is al bijna 12! haha.
  hilde onlangs geplaatst…Mijn nagellak stash!My Profile

 11. Prachtige foto’s!

 12. Wat een prachtig album Lonneke. Super hoor dat je nu je mooie foto’s in een boek hebt. Zo hoort het ook!
  Astrid onlangs geplaatst…Favoriete beautyproducten juli 2016My Profile

 13. Super leuk!! Ik wil dit ook nog steeds doen met de foto’s van onze rondreis door Florida
  Jonna onlangs geplaatst…Kookinspiratie: favoriete blogs en websites #1My Profile

 14. Wat is deze mooi geworden!
  Dineke onlangs geplaatst…SHOPLOG | PRIMARKMy Profile

 15. wat leuk dat je hem mocht testen. Mooi fotoboek. Ik moet nog fotoboek maken. Hopelijk kan ik snel maken. Love fotoboek vooral vierkante formaat.
  Mooi foto`s heb je gemaakt
  Dhini onlangs geplaatst…Hippe zonnebrillenMy Profile

 16. Zo leuk om foto’s effectief op papier te hebben vind ik altijd, print ook geregeld dergelijke boekjes!

Geef een reactie

CommentLuv badge