Spam je blog!

Vandaag geef ik je de gelegenheid om jou blog te spammen. Normaal is spammen not done maar vandaag mag het, graag zelfs! Dit is voor mij en anderen een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken.

Zet in de comments een leuke inleiding waar jou blog overgaat met een link naar je website!

Liefs, Lonneke
Follow

c962a7a948aec713437ed6ff5ba998d5

Bewaren

12 Replies to “Spam je blog!”

 1. Wat leuk, dat spammen! Ik schrijf vooral over vanalles: je vindt op mijn blog http://www.suszie.nl regelmatig posts over make-up, maar ook over eten, hardlopen en andere persoonlijke lifestyle artikelen. Een heleboel dus! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, dan kun je het voor jezelf bekijken. Liefs! Susan
  Susan onlangs geplaatst…Qiriness Wrap Purifiant MaskMy Profile

 2. Hoi! Ik ben Sonja. Ik heb een zwak voor nagellak en lipsticks! Mijn toko is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag en met uitzondering op woensdag! Dan kun je alles op het gebied van beauty en gezondheid/fitness lezen!
  Ook ben ik gastblogger bij PinkIt (ik spam dubbel 🙃)

  http://Www.yustsome.nl
  Yust onlangs geplaatst…Swatched-it | 420 coconut cove | EssieMy Profile

 3. Wat leuk dat we even mogen spammen Lonneke! Mijn naam is Natascha, 29 jaar en hoogzwanger. Op mijn blog http://www.beautyopinie.nl neem ik je mee in mijn zoektocht naar de holy beautygrails. Ik geloof dat de juiste beautyproducten en kleding ervoor kan zorgen dat je als vrouw nog beter in je vel zit. En daar schrijf ik over 🙂
  Natascha onlangs geplaatst…Etos color care lipsticksMy Profile

 4. Wat lief dat we mogen spammen! Dank, Lon!

  Op http://www.tutje.nl vind je hoofdzakelijk beauty, een vleugje lifestyle en af en toe iets over afvallen. Opmaken en afvallen, zou je het kunnen noemen. Dit allemaal – bewust – licht en luchtig.

  Fijne dag!
  Hennie onlangs geplaatst…No7 | Intelligent Colour FoundationMy Profile

 5. Ah wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Eva en het gezicht achter deappelvaneva.nl. Ik schrijf artikelen over Food, Body (beauty reviews!) en Mind die allemaal gaan over een ecochic lifestyle. Ik wil graag mensen inspireren met kleine stapjes om ook iets groener te leven zonder de geitenwollensokken!
  Eva onlangs geplaatst…HAPPY things #38My Profile

 6. Wat leuk dat we mogen spammen. Ik ben Jessica van http://www.lifebyjess.nl . Ik blog sinds december 2015 met ontzettend veel plezier over van alles en nog wat. Outfit inspiratie of leuke diy, tot een kijkje in mijn leven. 3x per week kan je een nieuw artikel lezen.

 7. Hi! Mijn blog is http://valerievanbeek.com/ en ik blog over beauty, fashion en lifestyle! Elke zondagochtend om 10:00 verschijnt er een nieuwe post :).

 8. Zoveel mooie kleuren, glittercombinaties en effecten: ik krijg er geen genoeg van! Mijn naam is Diana en op http://gekopnagellak.blogspot.com/ blog ik over nagellak en alles daar omheen. Ik laat je mijn nail arts zien en leg uit hoe ik ze maak, test allerlei soorten nagellak en laat zo nu en dan mijn vriend kiezen wat er op mijn nagels komt 🙂

 9. yaaaay 😀 http://femketje.nl/ is mijn personal beauty blog waar ik alweer bijna 6 jaar lang fulltime blog. Vooral review, nailart en (extravagantere) looks komen voorbij met een goede dosis humor en kattenliefde <3
  femketje onlangs geplaatst…Recommendations – Essence & Catrice Cosmetics.My Profile

 10. Voor de hippe mama’s of mama’s in spe… zoek je wel eens een leuk boek voor een baby/uk/peuter/kleuter? Neem dan eens een kijkje in mijn kinderboekenblog! Ook tips over leuke voorstellingen, de digitale wereld en natuurlijk over voorlezen!
  Welkom!

 11. Heel tof dat we mogen spammen, dankjewel!
  Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads.Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog van alles en nog wat te vinden.
  http://marategendraads.nl
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mara Tegendraads is verhuisd naar marategendraads.nlMy Profile

 12. Wat leuk dat we mogen spammen! Dank je wel. Mijn naam is Imke en ik blog op http://www.iontrend.nl Al vier jaar schrijf ik meerdere keren oer week over nagellak en nail art. Daar ligt mijn passie en die deel ik graag met je. Een keer in de maand komt er een nail art challenge online met 7 andere meiden. Naast mijn blog ben ik ook actief op Instagram. Ik zou het erg leuk vinden als je een keer op ‘bezoek’ komt. Liefs, Imke
  Imke onlangs geplaatst…Manhattan Last & Shine nagellak 540 Dark DanceMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge