Spam je blog! #5

Vandaag geef ik je weer gelegenheid om jou blog te spammen. Normaal is spammen not done maar vandaag mag het, graag zelfs! Dit is voor mij en anderen een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken.

Zet in de comments een leuke inleiding waar jou blog overgaat met een link naar je website!

Liefs, Lonneke

 

14 Replies to “Spam je blog! #5”

 1. Hi ik ben Nancy van Nancy s Fashion Style. Ik ben een personal style blogger met een Engelstalig blog. Veel interactie met andere bloggers en met leuke series! Ik ben net met een nieuwe serie gestart met een andere blogger , over je slechtste fashion aankopen. Heb jij die ook en wil je ook met je foto van die aankoop op mijn blog in the picture staan? Kijk dan even op de Bad Buy Book pagina over hoe je mee kunt doen!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…PLAID PANTS WITH BOMBER JACKET & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 2. Hihi wat toevallig! Ik heb vandaag zo’n zelfde artikel online gezet ^^
  Ik ben Irina, de eigenaar van de blog Ordinary Odd! Ik plaats dagelijks nieuwe content online over beauty, fashion en lifestyle. Dit zijn 2x per week ook video’s over dezelfde onderwerpen. Alles met een persoonlijke touch: sterker nog, ik ga binnenkort weekvloggen! Ow, en iedere maandag komt er een artikel online vol met blogtips, voor de liefhebber ^^
  Irina onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

 3. Ik schrijf artikelen over zakelijke mode en uiterlijke verzorging voor dames en heren op mijn blog Prettybusiness. Voor iedereen die er netjes uit wilt zien op het werk.
  Aileen onlangs geplaatst…De werkkleding van een echoscopisteMy Profile

 4. Wat lief dat het mag vandaag! Ik ben Liset en schrijf op mijn beauty- en fashionblog http://www.beautydaboek.com. Je kunt hier reviews verwachten van de nieuwste beautyproducten, maar ook leuke how-to video’s, mijn nieuwste aanwinsten en mijn persoonlijke smaak en favorieten. Ik ben een sucker voor fashion en ben dus gek op tassen, schoenen en kleding. Ik geef je graag inspiratie en schrijf ook over persoonlijke ontwikkeling.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Review | Clinique Pep-start Hydrorush moisturizer spf 20My Profile

 5. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Nienke, eigenaresse van een beauty/lifestyle blog. Ik plaats meerdere keren in de week artikelen online, en ik zou het onwijs leuk vinden als je een kijkje komt nemen.
  Nienke Hilbrands onlangs geplaatst…Therme Dutch Glory doucheschuim.My Profile

 6. Beauty, lifestyle en alles wat ik leuk vind komt bij mij aan bod. Voor degenen die mij nog niet kennen. http://www.beautybybabs.com/
  Babs onlangs geplaatst…Review- Charwhite, voor natuurlijk witte tandenMy Profile

 7. Leuk, ik schrijf over ons leven in China! We zijn 2 maanden terug geëmigreerd en maken allemaal spannende avonturen mee.
  Daarnaast schrijf ik over gezond eten en lekkere soep recepten 😋
  Leuk dat we vandaag even mogen spammen 😃

 8. Wat leuk! Ik schrijf elke week over hoe belangrijk gezond leven is en over hoe verschrikkelijk moeilijk ik dat vind. Met een vleugje zelfspot uiteraard😉

 9. Wat lief dat we mogen spammen.

  Ik ben Jill, 26 en woonachtig op Curaçao.

  Ik blog op mijn persoonlijke blog: http://www.jillopcuracao.nl
  Hier geef ik je een kijkje in mijn leven op Curaçao en vind je informatie en bezienswaardigheden welke overigens steeds worden aangevuld.

  Verder blog ik over van alles en nog wat op mijn blog: http://www.jillslife.nl
  Recensies over boeken, beauty, lifestyle, diy en travel is wat je hier kunt vinden. Deze site ben ik onlangs begonnen.

  Kom jij een kijkje nemen?

 10. Wat lief zeg dat we mogen spammen! Mijn blog heet Nicolished.com en op mijn site schrijf ik dagelijks over beauty en skincare en zo nu en dan ook wat lifestyle-related dingen. Ik ben dol op mooie makeup producten en de beste skincare en ik geniet enorm van het schrijven van reviews over deze producten. Dus als je ook geinteresseerd bent in makeup en skincare, neem dan zeker even een kijkje!

 11. Wat lief dat we even mogen spammen Lonneke! Ik ben Natascha, 30 jaar, mama van Tess en een enorme beautyholic. Op http://www.beautyopinie,nl neem ik je mee in mijn zoektocht naar fijne smeersels en mooie kleding, schoenen en sieraden. Ik pluis graag ingrediëntenlijsten uit en zoek producten die écht doen wat ze beloven. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen,
  Natascha onlangs geplaatst…Kleine dingen die ik heel LEUK! vindMy Profile

 12. Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!!
  Ik ben Tamara (34) van Mara Tegendraads, chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes, unboxings, mijn hondjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog!
  http://marategendraads.nl
  Tamara TS onlangs geplaatst…Maastricht Tattoo Convention 2017My Profile

 13. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Karin van Mama’s Meisje. Ik blog niet alleen over zwangerschap, mama & baby dingen, maar ook over beauty, food en eigenlijk alles wat ik leuk vind. Ik ben niet alleen Mama, maar ook Meisje en houd van pastel, thee, chocolade, in bad met Rituals, een zonnige dag en mooie quotes! Dit komt allemaal terug op mijn blog 😀
  Karin onlangs geplaatst…Primark Shoplog Voorjaar 2017My Profile

 14. Leuk! Ik ben Sanne en ik ben 16 jaar. Ik blog al langer dan een jaartje op mijn blog http://www.sanneglossy.weebly.com waar ik schrijf over mode en alles wat meisjes leuk vinden!
  Hopelijk tot op mijn blog!♥

  xxx Sanne

Geef een reactie

CommentLuv badge