Spam je blog!

Vandaag geef
ik je weer gelegenheid om jou blog te spammen. Normaal is spammen not done maar vandaag mag het, graag zelfs! Dit is voor mij en anderen een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken.

Zet in de comments een leuke inleiding waar jou blog overgaat met een link naar je website!

Liefs, Lonneke

 Follow on Bloglovin

16 Replies to “Spam je blog!”

 1. Ik ben Sonja van de Sande. Ik heb ook een blog, gericht op 40 plussers, maar ook daar onder ben je meer dan welkom, ben je goed voorbereid op wat gaat komen.
  Voorheen blogde ik alleen maar over nagellak, maar merkte dat ik meer in mijn mars had. Dus roer omgegooid en in juni 2014 de draad opgepakt met http://www.de40plusvrouw.nl

 2. Inderdaad, spammen is not done! Leuk dat we nu mogen spammen!
  Mijn blog: lovewithessie.blogspot.com gaat over van alles en nog wat! Zowel makeup, nagellak, verzorging en meer vind je op mijn blog en dat allemaal met een persoonlijk tintje! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje kwam nemen!
  XOXO esmee

 3. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Kirsty en ik blog dagelijks op http://www.beautiliciousworld.nl over beauty, fashion, food & lifestyle, met de nadruk op beauty. Behalve artikelen, komen er ook twee video's per week online op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! 🙂
  Psst… Er loopt momenteel een hele leuke winactie waarbij je een Jane Iredale PureGloss kunt winnen!

 4. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op bymarlayne.nl. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou nemen. Ook maak ik sinds kort video's en ben ik te volgen op Instagram en Twitter onder de naam bymarlayne.

 5. Wat lief en leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Saartje en ik blog dagelijks over Beauty, Fashion & Lifestyle op Shoppingsarah.com. Ook ben ik actief op Youtube en heb ik daar bijna de 1000 abonnees bereikt waar ik ongelooflijk blij mee ben (bij de 1000 abonnees komen er ook maar liefst DRIE winacties online!!!). Drie keer in de week zie je dan ook de filmpjes terug om mijn blog en daarnaast zie je op mijn blog reviews, diy, fashion inspiraties, maar ook veel lifestyle artikelen. Van alles wat meiden leuk vinden om te lezen. Neem dus lekker een kijkje op mijn blog en laat me weten wat je ervan vindt:)

 6. Ah leuk spammen! Ik ben esther en dagelijks blog op ik op http://www.looksbyesther.nl binnenkort veranderd mijn naam trouwens maar dat is tot nu toe nog niet zo ver! Dagelijks blog ik over beauty,fashion lifestyle alle onderwerpen waar de meeste bloggers over bloggen haha. Neem zeker een kijkje 🙂 xx

 7. Wat lief dat we mogen spammen!

  Ik ben Léonie, een 19 jarige studente met een blog. Ik blog over van alles wat mij in het dagelijkse leven bezig houdt. Van fashion tot food en dit allemaal met een persoonlijke twist. Ik vind het erg leuk om mijn meningen en ervaringen met anderen te delen dus ik zou het tof vinden als jullie een kijkje nemen.

  Liefs! x

 8. Wat lief! Spammen op een blog is altijd een leuke manier om andere of nieuwe blogs te ontdekken, en om ontdekt te worden!

  Ik wil graag mijn webwinkel en mijn blog even vermelden.

  In 2014 ben ik begonnen met mijn blog Blog & Beauty (www.blogenbeauty.nl). Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle.

  http://www.blogenbeauty.nl
  http://www.musthave makeup.nl

  Liefs,
  Tatiana

 9. Wat lief! Spammen op een blog is altijd een leuke manier om andere of nieuwe blogs te ontdekken, en om ontdekt te worden!

  Ik wil graag mijn webwinkel en mijn blog even vermelden.

  In 2014 ben ik begonnen met mijn blog Blog & Beauty (www.blogenbeauty.nl). Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle.

  http://www.blogenbeauty.nl
  http://www.musthave makeup.nl

  Liefs,
  Tatiana

 10. Leuk! Mijn blog heet http://saarenzo.wordpress.com/. Hierop verschijnen de laatste nieuwtjes op het gebied van beauty en fashion, plaats ik eerlijke reviews over beauty producten en deel ik mijn recepten. Het lijkt mij heel leuk als je een kijkje neemt op mijn blog! Xx Sarah

 11. Oh wat leuk! Dankjewel 🙂 Ik ben Madeleine, 25 jaar en blog op http://www.madebyleine.nl! Sinds afgelopen vrijdag de 13e heb ik mijn eigen domein YAY! Ik blog over van alles en nog wat… fashion, beauty, persoonlijke dingen en alles wat mij nog meer interesseert! Ik kan niet specifiek zeggen dit of dat, ik noem mezelf ook wel een random blogster 😉 O en ik ben een paar maanden geleden begonnen met YouTube 😀 Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog… Iedereen = welkom! <3

 12. Hoii,

  Ik blog een paar keer per week over nail art, nagellak en meer! Op elke zondag komt er een nail art tutorial online, en voor de rest van de week verschilt het vaak.

  Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl 🙂

  x Eva

 13. Yay!! Wat leuk om te mogen spammen bij je!! 🙂 Ik ben Joor en ben 26 en ik blog over Fashion , Lifestyle , Beauty , muziek en persoonlijke artikeltjes!!!

  http://joorloveswriting.wordpress.com

  xx

 14. Ik vind het zo leuk dat dit altijd ook echt werkt, heb alle linkjes uit de andere reacties open staan om te bekijken 🙂 Ik ben Tessa, een 21-jarige interieurarchitect met een zwak voor mooie beautyproducten, een verslaving aan accessoires, een oog op lifestyle producten en trends en met tot slot natuurlijk een liefde voor interieurs. Dit en meer lees je allemaal op mijn kleine stukje internet: http://www.blognroller.nl
  Bedankt voor dit spammomentje!

 15. Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog http://www.Elegantic.nl post ik dagelijks beauty, fashion & lifestyle gerelateerde artikelen.

 16. Hi! Leuk dat we mogen spammen. Ik blog vooral over leuke mode trends, beauty reviews en over mijn dagelijkse leven. Ik hoop dat je het leuk gaat vinden! http://isafashionebella.blogspot.com Vindt jouw blog trouwens ook erg leuk om te lezen! Isabella x

Geef een reactie

CommentLuv badge