Super Stylish Classic Necklace Cirkle

Karakteristiek, trendy, eigen designs daar staat Super Stylish voor. De sieraden zijn special gemaakt voor de moderne, modebewuste vrouw. Ik laat jullie vandaag de Super Stylish Classic Necklace Cirkle zien, kijk je mee!

Super Stylish Classic Necklace Cirkle

Over Super Stylish

De perfecte combinatie van functionaliteit, design en exclusiviteit vind u terug in de sieraden van Super Stylish. De sieraden zijn van goede kwaliteit en met een betaalbare prijs. Bron

 

Super Stylish Classic Necklace Cirkle

De laatste tijd heb ik een zwak voor minimalistische sieraden. Toen ik een mooi sieraad mocht uitzoeken wist al ongeveer wat ik wilde. De Super Stylish Classic Necklace Cirkle kwam in een mooi subtiel doosje met het logo in gouden letters. Toen ik het open maakte dacht ik gelijk al dat er iets miste. Ik had namelijk een andere bestelling doorgegeven als dat ik had gekregen of er miste een deel?

Super Stylish Classic Necklace Cirkle

Super Stylish bestaat uit twee aparte kettinkjes met twee cirkels. Ik heb alleen de kleine variant gekregen en niet de grote die wel bij deze set officieel hoort. Ik heb de ketting ontvangen ter review dus wil niet ondankbaar en daarom ben ik er ook niet verder achteraan gegaan. Maar ik was toch wel teleurgesteld om dat de complete set gewoon zoveel mooier is.

Super Stylish Classic Necklace Cirkle

De kleine cirkelvormige ketting misstaat niet zonder de grote, ik draag hem alsnog met veel plezier. De ketting heeft verschillende sluitingen en een totale lengte van 42 cm. De Super Stylish Classic Necklace Cirkle is van 925 zilver en 18 karaats platina goud.

Super Stylish Classic Necklace Cirkle is verkrijgbaar voor €64,95 voor verkooppunten ga naar Just-G

Liefs, Lonneke

24 Replies to “Super Stylish Classic Necklace Cirkle”

 1. Mooi en lekker subtiel! Hier houd ik wel van
  Jolanda onlangs geplaatst…ANNY Urban JungleMy Profile

 2. Prachtig! Ik zou dit ook dragen!
  Nancy Baten onlangs geplaatst…PREPPY LOOK WITH FISHNET TIGHTS & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

 3. Minimalistische sieraden kan ik ook waarderen. Het heeft toch iets, mooi kunnen dragen in komende zomer. Hopelijk komt het snel. 😉 Wel jammer dat je alleen de kleine variant hebt gekregen. Samen dragen lijkt mij toch wel unieker.

 4. Ik ben gek op Super Stylish! Ze hebben hele mooie collectie en deze ketting is daar een voorbeeld van. Hij staat je super mooi <3 – https://esseremoda.nl/first-impression-visit-sooco/

 5. Wat een beauty! Wel jammer dat je inderdaad niet de complete set hebt gekregen.
  Irina onlangs geplaatst…First Impression – Nieuwe Essence ProductenMy Profile

 6. Wauw, wat een prachtige ketting. Ik ben ook dol op minimalistische sieraden.
  Nienke Hilbrands onlangs geplaatst…Uit de pers: Artdeco spring collection 2017My Profile

 7. Jammer dat je niet het hele setje kreeg, maar alsnog is hij zo ook mooi. Subtiel en netjes. 🙂

  xxx

 8. Mooi, ook ik ben fan van minimalistische sieraden 😍. Het merk Super Stylish kende ik nog niet, ga er gauw eens een kijkje nemen.

 9. Ik heb ook een zwak voor minimalistische sieraden. Ik vind de ketting erg mooi, maar wel een misser van de shop om maar 1 deel van de set op te sturen, dat moet een vergissing zijn. Ik zou het als ik jou was gewoon aangeven. Dat is niet ondankbaar.. daar kunnen ze alleen maar wat van leren en jou het ontbrekende deel sturen lijkt me niet meer dan normaal.
  Deb onlangs geplaatst…Hemelse organische Baobab olie van Oils of heavenMy Profile

 10. wat een prachtige ketting! ik vind m heel tof! wel jammer dat je niet de complete ketting hebt gekregen!
  Bertine onlangs geplaatst…Op zoek naar wijdere topsMy Profile

 11. Ik heb eigenlijk weinig gouden sieraden, maar ik vind deze ZO tof <3
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Omgaan met stress – hoe doe je dat?My Profile

 12. Ik heb eigenlijk weinig gouden sieraden, maar ik vind deze ZO tof <3
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Omgaan met stress – hoe doe je dat?My Profile

 13. Wat een mooi subtiel kettinkje. Ik hou er wel van!
  Manon onlangs geplaatst…Mijn sport wishlistMy Profile

 14. Eerlijk? Ik vind het zo veel mooier. Eenvoud siert, vooral bij jou. Je schoonheid zit hem niet in die ketting, maar bij jou!
  Sonja onlangs geplaatst…5.000 JAAR AYURVEDISCHE WIJSHEID IN DRIE TUBES | HimalayaMy Profile

 15. Ah super mooie ketting!

 16. Heel erg mooi! Ben gek op dit soort sieraden!
  Charel onlangs geplaatst…D-ShopMy Profile

 17. Ik vind ‘m prachtig! Zelf ben ik ook dol op minimalistische sieraden.
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…De Handigste Makeup Organizers Op Een RijtjeMy Profile

 18. Jammer dat je niet de hele complete set hebt gekregen, inclusief dat kleine kettinkje. Alsnog vind ik die ene ketting heel erg mooi, ik hou wel van de minimalistische stijl! X
  Anke onlangs geplaatst…Fotoshoot | De foto’sMy Profile

 19. Ik vind het heel erg mooi. Ik heb ook een setje van SS en ik ben er dol op. Less is more. Staat je goed, en de kleur vind ik ook mooi gekozen. Laat dat maar aan jou over…
  Hennie onlangs geplaatst…Gerard Cosmetics | Star PowderMy Profile

 20. Oeh prachtig! Dit zou ik zelf ook dragen <3
  priscilla onlangs geplaatst…About last week #59. Weer flink ziek, naar het Kruidvat event en pannenkoeken eten.My Profile

 21. Wauw wat een mooierd zeg! Ik vind hem heel erg chique. Ik vind het juist wel mooi dat het alleen maar 1 kettinkje is, maar ik kan me goed voorstellen dat hij als set ook erg mooi is.
  Nicole onlangs geplaatst…Germany Beauty Haul: Shoes, L’Oreal Delicate Flowers, Balea & More!My Profile

 22. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg! En ik vind je ketting ook erg mooi!
  Marsha onlangs geplaatst…MARUSHI’S LIFE 26# | Verjaardag, baby vinken, verloofdMy Profile

 23. mooi!
  ik hou wel van zo’n subtiele juweeltjes

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Grey ShoulderMy Profile

 24. Ik vind dit soort sieraden juist prachtig, mooi eenvoudig love it! x
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | NIEUW PUPA GOLDEN CREAMMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge