Swatches 3x Catrice ICONails

Nog niet zo heel lang geleden is Catrice ICONails gelanceerd. Dit zijn nagellakken die zonder een base en top coat zo’n 7 dagen mooi moeten blijven zitten. Met een speciale top coat van Catrice zou het zelf 10 dagen moeten kunnen. Toen ik ze laatst zag in de winkel nam ik er drie mee om te testen. Kijk je mee naar de swatches en review!

Catrice ICONails

Over Catrice ICONails

De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. De ICONails Gel nagellakken zijn verrijkt met açai olie die een verzorgende werking hebben voor je natuurlijke nagels bij het aanbrengen van een intensieve kleur – Kleur & Verzorging op z’n best! Bron

 

Catrice ICONails

Catrice ICONails

Catrice ICONails

Catrice ICONails – 29 Donut Worry Be Happy

Dit kleurtje kon ik natuurlijk niet laten staan. Zacht roze doet het altijd goed bij mij. De verpakkingen van de lakjes zijn ook vernieuwd, niet zo exclusief als dat Catrice zegt vind ik. Ik ben bekend met meerdere merken die dit soort verpakkingen hebben. Je kan zoals je wellicht eerder op de foto’s zag de vierkante dop eraf halen en komt en er ronde dop tevoorschijn. Het is net wat jijzelf natuurlijk fijn vind. Ik heb de lak aangebracht met de vierkante dop, werkt prima.

Het kwastje heeft een perfecte breedte en is half rond afgesneden, bijna in één keer zat de lak er goed om. Deze baby zachte roze kleur dekt mooi met twee laagjes.

Catrice ICONails

Catrice ICONails

Catrice ICONails

 

Catrice ICONails – 01 All Pinklusive

Nee het is geen rood maar nét tussen rood en roze in. Dit kleurtje vind ik erg mooi voor de zomer. All Pinklusive kan altijd en is een vrouwelijke kleur. Deze dekt ook het mooiste met twee laagjes.

De vernieuwde nagellakken van Catrice zijn verrijkt met açai olie en hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie.

Catrice ICONails

Catrice ICONails

Catrice ICONails

Catrice ICONails – 13 Mermayday Mayday

Mermayday Mayday is een hele mond vol. De kleur is groen maar nét wat anders gaat misschien meer richting donker turquoise blauw? Moeilijke kleur om te omschrijven maar gelukkig hebben we foto’s! Ook deze lak dekt mooi met twee lagen. Waar ik met dit soort kleuren vaak bang voor ben is dat het het in de nagel trekt, waardoor de nagel verkleurd. Gelukkig was dat niet het geval.

Catrice ICONails

Conclusie

Catrice maakte de belofte dat de lakken mooi zouden blijven zitten tot 7 dagen zonder base en top coat. Bij mij hebben de lakken het iets minder lang vol gehouden, 4 dagen zonder chippen was de max. Wellicht dat het met de speciale top coat wel langer mooi blijft zitten dat heb ik niet getest. Ik doe wel veel huishoudelijke klussen en ik zit natuurlijk op kantoor, dus mijn nagels krijg best heel wat te voortduren misschien ligt het daar ook wel aan. Het enige nadeel is dus de houdbaarheid die belofte word niet waar gemaakt maar ik ben niet negatief. De lakken brengen echt heel fijn aan, dekken met twee laagjes en de kleuren hebben een mooie pigment en er is een ruime keuze aan kleuren.

Catrice ICONails zijn o.a verkrijgbaar bij Kruitvat voor €2,99 per stuk

Heb jij al Catrice ICONails geprobeerd?

Liefs, Lonneke

43 Replies to “Swatches 3x Catrice ICONails”

 1. Ik heb ze nog niet geprobeerd maar ze zien er wel heel erg mooi uit!! Heerlijke kleurtjes!
  Jolanda onlangs geplaatst…Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged ConcentrateMy Profile

 2. Ik vind de Catrice ICONails – 13 Mermayday Mayday de mooiste kleur maar als ze bij jouw al geen 7 dagen volhouden vrees ik persoonlijk voor mijn nagels… Jammer dat ze het niet volhouden zolang terwijl ze het wel beloven. Ik moet ook nog zeggen dat jij super mooie foto’s maakt van swatch op je nagels. wauw love it!
  cindy onlangs geplaatst…Ik heb mijn kind laten verbranden #schuldgevoelMy Profile

 3. Oh wat een heerlijke kleutertjes! Die zachtroze is echt heel liefelijk.

 4. Wat een vrolijke kleuren! Mijn oog valt gelijk op de knalroze. Mooi!
  Liefs,
  Evelien

 5. Heerlijk zomerse kleuren! De glans is erg mooi.
  Kim onlangs geplaatst…Dingen die ik wel zou willen kunnenMy Profile

 6. Prachtige kleurtjes, vooral Donut Worry Be Happy vind ik erg mooi, leuke naam ook!

 7. Oh die eerste roze is echt prachtig! Helaas ben ik zelf heel slecht in verband aanbrengen van nagellak! 🙁 als ik het dan toch eens doe , wil ik natuurlijk ook dat het zo lang mogelijk mooi blijft! Misschien dat ik deze is ga testen met de topcoat! 🙂

  Grtjs
  Sofie

 8. Mooie kleuren, lekker zomerse tintjes. Daar hou ik van
  Fleur onlangs geplaatst…Winnen | De Leukste Blog Winacties week 26My Profile

 9. Wat een geweldige kleurtjes voor de zomer. Ik ben erg benieuwd of ze ook zo lang mooi blijven zitten!
  Jamey onlangs geplaatst…Delilah Creamy lipstick & Ultimate shine lipglossMy Profile

 10. Precies de kleuren die ik het mooiste vind, lekker zomers ook <3
  Bianca onlangs geplaatst…BEAUTY | UNBOXING DROGISTPLEIN.NL – LAVERA WELEDA VOGUE NIVEA & MEERMy Profile

 11. Wat mooi kleuren heb je. Ik heb de rode en koraal kleuren.
  Dhini onlangs geplaatst…Dr. Organic Skin Clear 5 in 1My Profile

 12. Mooie kleuren zeg! Vooral dat mintgroene vind ik leuk. En fijn dat het zo goed blijft zitten.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Geen zonnepanelen? Lift met mee de zonne-energie van iemand die ze wel heeft!My Profile

 13. Wat een prachtige kleurtjes! Ik vind het ook een sjiek potje voor die prijs!
  Donna onlangs geplaatst…True Blood Serie – Book ReviewMy Profile

 14. Ik heb hier ook nog een aantal lakjes van liggen die ik moet testen, maar wat een mooie kleurtjes heb jij zeg, WOW. Vooral de roze.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTINGMy Profile

 15. Nog niet geprobeerd. Heb net andere lakjes gekocht, eerst die maar eens opmaken.
  Nathalie – Volgmama onlangs geplaatst…Musthave: shirtjes van Zeeman met UV printMy Profile

 16. Ik had ze uitgeprobeerd. De lichtroze. Maar bij mij was het max 2 dagen… weinig meerwaarde dus t.o.v. een ander product. De kleur was wel erg mooi moet ik zeggen.
  Annemarel onlangs geplaatst…Diëten: de eeuwige strijd tegen de kilo’sMy Profile

 17. Mooie kleuren hoor Lonneke lekker zomers! Ben alleen benieuwd of ze niet al te snel gaan chippen.
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…Kippenpoten met sinaasappel, tomaat en rode peperMy Profile

 18. Mooooie kleuren jeetje, ik moet snel weer nieuwe kleurtjes aanschaffen. Ik ben gek op kleur, dus vind de groene echt heel leuk!

 19. Wat een vrolijke zomerse kleurtjes! Die moet ik zeker een keertje uitproberen.

 20. Ik vind de kleuren erg mooi. Bij mij bleven ze wel langer zitten, maar ligt er natuurlijk ook aan wat je zo dagelijks doet denk ik dan.
  Manon onlangs geplaatst…Apotek Organic Aloe Vera en Olive Oil – Handwash, Hand- en bodylotion, Shampoo & Bad- en douchegelMy Profile

 21. Fijn deze review! Ik zag ze staan maar twijfelde een beetje. En die kleurtjes, helemaal leuk!
  Babs onlangs geplaatst…Review- Dr. Pierre Ricaud make-upMy Profile

 22. Ik heb ze nog niet geprobeerd. Mooie kleuren! Jammer dat ze de ‘houdbaarheidsbelofte’ niet waarmaken 🙁 Dat had toch mooi geweest 🙂
  Miriam onlangs geplaatst…Verslaving: het tegenovergestelde van verbindingMy Profile

 23. oh wauw echt drie prachtige kleuren, ze zijn ideaal voor de zomer
  maar mijn favoriet is toch zeker wel de lichtroze, zooo mooi

  liefs
  karlien

 24. Mooie kleurtjes! Zeker die groene vind ik erg leuk! Mooi voor op mijn tenen van de zomer!
  Maaike onlangs geplaatst…Mijn week #25: zindelijkheid en ziek zijnMy Profile

 25. wauw die roze is echt geweldig!

 26. Ik heb er ook eentje, en aanbrengen gaat inderdaad heel fijn. Bij mij bleef de nagellak ongeveer 2 dagen mooi zitten en na dag 4 was het niet meer om aan te zien. Ik denk dat het toch een stuk langer mooi blijft met een topcoat.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Snack Time! Haribo Fruitmania BerryMy Profile

 27. Wauw, leuke kleurtjes! Ziet er wel leuk uit. Vooral de rode kleur.

 28. Ik moet zeggen dat ze best goed klinken!

 29. Die blauwe kleur vind ik vooral heel erg leuk! Vier dagen vind ik best wel lang trouwens voor verder geen base- of topcoat erbij. Die beloften kloppen toch nooit!
  Laura onlangs geplaatst…Mijn favoriete paarse ooglook met het Naked Chocolate paletteMy Profile

 30. Nee, dit is denk ik toch niet mijn ding!
  Sonja onlangs geplaatst…Ik ga op vakantie en neem mee? | Dr. Pierre RicaudMy Profile

 31. Wauw, wat een mooie lakjes van Catrice!
  Ik vind alle kleurtjes mooi, leuk voor de zomer.

 32. Ik vind 4 dagen al heel wat! Mijn nagellak is er meestal binnen 1 dag al naar de filistijnen
  Marijke onlangs geplaatst…Staking op schoolMy Profile

 33. yay leuke lakjes hé! ik heb er 2 waarvan deze felle rood/roze ook en die kleur is echt zo mooi. bij mij blijft het helaas ook maar 3-4 dagen zitten maar de kleur is echt top
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…NYC New York COLOR Shine in a Minute nagellakMy Profile

 34. Mooie kleuren. Ik vind de tweede kleur het mooiste. Als ze echt 7 dagen blijven zitten is het echt wat voor mij. Nagellak wordt hier al na 10 minuten lelijk. Nu draag ik het bijna niet omdat ik het zelf niet op kan doen.
  Rosita onlangs geplaatst…Wat wil ik allemaal leren?My Profile

 35. Die eerste kleur is zo mooi! En dat ze 4 dagen blijven zitten is wel top!
  Elke onlangs geplaatst…Abidis // abipurify balanceMy Profile

 36. Bij mij blijft nagellak nooit lang zitten, zelfs niet als ik een goede topcoat gebruik. ik Typ met mijn nagels en dat is niet echt goed voor de lak, maar gelukkig wissel ik graag van kleur zal ik maar zeggen 🙂 Catrice is wel een leuk merk met mooie kleuren trouwens.

 37. Ik vind ze allemaal wel wat hebben ♡
  femketje onlangs geplaatst…Nails – Like A Painting.My Profile

 38. De roze en rode vind ik heel erg mooi! De blauwe heb ik iets minder mee.
  Mariska onlangs geplaatst…10 opblaasbare eenhoorn en andere leuke itemsMy Profile

 39. Mooie kleurtjes heb je gekozen. Ik vind ze ook erg fijn.

 40. Zeven dagen lijkt me ook wel erg lang, zeker zonder top coat. Ze lijken me wel fijn en de kleurtjes zien erg leuk

 41. Wat een leuke kleurtjes. Zal zelf al snel gaan voor de roostinten maar die blauwe is ook leuk voor de afwisseling.
  Diana onlangs geplaatst…Travel Diary | Weekje weg in NederlandMy Profile

 42. Mooie swatches! En heerlijke kleurtjes voor de zomer

 43. Vooral de lichtroze spreekt me erg aan, mooi!
  Jouvence onlangs geplaatst…Ons appartementje!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge