Swatches: Essie Sunday Funday, Essie Peach Daiquiri, Essie Watermelon

Ik heb al een tijdje deze mooie nagellakken van Essie. Deze kleuren draag ik graag in de zomer maanden. Ik weet dat deze momenteel nog steeds te koop. Dus mocht je opzoek zijn nog naar een mooie nagellak voor de zomer, wellicht is één van deze nagellakken iets voor jou!

Hieronder de swatches!

Essie Sunday Funday: Is een roze/koraal kleur met een mooie shimmer erin. Het is jammer dat de kleur van deze nagellak niet helemaal tot zijn recht komt op de foto, in het echt is deze kleur minder oranje. De nagellak is niet te dik en niet te dun en was makkelijk aan te brengen. Deze lak dekte bij mij in twee lagen lagen.

Essie Peach Daiquiri: Is een heerlijk zomers kleurtje. Hij
laat mijn huid ook meteen wat bruiner lijken, vind je niet? Peach Daiquiri dekte in drie lagen laagje.

Essie Watermelon: Lijkt op de kleur van een framboos en neigt bijna naar rood. De nagellak lakt erg makkelijk, droogt snel en blijft precies goed zitten. Het lakje dekte eigenlijk al perfect na een dik laagje maar persoonlijk breng ik liever twee dunne laagjes aan. Ik heb het gevoel dat mijn nagellak dan langer chipvrij blijft

Conclusie: 
Alle nagellakken maken je gewoon stuk bruiner en daarom zijn het voor mij de perfecte zomer nagellakken. De kwastjes van Essie zijn precies de perfecte breedte waardoor je in 1 keer de lak goed kan aanbrengen. De kleuren waren erg moeilijk om goed over te brengen op de foto. Ik werkelijkheid zijn ze nog iets feller en mooier.

De flesjes bevatten 13,5ml nagellak en kosten €9,99 per stuk. Essie
is verkrijgbaar bij de drogisterijen DA en Etos.

Welke kleur spreekt jou het meeste aan? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

17 Replies to “Swatches: Essie Sunday Funday, Essie Peach Daiquiri, Essie Watermelon”

 1. Fijne review! Watermelon vind ik echt prachtig <3

  1. Dankjewel voor je reactie.

  1. Dankjewel voor je reactie. Ik vind ze alle drie ook prachtig!

 2. Je hebt zonet mijn 3 favoriete zomerlakjes van Essie getoond 😀 ik heb ze alle 3 en ik doe er bijna geen andere op de hele zomer 🙂 leuke foto's!

  X Sara

  1. Dankjewel voor je reactie. Dat is toevallig 😉

 3. Prachtige kleuren! <3

  1. Dankjewel voor je reactie.

 4. Essie Watermelon heb ik zelf en ben er dol op, de ander twee zien er ook heel mooi uit. Ik ben gewoon dol op de lakken van Essie!

  1. Dankjewel voor je reactie. Ik ben ook een groot fan van Essie!

 5. Leuke kleurtjes, van die kleurtjes wordt je echt vrolijk!

  1. Dankjewel voor je reactie.

 6. Oeh, Watermelon is een mooie kleur! Essie is zo'n fijn merk 🙂

  1. Dankjewel voor je reactie.

 7. Wat een heerlijke kleuren! Vind de eerste denk ik het mooist. Perfect voor de zomer!

 8. Sunday Funday vind ik het leukste kleurtje!

 9. Mooie nagellakjes! Sunday Funday heb ik zelf ook en is een van mijn favoriete nagellakjes. De andere twee kleuren vind ik ook erg mooi!

Geef een reactie

CommentLuv badge