TAG: Fall Favorites

De herfst is begonnen, en dit is naast de lente mijn favoriete seizoen. Lekker een boswandeling maken of heerlijk op de bank met een kop thee een boek lezen, gewoon dat knusse gevoel dat hoort voor mij echt bij de herfst. Via Brilliantnails zag ik deze leuk tag,en heb hem van haar overgenomen. Kijk je mee!

Thee

 

TAG: Fall Favorites

Ik ben echt gek op thee! Ik ben een zoetig type en ik drink graag verschillende soorten fruitthee zoals mango, tropische vruchten en bosvruchten. Met suiker anders lust ik mijn thee niet. Soms drink ik kruiden thee en daar vind ik suiker dan weer niet lekker in.

Koffie

TAG: Fall Favorites

Ik ben ook echt een koffie drinker. Elke ochtend, middag en avond drink ik een koffie verkeerd, dus gemiddeld 3 tot 4 koffie per dag. Ik drink alleen Douwe Egberts dat vind ik echt de lekkerste koffie die er is met suiker.


Avondeten
Ik eet in de herfst niet heel anders dan in de zomer. De hoeveelheid is wel wat meer omdat door het kouden weer mijn lichaam toch meer voeding nodig heeft. Mij maak je echt blij met gebakken aardappel, kip en groenten. Of een lekker rijst gerecht met komkommer salade.


Snoep/koek

 

TAG: Fall Favorites

Ik eet elke dag chocolade. Als ik Merci crocant in huis heb eet ik zo een zak weg en anders eet ik wel een reep Milka. Ja er gaat bij mij heel veel ongezonde suikers naar binnen op een dag. Maar ik kom echt uit een bakkers famillie. Ik ben niet de enige die zoetigheid verkiest boven hartigheid. Mijn zus, broer en vader hebben dit ook. En je zal vast denken dat ik veel gaatjes misschien heb en last van mijn gewicht maar het tegendeel is waar.

Schoenen
Ik vind enkellaarsjes erg leuk, in het zwart, bruin of beige maakt niet uit. Ik vind platte zool of een klein hakje wel leuk het moet wel comfortabel zitten.

 

 

Lipstick kleur

Ik draag altijd wel een lipstick of een lipgloss met een roze tint. In de zomer vaak wat lichter dan in de herfst. Momenteel is deze lipstick van L’oreal mijn favoriet.

Parfum

Dit is niet echt een herfst geur maar wel een geur die ik zo lekker vind. Chloé behoort ook echt tot mijn favorieten!

Bezigheid   

Naast nail arts maken en bloggen vind ik een film kijken ook erg fijn. Ik doe dit graag in het weekend op een zondag, lekker samen met mijn vriend en dochtertje films en ook tekenfilms kijken. Van een boswandeling of een goed boek kan ik ook echt genieten.

Ik hoop dat je deze tag leuk vond, en je mag hem natuurlijk overnemen!


Wat zijn jouw favorieten van de herfst? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke  

 

Follow on Bloglovin

17 Replies to “TAG: Fall Favorites”

 1. Leuk dat je deze tag hebt gedaan 😀 Ik wou dat ik elke dag chocolade kon eten maar daar word de weegschaal bij mij helemaal niet blij van 🙂 x

 2. Wat een leuke tag, die lipstick kleur is wel erg mooi!
  Liefs

 3. Chloé is ook mijn favo geur, I love it! Leuke tag overigens <3

 4. Wat een leuke tag! Die geur ziet er lekker uit!

 5. Wat een leuke tag is dit, je hebt ook heel mooie fotos gebruikt om het te verbeelden…

 6. Super leuke tag om te lezen, mooie fotos ook!

 7. Die lipstick is echt prachtig. Zowel de kleur als de huls, wauwie!
  Enne, ik ben er ook schuldig aan dat ik elke dag wel chocolade eet.. wat slecht!

 8. Leuk dat je m hebt overgenomen. Leuk om te lezen. Die merci snoepjes yumm maar lastig te krijgen hoor.

 9. Leuk om te lezen en chocolade is ook heerlijk! De lipstick ziet er trouwens ook super uit.

 10. Leuk om te lezen! Oeh lekker elke dag chocola haha 😉

 11. Leuke tag! En zo grappig om te lezen dat je erg van zoetigheid houdt; ik ben juist echt gek op hartig eten! Wel vind ik zoete dingen vaak heel lekker ruiken haha!

 12. Mmm, chocolade!

  Liefs,
  Eva

 13. Chloé is zo lekker <3 Ik vind de lipstick ook mooi. Kan je daar een review over schrijven? 🙂

  1. Ik zal binnenkort een review schrijven over deze lipstick 🙂

 14. Wat een heerlijke tag 🙂 Hmmm thee! Elke dag chocolade is heerlijk. Wauw, ben er ook dol op 🙂

 15. leuke tag en leuk om te lezen wat jouw favorieten zijn

Geef een reactie

CommentLuv badge