Tasty Skincare Cactusvijg Olie+ Chia

Pure cactusvijg olie, zo uit de natuur in een flesje! Dat klinkt veel
belovend  toch. Ik was erg blij dat ik de mogelijkheid kreeg om dit te
testen. En weet je, omdat het zo puur is kan je het ook eten en ook dat heb
ik getest!

SoloBioMooi over de Tasty Skincare Cactusvijg olie

“Pure anti-aging. Pure cactusvijg olie van de aller aller beste kwaliteit.
Zo
uit de natuur, in een flesje! Pure cactusvijg olie is het meest
krachtige puur natuurlijke schoonheidsproduct ooit voortgebracht door de
natuur. Niet voor niets wordt het de ‘platinum olie’. Daar ga je natuurlijk niet teveel aan morrelen. En dat hebben we dan ook niet gedaan.”

Wat beloofd het te doen

 • Het verminderd de diepte van de rimpels
 • Ondersteund het herstellend vermogen van de huid
 • Het verhoogt de elasticiteit van de huid
 • Voorkomt of verminderd wallen en donkere kringen
 • Vervaagt littekens
 • Hydrateert de huid
 • Heeft een licht liftend effect
 • Verminderd acne (litekens)
 • Verstevigd de huid rondom de borsten

 

 

Algemeen
De Tasty Skincare Cactusvijg Olie is verkrijgbaar in een flesje van 15ml. De verpakking is van glas en misschien zal je denke o,jee maar bij mij is het flesje gevallen in de wasbak en bleef gewoon heel. Ze hebben stevig glas gelukkig hievoor gebruikt en glas is beter voor het milieu dan plastic. Het flesje is voorzien van een handig pompje, hierdoor kan je gemakkelijk het product doseren en het is hygiënisch. Na open is de Tasty Skincare Cactusvijg Olie+ Chia  6 maanden houdbaar. Dit product is geschikt voor alle huidtype en dan vooral voor de gevoelige en rijpere huid.

Ingrediënten
Biologische cactusvijg olie & koudgeperst
Biologische chiazaad olie & koudgeperst

Gebruik
Dit product gebruik je als een serum en gebruik je onder je nachtcreme maar kan ook onder je dagcreme. De olie trekt snel in de huid en daardoor laat het geen vlekken achter. Toen ik begon met het gebruiken van deze olie wist een beetje wat ik kon verwachten maar dat ik al zo gauw resultaat zou voelen verbaasde mij. De eerste keer na gebruik, de volgende ochtend voelde mijn huid minder vermoeid aan en rustiger en gaf mij een wat zekerde gevoel. Vaak doordat ik de hele dag druk ben met de zorg van mijn dochtertje, huishouden en weinig slaap is mijn huid de afgelopen twee jaar in mijn ogen achteruit gegaan. Maar nu ik dit gebruik voel ik me beter in mijn vel en ook mijn huid knapt ervan op.

Omdat deze olie zo puur is kan je het ook gebruiken door je eten, ikzelf vind het product daar iets te kostbaar voor. Toch heb ik het wel geproefd en het was erg lekker. Hoe mooi is het dat een product zo puur is dat je het zelfs kan eten. Ik ken echt geen andere verzorgings- producten waarbij dit mogelijk is.

 

Conclusie
Zoals je kan lezen ben ik erg enthousiast hierover en kan het echt aanraden. De olie is best vloeibaar en dat is goed hierdoor heb je maar weinig product nodig voor je gehele gezicht, dus zuinig in gebruik.

De plus punten:

 • Makkelijk te doseren
 • Hygiënisch in gebruik
 • Zuinig in gebruik
 • Geeft mijn huid meer energie en hydratatie
 • Donkere kringen om mijn ogen verminderd aanzienelijk
 • Smaakt heerlijk!
 • 100% natuurlijke huidverzorging

De min punten:

 • Geen!

Tasty Skincare Cactusvijg Olie+ Chia is verkrijgbaar bij SoloBioMooi voor €35,95

Heb jij weleens verzorgingsproducten gezien en/of gebruikt die zo puur waren dat je het zelfs kon eten? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

Follow on Bloglovin

* Dit product heb ik gekregen om te
reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed.
Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

19 Replies to “Tasty Skincare Cactusvijg Olie+ Chia”

 1. Dat klinkt wel erg goed, je weet dat ik op de natuurlijke tour ben dus dit maakt me nieuwsgierig!

 2. Ik vind zo'n pure producten dat je ze kunt eten super! Dat kan niet slecht zijn voor de huid

 3. Dit klinkt als een heel goed product. Grappig ook dat je dit kan eten. liefs

 4. Nog nooit van dit merk gehoord volgens mij , wel fijn dat het helemaal geen min punten heeft x

 5. Klinkt als een hele fijne serum, ik heb alleen nog nooit over het merk gehoord.

 6. Oh wat bijzonder! Je hebt 'm gewoon geproefd! Klinkt als een supermooi product zeg. Ik ben nu nog bezig met een ander serum. Die maak ik eerst op, maar misschien ga ik deze wel uitproberen. Ik trouwens laatst al wat besteld bij SoloBioMooi.

 7. Sowieso hoor ik dat olie met cactusvijg er in heel fijn is!

 8. Wat fijn dat het een puur product is! De meeste producten zitten zo vol met extra chemicaliën dat ik het onveilig vind om het op mijn gezicht te smeren, en dat terwijl je dit product gewoon kunt eten. Ik ga het zeker eens proberen!

 9. Klinkt super fijn! Ik gebruik dagelijks een serum, maar dan die van The Body Shop vitamine E lijn. Deze maakt mij ook erg nieuwsgierig!

 10. Oo dit klinkt heerlijk & leuk dat je ervan kan eten 🙂 X

 11. Wauw wat te gek!! Dat je het ook kan eten!! Multifunctioneel !!! Fijn dat je erg tevreden over bent!

 12. Wat klinkt het super! Leuke bijkomstigheid is inderdaad dat je het kan eten!

 13. Klinkt erg fijn! Ik geloof dat de producten van RainPharma ook zo puur zijn zodat je ze eigenlijk kan eten, lijkt me alleen een beetje gek 🙂

 14. Het klinkt onwijs goed, zeker omdat het voor zoveel verschillenden dingen en probleempjes gebruikt kan worden….dat vind ik echt top! Maar ik ben niet zo een type wat dit soort dingen snel in haar eten zal gebruiken, daar zijn ze iets te prijzig voor….

 15. Wat grappig, klinkt als een fijn product!

 16. Klinkt goed zeg! Wat grappig dat je dat ook kunt eten.

 17. Ik heb deze in mijn koelkast staan. Nog niet geprbeerd, wel de andere van Tasty met Argan. Die review ik nog voor SBM.

 18. Dit is een product dat ik graag nog eens wil proberen. ik heb er veel positieve dingen over gelezen.

Geef een reactie

CommentLuv badge