Trind Hand Repair

Een goede handverzorging is voor mijn echt van groot belang. Dagelijks krijgen mijn handen veel te voortduren, water, aceton, zonlicht, wind, etc. Ik merk dat de conditie van mijn handen achteruit zijn gegaan zeker sinds de laatste jaren. Tijd om daar dus wat aan te doen en extra aandacht aan te geven. De zoektocht naar een goede handcrème is dus begonnen. Vandaag laat ik je weten wat mijn eerste ervaring is met de handcrème van Trind.

IMG_8284

IMG_8301

Over Trind Hand Repair

Trind Hand Repair ACE met Duo-Liposomen bevat essentiele vetzuren die de productie van vitamnine F, een bouwsteen voor de nieuwe huidcellen, stimuleren. Het vitamine ACE-Complex beschermt huidcellen tegen invloeden van buitenaf. Trind Hand Repair ACE heeft daarnaast ook een vochtinbrengende werking. Je handen zien er jonger uit en voelen beter aan.

 

IMG_8310

Ingrediënten

Het enige nadeel wat ik terug zie in de ingrediënten is alcohol en water en minerale olie. Bestandsdelen die juist de huid uitdrogen. Ik weet uit ervaring dat ook goede producten die het herstel van de huid moeten bevorderen zonder water en alcohol kan. Maar verder maak ik mij er niet al te druk om, uit eindelijk gaat het mij erom dat het werkt, en doet wat het beloofd.

 

IMG_8325

Niet heel bijzonder maar laat het voor de volledigheid toch even zien. De handcrème zit in een knijp tube van 75ml. De gouden/bronzen accenten vind ik wel mooi en fris met wit.

 

IMG_8316

IMG_8320

 

Trind raad aan om de Hand Repair ACE ’s morgens en ’s avonds aan te brengen. Ik zelf doe het vaker dan dat. Want zodra mijn handen langdurig met water in aanmerking zijn gekomen, door bijvoorbeeld afwassen/schoonmaken of als ik mijn nagels heb schoon gemaakt met aceton, dan smeer ik direct handcrème op. Mijn handen heb juist dan extra voeding en bescherming nog en anders worden ze echt droog en trekkerig en gaat mijn huid er een beetje oud uit zien.

 

IMG_8287

IMG_8301

IMG_8326

 

De handcrème trekt snel in. Wel is de crème iets dunner en waterige dan dat ik ben gewend. Ik gebruikte namelijk hiervoor handcrème van Nivea en Lavera. Ik heb dus weinig product nodig om mijn handen goed in te masseren. De geur is bloemiger, niet helemaal mijn geur maar ik vind het zelf niet heel erg belangrijk, als het maar werkt.

 

IMG_8316

Mijn huid word zachter alleen niet voor een lange tijd. Ik merk dat ik juist nu meer smeer sinds ik deze handcrème gebruik dan eerst. De substantie vind ik persoonlijk ook te dun waardoor ik elke keer nét iets te veel product eruit krijg. Misschien mede door de alchol en minerale olie dat het Trind Hand Repair niet voor mij werkt.

Trind Hand Repair is o.a. verkrijgbaar bij de Etos €13,95

 

Kan jij mij een goede handcrème adviseren?

 

Liefs, Lonneke

Follow

10 Replies to “Trind Hand Repair”

 1. Mmm ik ben niet overtuigd, het lijkt me niet dat je mee moet gaan smeren!
  Mariëlle Markgraaff onlangs geplaatst…Mijn cadeautips voor moederdagMy Profile

 2. hmmz, bummers dat ie eigenlijk niet zo fijn werkt! zelf gebruik ik er eentje uit een oude essence collectie, of gewoon een beetje uit mijn grote nivea blik (die blauwe)
  femketje onlangs geplaatst…Essence – Liquid Ink 06 Light White Eyeliner.My Profile

 3. Ik ben dol op Trind en gebruik de nagel producten van dit merk dan ook erg graag. Dit kende ik nog niet, maar ik ben helaas niet overtuigd. Fijne review!

 4. Klinkt als een heel fijn product. IK gebruik eigenlijk niks van Trind

 5. Jammer dat je hem vaker op moet smeren en dat de crème iets te dun is. Zelf ben ik ook al aan het zoeken voor een goede handcrème.
  Ilse onlangs geplaatst…Nailart KoningsdagMy Profile

 6. Ik ben niet overtuigt, de verpakking ziet er leuk uit 🙂
  Fijne review!
  X
  Saraya onlangs geplaatst…L’Oréal Color Riche Les Ombres Quad / Lilas ChériMy Profile

 7. Zelf heb ik niet echt last van droge handen. Meestal als ik wel eventjes er last van heb koop ik snel een budget versie van de kruidvat of etos of iets. Ik vind dit zelf iets te duur voor een handcremé en vooral als hij niet helemaal doet wat hij moet doen haha 🙂
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC FLAT OUT FABULOUSMy Profile

 8. Had er eigenlijk meer van verwacht!
  Mariska onlangs geplaatst…Oranje make-up look | Fijne Koningsdag!My Profile

 9. spijtig dat dit niet helemaal is wat je zoekt
  ik vind persoonlijk die van Mixa echt wel goed, maar dat is wel een hele dikke specifiek voor de enorm droge huid

  liefs
  Karlien

 10. Jammer dat je deze handcrème net niet dat vindt. Ik vind de handcrème van Jane Iredale wel fijn!

Geef een reactie

CommentLuv badge