Trind Nail Care Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File

De afgelopen weken ben ik begonnen met een kuur van Trind. Mijn nagels hebben zoveel te voortduren gehad. Sinds oktober ben ik helemaal gestopt met acrylnagels en heb sindsdien altijd als basis gel nagellak gebruikt, voor extra bescherming en versteviging. Ik heb nooit langer dan één dag zonder gel nagellak gezeten  totdat ik met de kuur van Trind begon. Vandaga laat ik een uitgebreide review zien van Trind Nail Care Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File.

 

Trind Nail Care | Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File

Trind Nail Balsem

Droge nagels zijn de oorzaak van de meeste nagelproblemen. Trind Nail Balsam op basis van biotine, panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroei te bevorderen. Zie het als een moisturizer voor je nagels. Bron

Trind Nail Repair Naturel

In twee weken naar gezonde, sterke nagels. Trind Nail Repair is een nagelversterker. In tegensteling tot de meeste nagelverharders die verkrijgbaar zijn, creëert Trind Nail Repair een perfecte balans tussen de percentages keratine en nagelvocht, waardoor de nagel zowel sterk als flexibel word. Bron

Trind Flexi File

Breng je nagels op lengte en in vorm met de Trind Flexi File. Gebruik de fijne zijde voor de nagels van je handen en gebruik de grovere zijde voor je teennagels. Bron

Trind Nail Care | Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File

 

Mijn linker hand is mijn swatch- hand. Als basis zit er normaal gesproken altijd een gel nagellak over heen voor extra versteviging. Mijn rechter hand is de hand die het meeste te voortduren heeft, op deze hand doe ik nooit gel nagellak of nagellak. Ik merkte daardoor wel verschil in twee handen.

Mijn linker hand had lange nagels maar zeker wel beschadigingen en wat zwakker als de rechter hand. De nagels van mijn rechter hand wilde maar niet groeien maar ze voelde wel glad aan, bladerde niet af en waren niet uitgedroogd.

 

Trind Nail Care | Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File

Ik was heel benieuwd wat Trind Nail Care voor mij zou betekenen. Eerlijk gezegd ben ik heel erg sceptisch en zo ging ik dit producten van Trind ook testen. Toen ik begon met mijn kuur van Trind was het wel spannend want na maanden een beschermende laag van gel nagellak op mijn nagels moest ik nu eraf halen. Terug naar de basis.

De Nail balsem masseer ik elke dag in op mijn nagels en laat het even intrekken. Daarna breng ik elke dag opnieuw de Nail Repair aan. De vijl gebruik ik 1 keer in de week.

 

Trind Nail Care | Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File

 

 

Direct bij het eerste gebruik merkte ik dat de mijn nagels heel snel de balsem opnam. Nu heb ik bijna 5 weken dit gebruikt, en nee geen enkele nagel is gebroken op mijn swatch hand, de nagels zijn juist egaler en sterker geworden. De nagels van mijn rechter hand (die dus maar niet wilde groeien) zijn inmiddels op dezelfde lengte als mijn swatch hand en ook erg sterkt.

Trind Nail Care | Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File

Hier twee duidelijke foto’s van voor en na. Mijn nagels waren echt goed beschadigd en uitgedroogd en sterk waren ze al helemaal niet. Ik ben er nog niet maar al wel een heel eind. Mijn nagels zijn zoals je ziet niet meer zo droog en beschadigd. Ik ben heel blij met het nu al behaalde resultaat!

 

Trind Nail Care | Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File

Trind Nail Care | Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File

Ik was echt verbaasd dat deze producten zo goed werken, iets wat ik niet verwacht had. Tuurlijk ik heb veel reviews gelezen en ook in de facebook- groepen hoor ik iedereen enthousiast over de producten van Trind. Maar ik dacht dat ik een uitzonderlijk geval was waar het dus niet bij zou werken. Wil je ook mooie gezonde en natuurlijke nagels? Trind kan ik je echt aanraden!

 • Trind Nail Balsem is verkrijgbaar bij Etos en Bol.com voor €12,49
 • Trind Nail Repair Naturel is verkrijgbaar bij Etos en Bol.com voor €12,99
 • Trind Flexi File is verkrijgbaar bij Etos en Bol.com voor €5,49            

   

Ben jij al bekend met de verzorgende en herstellende producten van Trind? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

 

Liefs, Lonneke

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Follow

 

*Dit product heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

21 Replies to “Trind Nail Care Nail Repair, Nail Balsam, Flexi File”

 1. Wat een goed resultaat! Ik heb vroeger ook eens een kuur gedaan van Trind en had daarna megasterke nagels.
  Astrid onlangs geplaatst…e.l.f. eyebrow kit reviewMy Profile

 2. Nou, jij schrijft wat ik ook altijd denk. Het zal bij mij dan wel niet werken. En ik ben blij te zien dat het dus een geweldig mooi resultaat heeft opgeleverd.
  En je foto’s zijn weer prachtig! Je ziet de passie erin.
  Yust onlangs geplaatst…Swatched -it | Maybelline | Color Show 449 Crimson FlushMy Profile

 3. Wauw, wat een verschil! Ik ga het ook eens proberen. Ik denk dat het perfect past tussen al m’n lakjes, eindelijk eens iets verzorgends. Daar denk ik vaak gek genoeg niet aan, terwijl ik huidverzorging dan weer wel de normaalste zaak van de wereld vind.
  Shannon Sheila onlangs geplaatst…Extreem korte wimpers + Max Factor Voluptuous LashMy Profile

 4. Oh wow, da’s inderdaad een aangename verrassing!
  Kiss & Make-up onlangs geplaatst…Review | Cosmetics Obsession haul with Invisibobble, Real Techniques and MorpheMy Profile

 5. Deze set gebruik ik al jaren, je merkt echt mega verschil! Mijn nagels zijn echt sterker geworden! Heb al heel wat potjes opgemaakt haha!
  Joyce onlangs geplaatst…Benefit Abracadabrow wenkbrauw producten!My Profile

 6. Wat een verschil zeg! Mooi resultaat. Ik hou van ook van Trind, geeft zeker een fijne boost.
  Nailtalk onlangs geplaatst…Lacquester – What Do You Sea?My Profile

 7. Zo’n kuurtje maakt dus wel een heel mooi verschil! Ik wilde eigenlijk gel nagellak gaan testen, of is dat slecht voor je nagels?
  Mariska onlangs geplaatst…Glitterglam Cosmetics Miami Rose | review & lookMy Profile

 8. Het eindresultaat ziet er echt goed uit! Mijn nagels zijn ook echt extreem droog en zwak dus ik wil deze kuur ook zeker eens proberen.
  Amy onlangs geplaatst…Beauty sale: de beste kortingenMy Profile

 9. Wauw, klinkt heel erg goed! Je ziet inderdaad duidelijk verschil.
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…5x Tof Festival KapselMy Profile

 10. Het klonk al heel goed maar het resultaat is echt wel goed. Ik zoek ook zoiets om mijn nagels te verstevigen.

 11. Ik vind Trind een heel fijn merk! Gebruikte het vroeger toen ik bij de parfumerie werkte ook al veel.
  Hilde onlangs geplaatst…Sleek i-Divine Garden of Eden PaletteMy Profile

 12. wow wat fijn dat het werkt bij je!! Kende het wel Trind… maar nog niet geprobeerd… 🙂

 13. Dit kunnen mijn slappe en soms afgekloven nageltjes goed gebruiken! x
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Kledingkast opruimen met operazangeres Ellen van BeekMy Profile

 14. Wat een super resultaat zeg !
  Manon onlangs geplaatst…Reload Discovery BoxMy Profile

 15. Wat een mooi resultaat, je ziet duidelijk verschil! Fijn dat hij zo goed voor je werkt!
  Ilse onlangs geplaatst…COTM BirthdayMy Profile

 16. Wat een goede review!! Echt heel duidelijk! Ik heb zelf de Repair Natural en ik vind hem ook erg fijn.
  Iris onlangs geplaatst…NYC | 5 x Demi Lovato NagellakkenMy Profile

 17. wauw je ziet inderdaad echt wel een verschil hoor
  ik gebruik ook een nagelolie voor mijn beschadigde nagels, deze is bijna op
  dus goed dat ik dit lees!

  liefs
  Karlien
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Hair – Redken Curvaceous High Foam & ConditionerMy Profile

 18. Wauw je ziet goed het verschil, ik ga dit zeker ook eens uitproberen want mijn nagels zien er ook droog en beschadigd uit 🙂
  X
  Saraya onlangs geplaatst…Persopening / NYX Professional Makeup’s Grand Opening Party + Inhoud GoodiebagMy Profile

 19. Trind nail care vind ik fijn. Het werkt goed bij mij. Zo te zien bij jou ook
  Dhini onlangs geplaatst…Garnier Ambre Solaire Easy Peasy Kids zonbeschermingMy Profile

 20. Wauw wat een verschil! Dit heb ik echt nodig. Mijn nagels zijn ook zo droog en beschadigd dat zoiets dus echt wel nodig is!
  Quinty onlangs geplaatst…∆ MAC CANDY YUM YUMMy Profile

 21. Super producten zijn het van Trind! Ik vindt ze ook erg fijn om te gebruiken!
  Sanja onlangs geplaatst…♪ MUSIC ♪ Squat!My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge