Unboxing E.L.F

Ik ontving laatst een leuke e-mail van Eyes Lips Face of ik een aantal producten wilde uitzoeken in hun webshop om te testen en te reviewen. Ik had al gauw mijn keuze gemaakt welke producten ik graag wilde proberen. Vandaag laat ik jullie zien welk producten ik heb uitgezocht. Uiteraard ga ik ze goed testen en zullen er reviews volgen op mijn blog. Kijk je mee!

E.L.F. Flawless Finish Foundation (Sand)
Ik was erg benieuwd naar de foundations van E.L.F. Ik vind het altijd wel moeilijk om online een foundation te kopen om dat je niet van te voren goed de kleuren kan testen op je huid. Ik heb voor de kleur Sand gekozen en gelukkig was dit precies de kleur die bij mijn huid past.

Complete Coverage Concealer
Zonder concealer kan ik tegenwoordig echt niet meer. Ik heb gekozen voor de light versie. Deze concealer kit heeft in totaal drie verschillende varianten; Light, Dark en Medium. Ik vind het zeker een plus punt dat er ook concealer verkrijgbaar is voor mensen die een getinte huid hebben, dit heb ik niet eerder gezien. Ik ben erg benieuwd naar de werking van deze concealer en ga hem gauw testen!

Contouring Blush & Bronzing Powder
Een blush en bronzer gebruik ik ook echt elke dag. Heel fijn dat deze twee in een set worden verkocht. Ik heb voor de variant St. Lucia gekozen in totaal zijn hier vier verschillende variaten van; St. Lucia, Antigua, Turks & Caicos en Fiji Matte.

Prism Eyeshadow (Sunset)
Het sunset palette trok gelijk mijn aandacht door de mooie, frisse lente en zomer kleuren. Ik heb echt zin om hier een look mee te maken. Hiervan zijn er drie verschillende variaten; Nude, Sunset en Smoke.

Moisturizing Lipstick Party In The Buff
Ik koos voor een zacht perzik kleurige lipstick. Ik vind het mooi om in de lente wat zachtere kleuren te dragen en deze leek me erg mooi en subtiel.

Set van 3 nagellakjes (beperkte editie)
Ik kreeg als verassing niet 1 lakje maar 19 lakjes toegestuurd van E.L.F Om te testen en te reviewen. Ik ben hier echt heel blij mee en het zijn zulke mooie verschillende kleurtjes!

Naar welke producten ben jij wel benieuwd? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Liefs, Lonneke

 Follow on Bloglovin

33 Replies to “Unboxing E.L.F”

 1. Erg mooie producten. Ik ben super benieuwd naar het Prism oogschaduw palette.

 2. Wat ziet het er allemaal goed uit! Ik ben naar allemaal benieuwd, haha!

 3. Mooie producten heb je ontvangen vooral dat Prism oogschaduw palette vind ik er super uit zien x

 4. Wauw mooie producten ๐Ÿ™‚

 5. Leuke producten! De nagellakjes zijn vooral erg mooi ๐Ÿ™‚

 6. Wauw wat een mooie producten! En jeetje…al die nagellakjes, super! Vind het eyeshadow paletje er wel heel leuk uitzien ๐Ÿ˜‰ Xxx

 7. Wat onwijs veel nagellakjes! Ik ben benieuwd wat je van de oogschaduw vind, de oogschaduw die ik laatst bestelde bevatte amper pigment.

 8. wauw wat een leuke producten zeg!!! En ben naar alles eigenlijk benieuwd!!!! ๐Ÿ™‚ Misschien toch wel wat meer naar die nagellak!!! ๐Ÿ™‚

 9. Mooi! als echte nagellak-fan zou ik graag een review van de nagellak willen zien!

 10. Wauw, wat een super mooi pakket! Ik ben heel benieuwd naar de producten, ELF vind ik over het algemeen altijd heel fijn om mee te werken <3

 11. Bofbips! Echt heel gaaf! Vind die zomerse eyeshadow palette erg mooi!

 12. Wauw wat een leuke producten! Wil het allemaal ๐Ÿ™‚

 13. Mooie producten hoor! Super leuke nagellakjes ook! X

 14. ELF is zo'n fijn merk, waarom is het zo moeilijk te verkrijgen?? ๐Ÿ™

 15. Hihi, zo dan! Ze zijn niet gierig. Nagellak genoeg voor de zomer! Wat een leuke items allemaal. Ik ben zelf verliefd op de blush/bronzer powder. Ik neem hem altijd mee in mijn tas. Ben trouwens erg benieuwd naar de kwaliteit van de lakjes!

 16. Wat een mooie producten zeg!! En wow 19 nagellakjes :), echt top! Ik ben echt benieuwd naar de lakjes :).

 17. Die nagellakjes lijken mij heel leuk. Ben al benieuwd naar de swatches.

 18. Ik ben heel erg benieuwd naar de Prism Eyeshadow (Sunset), die lijkt mij wel heel erg mooi! Mooie producten heb je uitgezocht! XxX

 19. Ik ben het meest benieuwd naar het oogschaduw palette! mooie producten trouwens, dit merk wordt steeds beter. en die mega nagellak bezorging was echt een leuke verrassing, dat geloof ik!

 20. Wat een leuke producten heb je mogen ontvangen! Ik ben erg benieuwd naar je reviews! ๐Ÿ˜€

 21. Wat gaaf zeg, je hebt echt mooie producten mogen ontvangen!

 22. Je hebt echt super mooie dingen uitgekozen!! Ik ben helemaal fan van ELF ๐Ÿ™‚

 23. Mooie producten! Ik ben erg benieuwd naar de foundation en lipstick!

 24. Wat een mooie producten heb je uitgekozen! Ik ben vooral benieuwd naar de palettes! ๐Ÿ™‚

 25. die foundation is super fijn!

 26. Mooie producten allemaal, ik ben erg benieuwd naar de lipstick ๐Ÿ™‚

 27. Je hebt er heel mooie producten uitgekozen. Ben benieuwd naar de reviews ervan ๐Ÿ™‚ Liefs!

 28. Mooie producten, ben benieuwd naar alles ๐Ÿ™‚
  X

 29. Stuk voor stuk, prachtige producten!

 30. Oeh je hebt mooie producten ontvangen meis. Ik ben al heel lang benieuwd naar de foundation van ELF. Ik ga binnenkort eens een bestelling plaatsen. liefs

 31. Echt prachtige producten! En super leuke lakjes zeg ๐Ÿ™‚

 32. goede keuze heb je! Ik heb zelf nog niks van Elf, lijkt me een fijn merk. Ben benieuwd naar de reviews

 33. Je gaat heel blij zijn met coverage concealer palette. Ik gebruik het echt dagelijks!

Geef een reactie

CommentLuv badge